Genel Markalar Gurmeaid Profesyonel Şef Cımbızı, 24 Cm

120 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
8.6
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Gurmeaid Profesyonel Şef Cımbızı, 24 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MorzaPazari Satıcı Ünvanı: HİBANA MEDİKAL SAĞLIK VE TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462085942800001 Vergi Kimlik Numarası: 4620859428
    Bu ürün MorzaPazari tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZTİRYAKİLER Gurmeaid Profesyonel Şef Cımbızı, 24 Cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ÖZTİRYAKİLER 9467.SFC71.24 Gurmeaid Profesyonel 24 cm Şef Cımbızı

Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel 24 cm şef cımbızı, tüm mutfaklarda kullanılabilecek oldukça pratik bir üründür. Profesyonel şeflerin elinden düşürmediği cımbız, mutfak maşasının gerekli olduğu her durumda tercih edilebilir. Ayrıca tabak dekorasyonu gibi incelik gerektiren işleri yapmak için de ideal bir alettir. Tamamen çelik materyalden üretilen ürün, gümüş rengiyle şık bir kullanım sunar. Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel şef cımbızı 24 cm uzunluğa sahiptir. Bu ölçü birçok yiyeceğin hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu aşamalarında kolay kavrama imkânı sağlar. Cımbızı tutarken fazla güç sarf etmeden tüm işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Öztiryakiler Gurmeaid 24 cm profesyonel şef cımbızını temizlemek ve muhafaza etmek oldukça pratiktir. Herhangi bir mutfak çekmecesinde rahatlıkla sığabilecek olan alet, elde ya da bulaşık makinesinde yüksek ısılarda yıkanabilir.

  • Boyut: 24 cm
  • Renk: Gümüş
  • Materyal: Paslanmaz çelik

ÖZTİRYAKİLER Profesyonel Şef Cımbızı Özellikleri

ÖZTİRYAKİLER Profesyonel Şef Cımbızı Özellikleri

Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel 24 cm şef cımbızı, her zaman elinizin altında olmasını isteyeceğiniz bir mutfak gerecidir. Özellikle şeflerin elinde görmeye alışık olduğunuz mutfak cımbızı, evlerde de kolaylıkla ve güvenle kullanılabilir. Çelikten imal edilen ürün oldukça sağlamdır. Bu materyal sayesinde sağlıklı bir kullanım imkânı sunan mutfak cımbızının gıdalara temas etmesinde hiçbir sakınca bulunmaz. 24 cm uzunluğa sahip mutfak gereci ergonomik yapısı sayesinde parmaklarınızın arasında rahatça tutabilirsiniz. Ayrıca Öztiryakiler 24 cm profesyonel çelik şef cımbızı, et ve sebzeleri kolayca kavrayabileceğiniz uygun ölçüleriyle öne çıkar. Ürünün ince uçlu tasarımı en küçük boydaki yiyecekleri düzenlerken bile hassas ayarlamalar yapmanıza olanak tanır. Daha önce hiç denememiş olanlar bile Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel 24 cm şef cımbızını alarak tüm hazırlık, pişirme ve servis aşamalarını pratik şekilde tamamlayabilir.

ÖZTİRYAKİLER Profesyonel Şef Cımbızı Neler İçin Kullanılır?

ÖZTİRYAKİLER Profesyonel Şef Cımbızı Neler İçin Kullanılır?

Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel 24 cm şef cımbızı hazırlık, pişirme ve servis aşamalarında elinize alacağınız oldukça fonksiyonel bir üründür. Neredeyse her işlemde kullanılan bu mutfak gerecini usta şefler yanlarından hiç ayırmaz. Öztiryakiler şef cımbızı kızarma ya da ızgara yapılırken etleri ve sebzeleri çevirmeniz için idealdir. Böylelikle her şeyi tam kıvamında pişirebilir ve ellerinizi ocağın yüksek ısısından koruyabilirsiniz. Ürünü kullanarak tabaktakileri, tam da hayal ettiğiniz şekilde servise hazırlamanız da mümkündür. Görüntüsüyle de iştah açan yemekleriniz artık misafirlerinizden tam not almaya adaydır. Bu marifetli gereç salata karıştırmaktan makarnanın kıvamını kontrol etmeye kadar daha pek çok işte de kullanılabilir. Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel 24 cm şef cımbızının ergonomik yapısı ve hafifliği ellerinizin yorulmasını da engeller. Mutfakta güvenle kullanabileceğiniz ürünün kesici ya da delici özelliği bulunmaz.

ÖZTİRYAKİLER Profesyonel Şef Cımbızı Kaliteli mi?

Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel 24 cm şef cımbızı, oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Tamamen paslanmaz çelikten üretilen mutfak gereci sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Profesyonel şef cımbızı, tek bir ürünle birçok işlevi gerçekleştirmenizi sağlayacak şekilde tasarlanır. Cımbızın uca doğru incelen kıskaçlı yapısı mutfakta tüm malzemeleri fazla güç gerektirmeden ve hassasiyetle kavramanıza yardımcı olur. Ürünün sert materyali zorlu koşullara dayanacak özelliktedir. Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel şef cımbızı, darbelerden ve düşmelerden zarar görmez. Çelikten imal edilmesi sayesinde elde ya da bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir. Her kullanımdan sonra temizlenip iyice kurulanması, cımbız üzerinde su lekelerinin oluşmasına da engel olur. Bir kez alıp uzun yıllar kullanabileceğiniz ürün, bunlar dışında herhangi bir bakım gerektirmez. Öztiryakiler Gurmeaid profesyonel 24 cm şef cımbızı yorumlarına göz atarak ürünü daha önce satın alan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Dilediğinizde bu kullanışlı mutfak gerecini Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.