Özdilek Unicorn Tek Kişilik Nevresim Takımı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.064 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özdilek Unicorn Tek Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUNUSOĞLU HOME Satıcı Ünvanı: YUNUSOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0984057209600001 Vergi Kimlik Numarası: 9840572096
    Bu ürün YUNUSOĞLU HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevresim: 160x220 cm (1 Adet), Çarşaf: 180x260 cm (1 Adet), Yastık Kılıfı: 50x70 cm (1 Adet) Beden:Tek Kişilik, Ebat:Tek Kişilik, Kumaş:%100 Pamuk

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Renk Turuncu
  • Desen Çizgi Kahraman

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • Type1
Geri Bildirim Ver

Özdilek Unicorn Nevresim Takımı Tek Kişilik Pembe Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Günün verimli geçmesi için kaliteli bir uykuya ihtiyaç vardır. Özellikle bebeklerin ve çocukların gelişimleri için uyku kalitesi önemlidir. Özdilek tek kişilik Unicorn nevresim takımı pembe modelinin kumaş kalitesi uyku sırasında konfor sağlar. Aynı zamanda sevimli kız çocuklarının yataklarında geçirdikleri vakitleri eğlenceli hale getirir. Üzerinde bulundurduğu Unicorn figürü ve motive edici yazısı ile etrafa pozitif enerji yayar. Özdilek farkıyla kaliteli kumaşlardan üretilen ürün, ebeveynlerin gönül rahatlığıyla dört mevsim tercih edebileceği bir seçenektir. Çocuklarınıza hediye olarak alabileceğiniz bu model, odalarının görüntüsünü bambaşka bir hale getirir. İçerisinde tek kişilik nevresim, yastık kılıfı ve çarşaf bulunan takım %100 pamuktan üretilir. Canlı görüntüsünün yanı sıra yumuşak yapısıyla da çocukların rahatsız olmadan yataklarında vakit geçirmelerine olanak verir.

  • Desenli nevresim takımı
  • Kumaş kalitesi
  • Standart ölçü

Özdilek Unicorn Nevresim Takımı Özellikleri

Özdilek Unicorn Nevresim Takımı Özellikleri

Özdilek tek kişilik Unicorn nevresim takımı pembe OZD.1489 modeli tamamen pamuktan üretilir. Takımın nevresimi 160x220, çarşafı 180x260 ve yastık kılıfı 50x70 cm ebatında üç parça olarak satılır. Çarşaf yapısı lastiksizdir ve yatağın şekline göre kolaylıkla ayarlanabilir. Şeker pembe tonunun hakim olduğu takım, iç açıcı minik figürleriyle desenli bir temaya sahiptir. Soğuk gecelerde minik bedenleri sıcacık yapan tek kişilik model, çocuk odalarının vazgeçilmezi olmaya adaydır. Özdilek tek kişilik Unicorn nevresim takımı pembe yorumları arasında ürünün kumaş kalitesi ve canlı renkleri ön plandadır. Esnek, yumuşak ve oldukça dayanıklı yapıdadır. Çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur. Ayrıca kurutma makinesi ve kuru temizleme için de uygundur. Tüm bunlara ek olarak çamaşır makinesi kaynaklı oluşan kırışıklıklar için ürün üzerinde ütüleme de yapılabilir.

Özdilek Tek Kişilik Unicorn Nevresim Takımı Ayrıcalıkları

Özdilek Tek Kişilik Unicorn Nevresim Takımı Ayrıcalıkları

Özdilek Unicorn nevresim takımı, nefes alan bir kumaş yapısına sahiptir. Bu özellik sayesinde ürünü kullanan kişi, nevresim takımının altında yaz ya da kış aylarında terlemeden kullanım sağlayabilir. Ürün cilt yapısına uyumlu olması nedeniyle tahriş gibi durumlara neden olmaz. Ebeveynler özellikle çocukları için aldıkları ürünlerin seçimini yaparken daha fazla özen gösterirler. Çevre dostu olan bu takım, üretiminde kullanılan pamuktan aldığı yumuşaklığı ve Unicorn figürünün dikkat çekici özelliği sayesinde ebeveynlerin favorileri arasındadır. Bakımı oldukça kolaydır ve yıkandıktan sonra hızlıca kurur. Çamaşır makinesinde yıkamaya uygun kumaş yapısı sayesinde temizlik işlemini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Özdilek tek kişilik Unicorn nevresim takımı pembe kullananlar yorumlarında ürünün uzun süreli kullanımlara uygun olduğunu belirtirler. Görünümüyle küçük kızların ilgisini çeken Özdilek nevresim takımı nitelikli kumaş yapısıyla ihtiyaçları karşılar.

Özdilek Tek Kişilik Unicorn Nevresim Takımı Fiyatları

Özdilek Tek Kişilik Unicorn Nevresim Takımı Fiyatları

Özdilek tek kişilik nevresim takımı Unicorn temasıyla çocukların renkli dünyalarına oldukça uygundur. Model, çocukların gün içinde zinde olmaları için güvenli ve rahat bir uyku ortamı oluşturulmasına yardımcı olur. Pembe rengiyle kız çocuklarının beğenisini kazanır. Nevresim modeli sayesinde çocuğunuzun odasının stilini güçlendirerek istediğiniz görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Standart ölçülerde üretildiği için yatağınıza da uyumludur. Özdilek tek kişilik Unicorn nevresim takımı pembe fiyatları belirlenirken kullanılan kumaş türü oldukça önemlidir. Ürünün ölçüleri tek kişilik yataklara uygun şekilde standart olarak üretilir. Böylece yatak değiştirdiğinizde ürünü kullanmaya devam etmeniz mümkün olur. Ayrıca model, temizlik işleminden sonra düşük ısıda ütüleyerek kullanmaya uygundur. Rengi, kumaş yapısı ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan bu ürün çocuğunuzun gece uykusu için yeterli konforu oluşturmanıza yardımcı olur. Unicorn nevresim takımına istediğiniz zaman Trendyol güvencesiyle sahip olabilirsiniz.