Özyürek Yayınları Ökkeş Serisi (TAKIM 10 KİTAP)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
281,19 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
282,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,13 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özyürek Yayınları Ökkeş Serisi (TAKIM 10 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: degerkitap Satıcı Ünvanı: NURCAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1870389973
    Bu ürün degerkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Muzaffer İzgü Öykü Seti-Ökkeş Serisi (10 Kitap) - Muzaffer İzgüİçindekiler
  • Ökkeş LunaparktaÖkkeş Kurt AvındaÖkkeş Balık AvındaÖkkeş KapıcıÖkkeş İşportacıÖkkeş BahçıvanÖkkeş OtoparktaÖkkeş MaçtaÖkkeş DolmuşçuÖkkeş Denizde

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Muzaffer İzgü
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Özyürek Yayınları - Ökkeş Serisi 10 Kitap

Ökkeş Serisi çocuk kitabı olarak değerlendirilen ancak içerisinde yetişkinler için de unsurlar barındıran başarılı bir eserdir. Ökkeş isimli ana karakterin başından geçen çeşitli maceralar serinin ana konusunu oluşturur. Toplamda 944 sayfadan oluşan 10 kitaplık set karton kapaklı ve ciltlidir. Bu sayede çocukların görece dikkatsiz kullanımında dahi kolay yıpranmaz ve dağılmaz. Ökkeş Serisi:

  • Mizahi bir anlatıma sahiptir. Bu sayede keyifli bir okuma sunar. Çocukların okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olur.
  • Eğitici mesajlar barındırması sayesinde çocuk gelişimine katkı sağlar. Gelişme çağındaki çocuklar için ideal bir seçimdir.
  • Türkiye’nin çocuk ve gençlik kitapları alanında en çok okunan ve sevilen yazarlarından biri tarafından kaleme alınan başarılı bir eserdir.

Ökkeş Serisinin Konusu ve Türü Nedir?

Özyürek - Ökkeş Serisi- Muzaffer Izgü- 10 Kitap

Ökkeş Serisi çocukların eğlenirken öğrenmesine katkı sağlar. 10 kitabın her biri farklı bir hikâyeyi anlatır. hikâyelerin her birinde ana kahraman Ökkeş isimli bir çocuktur. Farklı yerlerde geçen hikâyelerde Ökkeş’in yaşadığı maceralar mizahi bir dille anlatılır. Her kitabın kendine özgü konsepti ile çocukların eğlenirken aynı zamanda farklı mesleklere, konumlara ve etkinliklere dair bilgi edinmesi amaçlanır. Her bir hikâyede yazar çocuklara farklı ve öğretici bir mesaj verir. Özyürek Yayınları Ökkeş Serisini okuyucular ile buluşturur. Seri çocuk kitapları kategorisinde yer alır. Keyifli bir dile sahip hikâyelerden oluşan seri çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Ökkeş Serisi öykü kategorisinde de değerlendirilebilir. Tamamen mizahi ve zamansız bir anlatıma sahip olan seri bu sayede tekrar okunmaya da uygundur.

Ökkeş Serisinin Yazarı Kimdir?

Muzaffer İzgü Ökkeş Serisinin yazarıdır. Muzaffer İzgü Türkiye’nin en çok okunan mizah ve çocuk kitapları yazarıdır. Eğitimini kendi imkânlarıyla zor şartlarda tamamlayan yazar uzun yıllar öğretmen olarak görev yapar. İlk yazıları gazetelerde yayınlanır. Daha sonra dönemin önemli mizah dergilerinden birinde yazarlık yapmaya başlar. Yazar hazırladığı tiyatro oyunları ve skeçlerle adını duyurur. Yazdığı ilk tiyatro oyunu Nejat Uygur’un sahnelemesi içindir. Muzaffer İzgü yazarlık hayatı boyunca toplamda 42 roman ve öykü ile 73 çocuk kitabı yayınlar. Oldukça verimli bir yazarlık kariyerine sahip olan Muzaffer İzgü eserleriyle pek çok farklı ödüle layık görülür. Uzun yıllar ilkokul öğretmenliği yapması sayesinde özellikle genç ve çocuk kitaplarında kullandığı dil ile ilgi çekmeyi başarır. Mizaha dayalı anlatımıyla çocuklara eğitici mesajlar verirken yetişkinlere ise hiciv dolu içerikler sunar.

Ökkeş Serisini Kimler Almalıdır?

Ökkeş Serisi özellikle 7 yaş ve üzeri çocuklar için son derece uygun bir seçimdir. Ökkeş’in komikliklerle dolu maceraları çocuklara kitap okumayı sevdirir. Eğitici mesajların hikâye içerisine ideal şekilde yerleştirilmiş olması sayesinde çocuklar için keyifli bir öğrenme süreci sağlanabilir. Muzaffer İzgü Ökkeş Serisi boyunca yetişkinler için de çeşitli göndermeler yapar. Yetişkin ve çocuk bakış açısı arasındaki farklılığın anlaşılmasına katkı sağlayan eleştirel unsurlar mevcuttur. Bu özellikleri ile Ökkeş Serisi yetişkinler tarafından da okunabilir. 10 kitaplık set hâlinde satılan Muzaffer İzgü Ökkeş Serisi fiyat bakımından son derece uygundur. Uygun fiyat avantajları da sunan online alışverişin popüler adresi Trendyol üzerinden dilediğiniz an Ökkeş Serisine ya da ihtiyaç duyduğunuz farklı ürünlere anında sahip olabilirsiniz. Muzaffer İzgü Ökkeş Serisi yorumları ile okuyucuların fikirlerine de erişebilirsiniz. Çeşitli kampanyalardan ve indirimlerden yararlanarak bütçe dostu bir alışveriş yapabilirsiniz. Web sitesini ya da mobil uygulamayı kullanarak kısa sürede alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.