Ozzy Ozzy Kuzu Etli Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

800 TL
(53,33 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ozzy Ozzy Kuzu Etli Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petmax Satıcı Ünvanı: EPORT GAYRİMENKUL OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336124217200001 Vergi Kimlik Numarası: 3361242172
    Bu ürün Petmax tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KARGO TESLİM UYARISI : Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve şirketimize bildirilmelidir. TUTANAK TUTULMAMIŞ HİÇBİR HASARLI ve EKSİK ÜRÜN BİLDİRİMİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka Tarafımıza Bildirilmelidir.
  • OZZY KUZU ETLİ PİRİNÇLİ YETİŞKİN KÖPEK MAMASI 15 KG İÇİNDEKİLER: BUĞDAY, MISIR, İŞLENMİŞ HAYVANSAL PROTEİN, BUĞDAY KEPEĞİ, BONKALİT, HAYVANSAL YAĞ, İŞLENMİŞ KUZU PROTEİNİ, CİĞER AROMASI, PİRİNÇ, TUZ, KURUTULMUŞ BİRA MAYASI. MİNERALLER: KALSİYUM, FOSFOR, SODYUM, İYOT, ÇİNKO, BAKIR, POTASYUM KLORÜR, DEMİR, SELENYUM. VİTAMİNLER: VIT.A, VIT.D, VIT.E, VIT.C, VIT.B1 - B2 - B3 (NIACIN) - B6 - B12 - B7 (BIOTIN) - B9 (FOLIC ACID), VIT.K, CHOLINE, CALCIUM PANTOTETAN. BESLENME TALİMATI: Mamaya, tabloda belirtilen miktarlarda başlayın. Ancak daha sonra köpeğinizin iştah ve kondisyon durumuna göre verilecek miktarları değiştirebilirsiniz. Köpeğinizin besinsel ihtiyaçları, yaşına, ırkına, büyüklüğüne, aktivite derecesine ve çevre koşullarına göre farklılık gösterebilir. Beslenme tablosu günlük mama miktarına göre düzenlenmiştir. Bu tabloyu rehber olarak köpeğiniz için uygun olan miktarı günlük en az 2 öğün olmak üzere öğün sayısına göre bölerek köpeğinizi besleyebilirsiniz. Daima mama ile birlikte taze ve temiz su bulundurun. Tüm diyet değişiklikleri kademeli olmalıdır. Ürünü serin ve kuru bir ortamda saklayınız. BESİN DEĞERLERİ Ham Protein % 18 Ham Yağ % 7 Ham Kül % 8 Ham Selüloz % 4

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Aroma Kuzu
Geri Bildirim Ver

Ozzy 15 Kg Kuzu Etli Pirinçli Yetişkin Köpek Maması

Yetişkin köpeklerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için kullanılan mamaların kalitesi önem arz eder. Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması zengin içeriği ile dengeli beslenme sağlar. Sadık dostlarınızın lezzetli ve faydalı öğünler tüketmesine katkı sunar. Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması, yaş ve ırk farketmeksizin kullanılabilecek faydalı bir üründür. Mama, vitamin ve mineral bakımından da zengin olacak şekilde formülize edilmiştir. Etli pirinçli içeriği hem lezzet hem de sağlık sunar. Ürün patili dostlarınızın yemek için sabırsızlanacağı enfes bir tada sahiptir. Mama yetişkin köpeklerde miktarı değişim göstermek suretiyle güvenle kullanılabilir. Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyar.

  • Tür: Yetişkin kedi
  • Miktar: 15 kg
  • İçerik: Etli ve pirinçli

Ozzy Kuzu Etli Pirinçli 15 Kg Yetişkin Köpek Maması İçeriği

Ozzy Kuzu Etli Pirinçli 15 Kg Yetişkin Köpek Maması İçeriği

Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması, köpeklerin kas ve iskelet gelişimlerinin başarılı devam etmesi için gerekli tüm besinleri formülünde barındırır. Yüksek protein ve lif içeriğine sahiptir. Mamanın pirinçli oluşu besin değerlerini arttırır. Pirinç , kolay sindirilebilir bir besindir. Özellikle mevsimsel faktörlere bağlı halsizlik ve yorgunluk durumlarında pirinçli mamaları tercih etmek patili dostların enerjilerini arttıracaktır. Ozzy 15 kg köpek maması kuzu proteini, hayvansal yağ, pirinç ve buğday kepeği gibi ana maddelerden oluşmaktadır. Mama vitamin ve mineral bakımından da zengindir. Ozzy kalitesi ile tüketiciyle buluşturulan ürün, kalsiyum, fosfor, iyot, çinko ve demir gibi mineralleri ile A, D, E, C ve B vitaminlerini içerir. Ozzy yetişkin köpek maması, bağışıklık sistemini güçlendirerek köpeklerin hastalıklara karşı dirençli olmasını sağlar.

Ozzy Kuzu Etli Pirinçli Yetişkin Köpek Maması Besleyici mi?

Ozzy Kuzu Etli Pirinçli Yetişkin Köpek Maması Besleyici mi?

Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması oldukça besleyicidir. Mamanın formülüne köpeklerin gün içerisinde ihtiyaç duyabileceği tüm maddeler konulmuştur. Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması, patili dostların dışarından herhangi bir hastalık kapmasına engel olur. Bağışıklık sistemini destekler. Yüksek lif oranı düzenli ve kolay şekilde tuvalete çıkmalarına katkı sağlar. Enerji vericidir. Özellikle oyun ve yürüyüş sonrası iştahla tüketilir. Etli oluşu mamanın protein oranını yüksek kılar. Bu sayede sağlıklı kas ve iskelet gelişimi desteklenir. Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması selenyum, vitamin C ve demir bakımından zengindir. Bu faydalı içerikleri ile köpeklerin vücudunda bulunan serbest radikallerin zararlı etkisini azaltır.

Ozzy Kuzu Etli Pirinçli Yetişkin Köpek Maması Güvenilir mi?

Ozzy Kuzu Etli Pirinçli Yetişkin Köpek Maması Güvenilir mi?

Ürün içeriğinde köpeklerin sağlığına zarar verebilecek herhangi bir madde bulunmaz. Köpeğinizin dengeli beslenmesini sağlamak için güvenle tercih edebileceğiniz bu mama, birçok test ve bilimsel çalışma neticesinde geliştirilmiştir. Mamanın köpeklere verilen miktarı köpeğin iştah, kilo ve hareket oranına göre farklılık gösterebilir. Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması günlük tüketim için uygundur. Mama miktarını belirlerken hayvan sağlığı profesyonellerinden fikir alışverişinde bulunmak faydalı olacaktır. Köpeğiniz için uygun görülen miktarı ikiye bölünerek sabah ve akşam saatlerinde verebilirsiniz. 15 kg şeklinde paketlenmiş mama, uzun süre keyifle tüketilmeye uygundur. Mama serin ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir. Siz de köpeğinizin sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak için Trendyol’dan Ozzy kuzu 15 kg etli pirinçli yetişkin köpek maması temin edebilirsiniz. Bu sayede ona eşsiz bir ziyafet deneyimi yaşatırken, sağlıklı beslenmesi konusunda içinizi rahatlatabilirsiniz.