Paco Rabanne 1 Million Lucky Edt 200 ml Erkek Parfüm 3349668566211

1.380,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paco Rabanne 1 Million Lucky Edt 200 ml Erkek Parfüm 3349668566211

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şans adına bildiğin her şeyi unut! Million Lucky hayallerinizdeki hayatı yaşamak demek! Sadece bir kere yaşıyoruz, EN ŞANSLI insan olarak yaşamanın tadını çıkart! Sınır tanımayan, enerjik hatta yaramaz. Koku İçeriği Fındık, Yeşil Erik, Sedir Ağacı, Gül, Ahududu, Sandal Ağacı Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Boy 200 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paco Rabanne 3349668566211 1 Million Lucky Edt 200 ml Erkek Parfüm

Paco Rabanne 1 Million Lucky edt 200 ml erkek parfümü sayesinde etkileyici kokunuzla ortamların gözdesi olabilirsiniz. Parfümler şık ve modern giyim tarzınızı tamamlayan en önemli aksesuarlardan biri olarak görülür. Zengin içeriği ile hem sizin hem çevrenizdeki insanların başını döndüren bu parfüm ile geçtiğiniz yerlerde hoş bir iz bırakabilirsiniz. Ürünün şişesi oldukça şık ve gösterişlidir. Değişik bitki ve meyvelerin bir araya geldiği bu özel formül ile kendinizi daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Bu parfümün kokusu oldukça kalıcıdır. Sabah birkaç fıs sıkıp evden çıktığınızda akşam geç saatlere kadar kokuyu almaya devam edersiniz. Cesur ve gösterişli erkeklerin bir numaralı parfümü olan Paco Rabanne One Million Lucky kokusu ile kullanıcıları memnun eder.

  • Kullanıcılara 200 ml şişede sunulur.
  • Eşsiz kokusu tüm gün kalır.
  • Antialerjik bir parfümdür.

Paco Rabanne 1 Million Lucky Erkek Parfümünün İçeriği

Paco Rabanne 1 Million Lucky Erkek Parfümünün İçeriği

Paco Rabanne 1 Million Lucky edt 200 ml erkek parfümün içeriği oldukça temizdir. Antialerjik özelliğe sahip bu parfüm fresh, baharatlı ve derimsi bir kokuya sahiptir. Üst notalarda mandalina, greyfurt, portakal ve nanenin mayhoş etkileri hissedilir. Orta notalarda ise saf gül ve tarçının baharatsı çiçek etkisini deneyimleyebilirsiniz. Alt notalarda ise amber, paçuli ve derimsi kokuları duyabilirsiniz. İç içe geçmiş bitki ve meyve özlerinden oluşan Paco Rabanne 1 Million Lucky edt 200 ml erkek parfümü cesur ve gösterişli bir seçimdir. Özel tasarlanmış 200 ml şişesi ile altın ışıltısını ve şıklığını erkeklerin hayatına dâhil eder. Aynı zamanda Paco Rabanne 1 Million Lucky edt 200 ml erkek parfümü aracılığıyla lüks, zengin ve gösterişli bir hayat vurgusu yapılır. Böylece kendinizi oldukça şanslı ve zengin hissedebilirsiniz.

Paco Rabanne Lucky Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Paco Rabanne Lucky Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Paco Rabanne 1 Million Lucky edt 200 ml erkek parfümü bir şişede birçok kokuyu içerir. Birbirine karışan bitki, meyve ve odun aromaları ortaya eşsiz bir koku çıkarır. Kalıcı bir kokuya sahip olan bu erkek parfümünü gün boyu teninizde hissedebilirsiniz. Mandalina ve greyfurtun vermiş olduğu mayhoş kokuyu alırken diğer yandan tarçının baharatsı kokusunu fark edebilirsiniz. Hatta alt notalardan gelen amber, paçuli ve ahşap gibi odunsu kokuları da hissedebilirsiniz. Sıvı yapısı, temiz içeriği sayesinde vücutta leke yapmaz. Hassas cilde sahip erkekler de antialerjik olan bu ürünü güvenle kullanabilir. Gönül rahatlığıyla bileğinize ve kıyafetinize sıkabilirsiniz. Paco Rabanne 1 Million Lucky edt 200 ml erkek parfümü iddialı, sınır tanımayan ve enerjik erkekler için son derece ideal bir parfümdür.

Paco Rabanne 1 Million Lucky Erkek Parfümü Kalıcı mıdır?

Paco Rabanne 1 Million Lucky Erkek Parfümü Kalıcı mıdır?

One Million Lucky erkek parfümü son derece kalıcı bir parfümdür. Tüm gün teninizde hissedebileceğiniz bu ürün ile günün her saati farklı bir koku alabilirsiniz. İçeriğindeki odunsu, baharatlı ve meyvemsi karışım sayesinde gün boyu güzel kokarsınız. Her notada birbirinden farklı karışımlar sunan bu parfüm ile her bulunduğunuz ortamda gözler üzerinize çevrilir. EDT ürün olarak geçen Paco Rabanne 1 Million Lucky edt 200 ml erkek parfümü esans yoğunluğu 4 ila 10 arasındadır. Bu ürünü dört mevsim boyunca her gün kullanabilirsiniz. Sabah işe giderken sıktığınız bu parfümü akşam özel bir davete giderken kalıcılığını daha da arttırmak için birkaç fıs sıkarak tazeleyebilirsiniz. Cesur ve iddialı erkeklerin vazgeçilmez parfümünü güvenilir alışveriş platformu Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Ürünü sepete eklemeden önce Paco Rabanne 1 Million Lucky edt 200 ml erkek parfümü yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece ürünün kalıcılığından şık tasarımına kadar pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra siparişiniz kısa süre içerisinde sorunsuz olarak adresinize teslim edilir.