Özdilek Frozen Nature Tek Kişilik Disney Lisanslı Çocuk Nevresim Takımı

990 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.017 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özdilek Frozen Nature Tek Kişilik Disney Lisanslı Çocuk Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bilgiçler tekstil Satıcı Ünvanı: BİLGİÇLER TEKSTİL KONFEKSİYON PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0173005046900016 Vergi Kimlik Numarası: 1730050469
    Bu ürün Bilgiçler tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevresim: 160x220 cm (1 Adet), Çarşaf: 180x260 cm (1 Adet), Yastık Kılıfı: 50x70 cm (1 Adet) Beden:Tek Kişilik, Ebat:Tek Kişilik, Kumaş:%100 Pamuk

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Özdilek 8697353484926 Frozen Nature Tek Kişilik Disney Lisanslı Pembe Çocuk Nevresim Takımı

Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımı küçüklerin odasına hareketli bir dokunuş katar. Bu üründe çocukların severek izlediği Frozen çizgi film karakterleri olan Elsa ve Anna’nın yer alır. Hem minikleri mutlu etmek hem de odalarını renklendirmek için bu üründen faydalanabilirsiniz. Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımı kaliteli görseliyle soğuk kış aylarında küçüklerin rüyalarına eşlik eder. Ürün, insan sağlığına zarar vermeyen ve çevre dostu materyallerden üretilir. Özdilek Frozen Nature tek kişilik pembe nevresim takımıyla çocukların uykularını sevdikleri karakterlerle süsleyebilirsiniz.

  • Ürün içeriği: nevresim, çarşaf ve yastık kılıfı
  • Setin içindeki her parça %100 pamuktur.
  • Nevresim 160 x 220 cm, çarşaf 180 x 260, yastık kılıfı 50 x 70 cm

Özdilek Frozen Nature Tek Kişilik Nevresim Takım Özellikleri

Özdilek Frozen Nature Tek Kişilik Nevresim Takım Özellikleri

Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımı son derece renkli bir settir. Bu ürün pembe, mavi, mor, beyaz ve turuncu gibi farklı renklerden oluşur. Rengârenk ve şık set 3 parça içerir. Üründe 1 adet 160 x 220 cm nevresim vardır. Özdilek Frozen Nature 160 x 220 cm tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim tek kişilik yatak için ideal ölçüdedir. Buna ek olarak sette Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk çarşaf 180x260 cm bulunur. Yumuşacık lastiksiz çarşaf yatağın altına sıkıştırılarak kullanılabilir. Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımının içinde 50 x 70 cm ölçülerinde bir adet yastık kılıfı yer alır. Ortalama ölçülere sahip bu ürün standart yastıklar için son derece uygundur.

Özdilek Frozen Nature Nevresim Takım Kumaşı Kaliteli mi?

Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımı son derece kaliteli bir kumaştan üretilir. Sette yer alan her parça %100 pamuktur. Özdilek kalitesine sahip bu ürün son derece yumuşak olduğundan tekstil eşyaları kullanılırken herhangi bir rahatsızlık hissedilmez. Nevresim, yastık kılıfı ve çarşaf ciltte tahrişe ya da kızarıklığa yol açmaz. Ürünün gevşek dokunmuş kumaşı Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımını dört mevsim kullanılabilir kılar. Hafif bir yapıya sahip olan nevresim takımı nemi iyice emer. Bu sayede ürünle kolay kolay sıcaklamaz ya da terlemezsiniz. Yazın serin kışın sıcak tutan Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk nevresim 160x220 cm tüm hava koşullarına kolayca uyum sağlar.

Özdilek Frozen Nature Tek Kişilik Nevresim Takımı Kim Alır?

Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımı küçükler tarafından severek kullanılır. Bu ürün Frozen çizgi film karakterlerini sevenler için iyi bir hediye seçeneği olabilir. Bu takımla çocukların odasını daha renkli ve eğlenceli bir hâle getirmeniz mümkündür. Minikler düşünülerek tasarlanan şık takımı yetişkinler de tercih edebilir. Çocuk ruhlu bireyler de evlerindeki tek kişilik yatak için bu ürünü seçebilirler. Bunun yanı sıra Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımını yatılı misafirler için de tercih edebilirsiniz. Küçük büyük fark etmeksizin tüm misafirlerinizi bu renkli nevresimle neşelendirmek mümkündür. Bu set pamuklu nevresim takımlarını ve çizgi film karakterlerini sevenler için ideal seçeneklerdendir. Kendiniz ya da sevdikleriniz için takımı Trendyol’dan anında satın alabilirsiniz. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında yapılan görüşler için Özdilek Frozen Nature tek kişilik Disney lisanslı çocuk pembe nevresim takımı yorumları incelenebilir.