Genel Markalar French Press Asortili

159,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar French Press Asortili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şişecim Satıcı Ünvanı: İBRAHİM GÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1253208519600001 Vergi Kimlik Numarası: 4400029594
    Bu ürün Şişecim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • French Press - Asortili
  • 350ml

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paçi French Press Asortili

Filtre kahve ve bitki çayları için oldukça kullanışlı olan French Press, içeceklerin kolay yapılmasını sağlar. Pratik kullanım avantajı sağlayan bu ürün sayesinde içeceklerinizi siz de evinizde hazırlayabilirsiniz. Şık tasarımı ve sağlam yapısı ile öne çıkan bu modelin kullanımı oldukça kolaydır. İdeal boyu sayesinde kolayca taşınabilir. Cam olması sayesinde oldukça sağlıklı olan ürünün içerisindeki içecek dışarıdan görünür. Ürün, sıkıştırmak için kullanılan lastiği sayesinde sızıntıların önüne geçer. Gümüş metal rengi ve cam gövdesi ile dikkat çeker. Sağlam, sağlıklı ve kullanışlı olan bu model mutfakta işinizi kolaylaştırır. Paçi French Press asortili ZC275 yapılan tüm içeceklerin özenle hazırlanmasını sağlar. Aranan tüm özellikleri karşılayan bu ürün, işlevsel bir tasarıma sahiptir. Kullanışlı ve dayanıklı French Press seçeneğini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Dayanıklı metal başlık
  • Sağlıklı cam gövde
  • Sağlam sıkıştırma lastiği

Çeşitli Paçi French Press Özellikleri

Çeşitli Paçi French Press Özellikleri

Şık tasarımı ve kullanışlı yapısıyla Paçi French Press asortili pratik özelliklere sahiptir. Gümüş renkli metal kısımları ürünü şık gösterir. Maksimum 350 ml kapasiteli olan bu ürün, ideal boyu sayesinde ihtiyacınızı karşılar. Cam gövdesinde de bulunan metal kısımlar ve gövde üzerine işlenen desenleri sayesinde şık bir görünüme sahiptir. Cam yapısı sayesinde sağlıklı olan ürün çevre dostudur. Cam olması ve gümüş metal kısımlarıyla her yere uyum sağlar. Sıkıştırmak için kullanılan iç lastiği sağlam olduğu için akıtmaz ve sızdırmaz. İnce ama dayanıklı sapı ile kolay taşınır. Oldukça başarılı süzgeci ile tek bir parça bile kalmadan içeceği süzer. Tüm sıcak içecekleri için kullanılabilir olması ürünün önemli özelliklerinden biridir. Mutfağınızla bütünleşen bu ürün sayesinde evinizde istediğiniz içecekleri içmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Çeşitli özelliklere sahip bu ürünü kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Paçi French Press Asortili Avantajları

Kullanışlı Paçi French Press Asortili Avantajları

Tasarımı ve kullanışlı yapısı ile dikkat çeken bu ürün, günlük hayatınızın vazgeçilmezi olabilir. Özellikle filtre kahve hazırlamak için kullanılan model, bitki çayları gibi diğer sıcak içeceklerde de tercih edilir. Taneli ve süzgeç gerektiren içecekler için oldukça işlevsel bir üründür. Zamandan tasarruf etmeyi ve hızlı bir şekilde içeceğinizi hazırlamanızı sağlar. French Press sayesinde evinizde tüm içecekleri hazırlayabilirsiniz. Ürünün önemli avantajlarından biri de kolay taşınabilir olmasıdır. Paçi French Press asortili kullananlar oldukça memnun kalır. Ürün, istenilen her yere kolayca götürülmesini sağlayan ideal boyutu sayesinde çantada bile rahatça taşınır. Parka, bahçeye veya kampa giderken de yanınıza götürebilirsiniz. Tasarımıyla öne çıkan bu ürün, aradığınız tüm özellikleri karşılayabilir. Cam olmasıyla sağlık açısından da kullananları memnun bırakır. Demlemeye bırakıldığında da kolay soğumaz. Üstün özelliklere sahip bu ürünü ev dışında da kullanabilirsiniz.

Uygun Paçi French Press Asortili Fiyatları ve Yorumları

Uygun Paçi French Press Asortili Fiyatları ve Yorumları

Kullanışlı tasarımı, şık görünümü ve üretim malzemeleri göz önünde bulundurularak Paçi French Press asortili fiyatları belirlenir. Ürün, uygun fiyat avantajları ile bütçe dostudur. Severek ve zevkle tüketeceğiniz kahvelerinizi bu ürün sayesinde uygun fiyata yapabilirsiniz. Kullananlar tarafından oldukça beğenilen bu ürünün fiyatından da memnun kalabilirsiniz. Her yere kolayca götürebileceğiniz French Press ürününü bahçede ve parkta kullanabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de oldukça başarılı bir üründür. Sağlıklı cam yapısı, dayanıklı süzgeci ve sağlam sıkıştırma iç lastiği ile kullanım kolaylığı sağlar. Paçi French Press asortili yorumları sayesinde ürünü önceden kullananların değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Yorumlar üzerinden ürünün kullanım şeklini öğrenebilirsiniz. Siz de fikrinizi belirtebilir ve performans değerlendirmesi yapabilirsiniz. Şık, gösterişli ve kullanışlı özelliklere sahip bu ürüne uygun fiyat avantajları ile Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.