OZON WORLD Saf Ozon Yağı 50 Ml

673,24 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OZON WORLD Saf Ozon Yağı 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ozon World Satıcı Ünvanı: BEHİCE ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2798553928800001 Vergi Kimlik Numarası: 5230390256
    Bu ürün Ozon World tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • 170 saat ozonlanma süresiyle üretilmiştir. • Jel kıvama sahiptir • Tüm cilt tipleri için uygundur. • Cildin oksijen doygunluğunu arttırır ve nemlendirir. • Hücre yenilenmesini hızlandırır ve yaşlanma karşıtı etki gösterir. • Antioksidan özelliği ile cildi toksinlerden arındırır. • 12 farklı cilt probleminde iyileştirici etki gösterir. .

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Ozon World Saf Ozon Yağı 50 ml

Doğal yağlar, eski zamanlardan beri şifa için kullanılan ürünlerdir. Vücuda birçok faydası bulunan doğal yağlar, iyileştirici özelliğe sahiptir. Ozon World saf ozon yağı, cilde olan faydaları ile ön plana çıkar. Doğal malzemelerden üretilen bu yağ, cildin yenilenmesini ve dinç görünmesini sağlar. Pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz ürün, kısa sürede bakım yapabilme imkanı tanır. Sadece ciltte değil saçlarda da üst düzey performans sergileyen bu ürün, vitaminli içeriği ile yüksek besleyicilik sağlar. Nem dengesini koruyarak kuruluk ve kaşıntıyı önler. Canlı ve parlak görünüm elde etmek için bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Akışkan dokusu sayesinde kolay bir şekilde saçınıza ya da vücudunuza uygulayabilirsiniz. Hızlı etki eden formülü sayesinde kısa sürede sağlıklı ve bakımlı hissedebilirsiniz.

  • Tamamen doğal formül
  • Kolay uygulanabilen akışkan kıvam
  • Hızlı etki eden içerik

Doğal Ozon World Saf Ozon Yağı 50 ml Özellikleri

Doğal Ozon World Saf Ozon Yağı 50 ml Özellikleri

Tamamen doğal içeriğe sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. Ozon World ozon yağı, hiçbir zararlı madde içermeyen formülü ile sizi her anlamda memnun eder. Organik soğuk sıkım, saf sızma zeytinyağı üzerine ozon gazı verilerek üretilir. 170 saat bekletilen bu saf zeytinyağı, içerisine sinen ozon sayesinde koyu ve akışkan bir kıvam alır. Sahip olduğu jel kıvam sayesinde rahat bir şekilde istenilen bölgeye uygulanır. Renksiz şeffaf görünüme sahip bu yağ hiçbir koku ve esans barındırmaz. Tamamen doğal malzemelerden üretildiği için serin ve kuru bir yerde yıllarca muhafaza edebilme imkanı tanır. Ozon World saf ozon yağı 50 ml kapaklı şişelerde satışa sunulur. Kullandıktan sonra kapağını kapatarak hava almasını engelleyebilirsiniz. Sızıntı olmasını önleyen sert kapağı sayesinde çantanızda taşıyarak ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.

Faydalı Ozon World Saf Ozon Yağı 50 ml Yorumları

Faydalı Ozon World Saf Ozon Yağı 50 ml Yorumları

Ozon yağı, cilt ve saç bakımına önem veren kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayan bu ürün gözenekleri açarak hava alan bir deriye kavuşmanızı sağlar. Antioksidan özelliği ile yüzünüzde ve vücudunuzda bulunan sivilcelerin giderilmesine yardımcı olur. Nemlendirici özelliği sayesinde kuru cilt tipine sahip kişileri her anlamda memnun eder. Cildi nemlendirerek soyulma ve kaşıntı gibi kuruluk rahatsızlıklarının oluşumunu engeller. Nem dengesinin korunmasına yardımcı olarak parlak ve canlı bir yüze sahip olmanızı sağlar. Yanıklara iyi gelen formülü sayesinde güneş yanıklarına masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Şişkinlik ve kızarıklık olan bölgelerinize uygulayarak hızlı bir şekilde iyileşebilirsiniz. Satın almadan önce Ozon World saf ozon yağı 50 ml yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Etkili Ozon World Saf Ozon Yağı 50 ml Fiyatı

Etkili Ozon World Saf Ozon Yağı 50 ml Fiyatı

Ozon World saf ozon yağı 50 ml fiyatı belirlenirken ürünün tüm sağlıklı özellikleri göz önüne alınır. Kan dolaşımını hızlandırarak vücudun canlı ve dinç kalmasını sağlayan formülü büyük beğeni toplar. Kırışıklıkları gidermek için masaj yapılarak uygulanabilen kıvamı sizi her anlamda memnun eder. Sadece cilt problemleri için değil saçlarda oluşan problemler için de sıklıkla tercih edilir. Kepek oluşumunun önüne geçen bu ürün tüm saça uygulanabilen doğal bir yapıya sahiptir. Tahriş etmeyen yapısı sayesinde gönül rahatlığı ile istediğiniz her yere uygulayabilirsiniz. Saç diplerine sürerek saçlarınızın hızlı bir şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz. Diplerde oluşan kepeklerden kısa sürede kurtularak temiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Kolay durulanabilen içeriği sayesinde kısa sürede tüm saçınızdan arındırabilir, parlak bir görünüme kavuşabilirsiniz. Sağlıklı ve etkili bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.