PabloFi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kalpaklı Efektli Kanvas Tablo

490 TL
Boyut/Ebat: 35 x 50
35 x 50
40 x 60
50 x 70
60 x 80
70 x 100
80 x 110
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PabloFi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kalpaklı Efektli Kanvas Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PabloFi Satıcı Ünvanı: REKMAR TASARIM VE PROJE ATÖLYESİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734039053300018 Vergi Kimlik Numarası: 7340390533
    Bu ürün PabloFi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm tablolarımızda 1. sınıf kendinden deri desenli, %50 parlak yüzeyli özel seçim kanvas kullanılmaktadır. Baskılarımız solmaz, sudan etkilenmez, fotoğraf kalitesini %100 olarak yansıtır. Baskılarımızda kullanılan boyalarımız hiçbir şekilde sağlığa ve doğaya zarar vermez. Kokusuzdur. Kimyasal içermez. Şaselerimizin ahşap çerçeveleri hakiki çam ağcından a kalite işçilikle üretilmiştir. Dış etkenler olmadıkça zamanla eğilme bükülme veya herhangi bir deformasyon olmayacaktır. Kanvas tablolarımızın orta kısımlarından asılması için gergi teli bulunmaktadır. Bu sayede görsel açısından da estetik duracak şekilde gizli askı ile dekoratif bir duruş sağlayabilirsiniz. Tüm tablolarımızda görseller kasnağın yan ve arka yüzlerine dönecek şekilde ayarlanır. Bu sayede bakılan her açıdan bütünsel ve dekoratif bir görünüm sağlanmış olurken seçilen boyuta bağlı olarak tablonun köşelerinde küçük farklılıklar olması mümkündür. Ürünlerin temizliğinde nemli bir bez ile tozlarını almanız yeterli olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver