Paco Rabanne Lady Million Edp 80 ml Kadın Parfümü 3349668508587

3.740 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.825 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.338,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paco Rabanne Lady Million Edp 80 ml Kadın Parfümü 3349668508587

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENÜS PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AVNİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4570677181600013 Vergi Kimlik Numarası: 9540032029
    Bu ürün VENÜS PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paco Rabanne Lady Million EDP 80 ml Kadın Parfüm Oldukça kadınsı kararlı ve son derece cesur Lady Million, Paco Rabanne'nin hem doğal hem de ateşli yeni kokusu. Kadınsı olduğu kadar karmaşık olan Lady Million'ın karakteri tamamen zıtlıklardan oluşuyor. Gizemli simyasıyla taze, çiçekli üst notalar, büyüleyici ve güçlü alt notalarla eriyor. Abartılı ama olumlu, baştan çıkarıcı ancak aynı zamanda romantik, aşırıcı ama asla tatmin olmayan Lady Million göz alıcı, yaratıcı ve evcilleştirilemeyen bir femme fatale.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paco Rabanne Lady Million Edp 80 ml Kadın Parfümü Seçenekleri Trendyol'da!

Tarzınızın tamamlayıcısı olan kokular kendinizi gün boyu enerjik hissetmenizi sağlar. Paco Rabanne Lady Million EDP 80 ml kadın parfümü, son derece etkileyici bir kokuya sahiptir. Alt, orta ve üst notalarında yer alan esansları ilk sıktığınız andan itibaren hissetmeniz mümkün olur. Uzun süre kalıcı olduğu için kullanıcılardan tam not almayı başarır. Söz konusu parfüm, oldukça hafif bir etkiye sahiptir. Böylece her mevsimde tercih sebebi olur. İlgili ürünü günlük hayatta ve özel zamanlarınızda kullanabilirsiniz.

  • Miktar: 80 ml
  • Tip: EDP
  • Çiçeksi ve oryantal bir esansı vardır.

Paco Rabanne Lady Million Edp Kadın Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Paco Rabanne Lady Million Edp Kadın Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Paco Rabanne Lady Million EDP 80 ml kadın parfümü, şişe tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Son derece şık ve gösterişli bir görünüm ortaya koyar. Altın renk yüzeye ve ilgi çekici bir şekle sahiptir. Daima yanınızda taşımak isteyeceğiniz oldukça estetik bir üründür. Bu ürün, boyutu sayesinde çantanızda fazla yer kaplamaz. Böylelikle dilediğiniz her yerde parfümünüzü tazelemeyi mümkün hâle getirir. İlgili parfüm, 80 ml boyutu sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılır. Az miktarda sıkılsa dahi istenilen kokuyu sağlar. Zamanla kokusunda ağırlaşma olmadığı için her kullanımda ferah bir etki verir. Lady Million 80 ml parfüm, EDP özelliği sayesinde, cildinizin ve kıyafetlerinizin üzerinde uzun süre kalır. Notalarında yer alan kokuları daima almanızı mümkün kılar. Bu parfümü gün boyu dışarıda olduğunuz zamanlarda gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Paco Rabanne Lady Million Edp Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Paco Rabanne Lady Million Edp Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Paco Rabanne Lady Million EDP 80 ml kadın parfümü, oldukça ilgi çekici bir kokuya sahiptir. İçeriğinde yer alan esanslar sayesinde ilk sıktığınız andan itibaren etkisini gösterir. Bu parfümün üst notalarında neroli, acı portakal ve frambuaz kokuları bulunur. Bu meyvemsi esanslar, kendinizi gün boyu enerjik hissetmenize yardımcı olur. Söz konusu esansları, parfümü cildinize ve kıyafetinize sıktığınız anda yoğun bir şekilde hissetmek mümkündür. Meyvemsi aromaların ardından yasemin ve portakal çiçeği absolütü içeren orta notalar kendisini gösterir. Uzun süre üzerinizde kalan bu çiçeksi kokular, kendinizi gün boyu zinde hissetmenize yardımcı olur. İlgili ürünün alt notalarında ise bal ve paçuli kullanılır. Bahsi geçen esanslar, parfüme karakteristik bir etki verir. Teninizde ve giysilerinizde gün boyunca kalır. Lady Million 80 ml parfümü keyifle kullanabilirsiniz.

Paco Rabanne Lady Million Edp Kadın Parfümü Kimler İçin Uygundur?

Paco Rabanne Lady Million EDP 80 ml kadın parfümü, geniş bir kesime hitap eder. Farklı cilt tiplerine uyumlu bir ürün olduğu için herkes tarafından rahatlıkla kullanılır. Teninizin üzerinde ağırlık yapmayan bir etkiye sahiptir. Her mevsimde tercih edebileceğiniz bir üründür. Sıcak yaz günlerinde kendinizi temiz ve ferah hissetmenizi mümkün kılar. Söz konusu ürün, hem gece hem de gündüz kullanımında son derece ideal bir seçenek olur. Özel günleriniz için oldukça uygun bir kokusu bulunur. Şık kıyafetlerinizle uyum sağlar. Bu parfümü günlük hayatta da dilediğiniz gibi cildinize ve giysilerinize sıkabilirsiniz. Paco Rabanne Lady Million EDP 80 ml kadın parfümü, çiçeksi kokuları sevenler için uygun bir üründür. Notalarında beyaz çiçeklere yer verir. İlgili esansları gün boyu yoğun bir şekilde hissetmenizi mümkün hâle getirir. Arzu ederseniz ürünü daha önce kullananların görüşlerini öğrenmek için Paco Rabanne Lady Million EDP 80 ml kadın parfümü yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu parfümü, online alışveriş tercih edilen adresi Trendyol'dan satın alabilirsiniz.