Paco Rabanne Lady Million Prive Edp 50 ml Kadın Parfüm 3349668535439

588,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paco Rabanne Lady Million Prive Edp 50 ml Kadın Parfüm 3349668535439

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paco rabanne lady million prive edp 50 ml kadın parfü million çifti bizi yeni maceraya çıkarıyor. Spot ışıkları altında hayatlarının bilinmeyen yüzleriyle karşılaşıyoruz. Lady million yeni ve büyüleyici bir versiyonuyla karşımıza çıkıyor. Odunsu meyvemsi oryantal lady million prıve eau de parfüm... Böğürtlen esansı ile başlayan üst notaları çiçeksi orta notalarda heliotrop çiçekleri ve vanilya ile devam ediyor. Kakao çekirdekleri, bal ve paçuli ile harmanlanan alt notaları ile tam anlamıyla bağımlılık yaratıyor… Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paco Rabanne Lady Million Prive EDP 50 ml Kadın Parfüm

Esans yoğunluğunun en yüksek olduğu parfüm tipleri, EDP olarak tanımlanır. Bu tip parfümler, diğer türlere kıyasla daha kalıcı ve etkilidir. Dolayısıyla kokusu ile dikkat çekmek isteyen kişiler, daha çok EDP tipi parfümleri kullanırlar. Lady Million Prive de bu doğrultuda tercih edilebilecek en çekici, en etkileyici parfümlerin başında gelmektedir. Parfümün taze çiçeksi ve odunsu notaları ile öne çıkan kokusu, her daim dikkatleri üzerine çekmeyi, spot ışıklarının altında olmayı seven; her hayalini en kolay şekilde başarabilen kadınlar için özel olarak geliştirilmiştir. Siz de bu ayrıcalığı sonuna kadar hissetmek istiyorsanız, Paco Rabanne Lady Million Prive parfümünü tereddüt etmeden satın alabilirsiniz.

  • Parfüm Tipi: EDP
  • Parfüm Noktası: Çiçeksi
  • Miktar: 50 ml

Lady Million Prive 50 ml Edp Parfümün Özellikleri Nedir?

Lady Million Prive Edp 50 ml Kadın Parfüm 3349668535439 Fiyat

Paco Rabanne Lady Million Prive 50ml parfüm içeren, tasarımının şıklığı ile dikkat çeken bir şişe içinde gelmektedir. Bu göz alıcı şişe, kahverengi ve altın tonlarındadır ve çantada taşımaya oldukça uygun bir büyüklüğe sahiptir. Böylelikle bu parfümünün çarpıcı kokusunu istediğiniz yerde, günün istediğiniz saatinde elde edebilirsiniz. Yine Paco Rabanne firmasının kullanıcıların beğenisine sunduğu 1 Million Prive erkek parfümü ile uyumlu olacak şekilde yaratılmış olan Lady Million Prive, oldukça kolay bir şekilde kullanılır. Temiz tene istenilen sıklıkla uygulanabilecek olan parfüm, tüm cilt tiplerine sahip kadınlar tarafından tercih edilebilir. Anti alerjik özellikte olmasıyla sağlığınızı da önemseyen Paco Rabanne Lady Million Prive, bütün yaş grupları için uygundur. Siz de hangi yaşta olursanız olun, bu parfüm ile eğlenceli, vamp ve tutkulu bir aura yaratabilirsiniz.

Lady Million Prive 50 ml Edp Parfümün Kokusu Nasıldır?

Lady Million Prive Edp 50 ml Kadın Parfüm 3349668535439 Fiyat

Paco Rabanne Lady Million EDP tipinde bir parfüm olması itibarı ile yoğun bir kokuya sahiptir. Taze çiçeksi, meyvemsi ve odunsu notları belirgindir. Oryantal bi tona da sahip olan Lady Million Prive içeriği ile çok zengin bir etki yaratır. Böğürtlen esansı ile başlayan üst notaları, orta notalarda vanilya ve heliotrop çiçekleri ile güçlenen çiçeksi bir ton takip eder. Dip noktalardaki kako çekirdekleri, bal ve paçuli de bu kokuları harmanlar. Böylece Lady Million Prive parfümünün bağımlılık yaratan kokusu ortaya çıkar. Kokunun içerisinde ayrıca portakal çiçeği, acı portakal ve portakal çiçeği özü aromalarını hissetmek de mümkündür. Lady Million Prive yorumları da parfümün kokusunun ne denli etkileyici ve dikkat çekici olduğunu vurgulayan pozitif görüşler içermektedir.

Lady Million Prive 50 ml Edp Parfüm Kaliteli midir?

Lady Million Prive Edp 50 ml Kadın Parfüm 3349668535439 Fiyat

Paco Rabanne Lady Million Prive EDP 50 ml kadın parfüm, ambalajından şişesine, kullanım kolaylığından kokusuna kadar yüksek kalite duygusunu hissettirmek üzere geliştirilmiş bir üründür. Parfümün şişesini elinize aldığınız andan itibaren bu kalite hissini yaşamaya başlarsınız. Ürünün şişesi, şık tasarımın yanında oldukça pratik ve kalitelidir. Dış darbelerden etkilenmez. Parfümün şişeden çıkmasını sağlayan mekanizma, çok basit bir şekilde harekete geçirilebilir. En ufak dokunuşunuz dahi, bu parfümün çarpıcı ve göz alıcı etkisini teninizde hissetmeniz için yeterli olur. Bu dokunuştan itibaren parfümün etkisi teninizde uzun süre boyunca canlı ve taze kalır. Bu çok yönlü kalitesi ile birlikte düşünüldüğünde Lady Million parfüm fiyat olarak oldukça hesaplı bir üründür. 3349668535439 kod numarası ile Trendyon’dan satın alabileceğiniz Lady Million Prive, kesinlikle orjinaldir. Bu parfümü Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformlarından Trendyol üzerinden sipariş ederek en uygun fiyat avantajından da faydalanabilirsiniz.