Özdilek Pembe Unicorn Tek Kişilik Battaniye 155x215cm

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Özdilek Pembe Unicorn Tek Kişilik Battaniye 155x215cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Özdilek Tek Kişilik Battaniye Boyut: 155X215 (1 Adet) Kumaş: %100 Polyester

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Boyut/Ebat 150 x 220
  • Renk Pembe
  • Beden Tek Kişilik

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Özdilek Tek Kişilik Battaniye Unicorn

Battaniye, farklı mevsimlerde kullanılabilen eşyalar arasında yer alır. Kişilerin uyurken ya da üşüdüklerinde kullandıkları bu eşyaların farklı seçenekleri bulunur. Özdilek tek kişilik battaniye Unicorn 2399 seçeneği, çocukların ilgileri ve sıcaklık ihtiyacı göz önüne alınarak üretilir. Ürün, Unicorn deseni ile çocukların beğenisini toplar. Aynı zamanda özellikleri sayesinde de ebeveynlerin tercihleri arasında yer alır. Beğeni kazanan bu battaniye, %100 polyester maddeden üretilir. Polyester maddeler dayanıklılığı, yumuşaklığı ve zahmetsiz temizlik özelliğiyle sıklıkla tercih edilir. Özdilek tek kişilik battaniye üretildiği madde özelliği sayesinde ütü gerektirmez. Kullanım sırasında herhangi bir kırışıklık ya da istenmeyen görüntü söz konusu değildir. Ürün, sıcaklık ihtiyacını tam anlamıyla karşılar. Yaz, kış ve bahar aylarında rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • %100 polyester materyal
  • Unicorn desenli tasarım
  • 155x215 cm ölçü

%100 Polyester Özdilek Unicorn Battaniye

%100 Polyester Özdilek Unicorn Battaniye

Özdilek Unicorn battaniye %100 polyester maddeden üretilir. Polyester, ipeksi dokusuyla tercih edilen maddeler arasında yer alır. Kullanan kişinin konfor ihtiyacını karşılar. Esnek bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sebebiyle dayanıklı olan ürün, uzun yıllar bozulma ya da yıpranma yaşamadan kullanılır. Ürün, zahmetsiz temizlik özelliğine sahiptir. Herhangi bir ön yıkamaya ihtiyaç duyulmadan temizlenebilir. Makine ile yıkanmaya uygundur. Unicorn tek kişilik battaniye, yıkama sonrası ütü gerektirmez. Battaniye, saflığın ve masumiyetin simgesi olan Unicorn baskısına sahiptir. Unicorn çizgi filmlerden çizgi roman karakterlerine kadar pek çok alanda kullanılır. Çocukların beğenisini toplar. Parlak pembe renkte olan ürün çocukların dikkatini çeker. Çocukların sevdiği karakterler arasında olan Unicorn deseniyle ürün, çocukların tercih ettiği battaniyeler arasında yer alır. Ürünü keyifle kullanabilirsiniz. Dilerseniz Özdilek tek kişilik battaniye Unicorn modelini hediye etmek amacıyla satın alabilirsiniz.

Özdilek Tek Kişilik Battaniye Unicorn Yorumları

Özdilek Tek Kişilik Battaniye Unicorn Yorumları

Özdilek tek kişilik battaniye Unicorn yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürünün yorumlarında zahmetsiz temizlik imkanı sunduğu ve kırışıklık gibi kötü görüntüler oluşturulmadığından sıklıkla söz edilir. Müşteriler, ürünün beklenti ve ihtiyaçlarını karşıladığı konusunda genel olarak hem fikirdirler. Ürünün deseni, çocuklar tarafından beğeni toplar. Ayrıca yapı özellikleri bakımından da ebeveynlerin beğenisini toplar. Ürünün yumuşak, dayanıklı ve esnek özelliğe sahip olan polyesterden üretilmesi tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Özdilek tek kişilik battaniye Unicorn kullananlar, genellikle üründen memnuniyetlerini yorumları ile ortaya koyarlar. Ürünün boyutları dikkat çeken hususlardan biridir. Küçük çocuklardan yetişkinlere kadar pek çok kişinin rahat şekilde kullanacağı ölçülerdedir. Ürünü kullanan kişiler yıkama sonrasında renk akma gibi durumların yaşanmadığını ifade ederler. Ürünün yıkama alanında sağladığı kolaylık ve dokusu kişilerin ihtiyaçlarına cevap verir. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Cazip Özdilek Tek Kişilik Unicorn Battaniye Fiyatları

Cazip Özdilek Tek Kişilik Unicorn Battaniye Fiyatları

Özdilek tek kişilik Unicorn, 155x215 cm ebatları arasında yer alır. Model, tek kişilik kullanım için uygundur. Ürün boyutları sayesinde çocuklar için de yetişkin bireyler için de kullanılabilir. Farklı mevsimlerde ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olur. Üretildiği madde sebebiyle güve gibi böcekler tarafından zarar görmez. Havalandırma gibi uğraş gerektiren temizlik ihtiyaçları yoktur. Yumuşak, dayanıklı ve esnek olma özelliği ile bilinen polyesterden üretilir. Ürün özellikleri sebebiyle pek çok kişinin dikkatini çeker. Özdilek tek kişilik battaniye fiyatları ürün özellikleri ekseriyetinde belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap eder. Son derece kolay bir şekilde kullanıp temizlenebilir. Çocukların beğenisini toplayan Özdilek tek kişilik battaniye Unicorn fiyatlarına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Yapacağınız incelemeler sonucunda ürünü kolay ve avantajlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Fırsat ve indirimleri takip ederek avantajlı alışveriş imkanından yararlanabilirsiniz.