Özdilek Tek Kişilik Uyku Seti Unicorn

2.399,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Özdilek Tek Kişilik Uyku Seti Unicorn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altın Kuğu Satıcı Ünvanı: ALİ KARADEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5080066208
    Bu ürün Altın Kuğu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Özdilek Tek Kişilik Uyku Seti , İçerik: 155X215 Silikon Elyaf Yorgan (1 Adet), 160X260 Yorgan Koruma (1 Adet), 180X260 Çarşaf (1 Adet), 50X70 Yastık Kılıfı (2 Adet)

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Özdilek Tek Kişilik Uyku Seti Unicorn

Uyku seti, uyku kalitesine doğrudan etki eden eşyalar arasında yer alır. Modelin kalitesi; uyku deneyiminden oda dekorasyonuna kadar pek çok alanı etkiler. Dayanıklı ve zarif tasarımlı Özdilek tek kişilik uyku seti Unicorn BC103392 seçeneği, tasarımıyla dikkatleri üzerine toplar. Ürün; silikon elyaf dolgulu yorgan, yorgan koruyucu yüz, çarşaf ve 2 adet yastık kılıfı ile müşterilere sunulur. Tüm parçalar pamuk kumaştan üretilir. Böylelikle insan vücudunda görülebilecek alerjik reaksiyonların önüne geçer. Hassas bir cilde sahip olan kişiler tarafından tercih edilirliği yüksektir. Özdilek tek kişilik uyku seti dayanıklı materyallerin bir araya getirilmesi ile oluşturulur. Böylelikle ürün, uzun süre kullanıma uygundur. Bahar aylarından kış aylarına kadar pek çok mevsim kullanılabilir. Beğeni kazanan bu modeli siz de tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Unicorn desen
  • 4 mevsim kullanım

Zarif Tasarımlı Özdilek Tek Kişilik Uyku Seti

Zarif Tasarımlı Özdilek Tek Kişilik Uyku Seti

Unicorn uyku seti, pembe renktedir. Pamuk kumaş üzerine baskısı yapılan Unicorn detayı, çocukların beğenisini kazanır. Parlak ve canlı renkler kullanılan ürün, çocuk odalarına farklı bir tarz katılmasına yardımcı olur. Çocukların uyku saatlerinin eğlenceli hale gelmesine katkı sağlar. Özdilek Unicorn uyku seti; yorgan, yorgan koruyucu yüz ve 2 adet yastık kılıfını içerir. Set içerisinde yer alan parçalar pamuk kumaş kullanılarak üretilir. Pamuk kumaş niteliği sonucunda ürün; kış, ilkbahar ve sonbahar gibi farklı mevsimlerde kullanılır. Model, nefes alan yapısı sebebiyle terleme gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Unicorn tek kişilik uyku seti, yumuşaklığı ile dikkatleri üzerine çeker. Uyku öncesinde sunduğu yumuşaklık ve rahatlık hissi kişilerin bir an önce uyumalarına katkı sağlar. Kaliteli bir deneyim sunar. Tek kişilik yataklar için tasarlanan bu modeli kolayca satın alabilirsiniz.

Dikkat Çeken Özdilek Unicorn Uyku Seti

Dikkat Çeken Özdilek Unicorn Uyku Seti

Özdilek tek kişilik uyku seti Unicorn yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürünün tasarım özellikleri ile çocukların büyük beğenisini toplar. Aynı zamanda özellikleri sebebiyle müşteri beğenisini kazanır. Çocuklar, sevdikleri çizgi film karakterleri arasında yer alan Unicorn detayları odalarında büyük bir sevinçle karşılarlar. Modelin canlı ve parlak renkleri çocukların tercihlerini etkileyen nedenler arasında yer alır. Çocuklar yumuşak ve hafif olan uyku seti aracılığıyla kaliteli deneyim yaşarlar. Özdilek tek kişilik uyku seti Unicorn kullananlar, genel olarak ürünün memnuniyetlerini kazandıklarını ifade eder. Çocuklar için tasarlanan ürünün özellikleri müşterilerin ilgisini çeker. Yorganın hafif olması gece boyunca çocukların rahat bir uyku uyumalarına sebep olur. Ürün, pamuk kumaştan üretilir. Bu sebeple ebeveynler ürünü gönül rahatlığı ile kullanırlar. Dikkat çeken bu modeli siz de keyifle deneyimleyebilirsiniz.

Cazip Unicorn Tek Kişilik Uyku Seti

Cazip Unicorn Tek Kişilik Uyku Seti

Özdilek tek kişilik uyku seti Unicorn boyutları; 155 x 215 cm silikon elyaf dolgulu yorgan, 160 x 260 cm yorgan koruma yüzü, 180 x 260 cm çarşaf, 50 x 70 cm yastık kılıfı şeklindedir. Ürün, standart ölçülere sahiptir. Pek çok tek kişilik yatak modellerine uygun ebatlardadır. Özdilek uyku seti tek kişilik fiyatları, ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Ürünün iç dolgusu ya da kumaşı gibi teknik özellikleri, ürün fiyatını belirleyen önemli unsurlar arasında yer alır. Ürün farklı bütçelere sahip pek çok kişinin karşılayabileceği rakam aralığında yer alır. Özdilek tek kişilik uyku seti Unicorn fiyatları oldukça caziptir. Uyku setinde ısıyı muhafaza etme özelliği ile dikkat çeken silikon elyaf yorgan bulunur. Sıcaklık ihtiyacını karşılayan ürün, kaliteli uyku deneyimi sunar. Müşteri memnuniyeti kazanan ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.