Özdilek Colormix Antrasit Siyah Çift Kişilik Nevresim Takımı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.120 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.196 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özdilek Colormix Antrasit Siyah Çift Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUNUSOĞLU HOME Satıcı Ünvanı: YUNUSOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0984057209600001 Vergi Kimlik Numarası: 9840572096
    Bu ürün YUNUSOĞLU HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevresim: 200x220 cm (1 Adet), Çarşaf: 240x260 cm (1 Adet), Yastık Kılıfı: 50x70 cm (2 Adet) Beden:Çift Kişilik, Ebat:Çift Kişilik, Kumaş:%100 Pamuk

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Gri

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Özdilek Colormix Antrasit Siyah Çift Kişilik Nevresim Takımı

Yastık kılıfı, çarşaf ve nevresimden oluşan yatak tekstili takımları, hem evlerin hem de çeyizlerin temel ihtiyaçları arasındadır. Bu ürünler kullanıldıkları ortama şıklık katmalarının yanı sıra yatakların, yastıkların ve yorganların kirlenmesinin de önüne geçerler. Farklı modellerde, boyutlarda ve renklerde her zevke hitap eden takımlar bulunur. Özdilek Colormix antrasit siyah çift kişilik nevresim takımı CLR-0101, evinizde kullanabileceğiniz ya da yakınlarınıza armağan edebileceğiniz ideal bir tercih olabilir. Antrasit ve siyah renklerin uyumu ürüne modern bir tarz kazandırır. %100 pamuktan üretilen kumaşının yumuşak yapısıyla uykunuza konfor katan model, herhangi bir alerjen madde içermez. Kaliteli malzemelerden üretilen takımı çamaşır makinesinde 30° sıcaklıkta zarar görmeden yıkayabilir, uzun süre ilk günkü şıklığı ve yumuşaklığıyla kullanabilirsiniz.

  • %100 pamuklu kumaş
  • Çift kişilik ideal ölçü
  • İki renkli şık tasarım

Özdilek Colormix Çift Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Özdilek Colormix Çift Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Özdilek Colormix çift kişilik nevresim takımı, sade ve şık tasarımıyla popüler ürünler arasındadır. Antrasit ve siyah renklerin bir arada kullanıldığı ürün yatak odanıza modern bir hava katar. Üstün kalitede malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun süre boyunca deforme olmadan kullanabilirsiniz. 2 rengin bir arada kullanıldığı tasarımı sayesinde çift taraflı olarak da değerlendirilebilir. Özdilek Colormix nevresim takımı, 200x220 cm boyutlarında bir adet nevresime, 240x260 cm boyutlarında bir adet lastiksiz çarşafa ve 50x70 cm boyutlarında 2 adet yastık kılıfına sahiptir. Model, %100 pamukla dokunan kumaşla ve doğal ipliklerle dikilerek üretilir. Dokuma sonrası oldukça yumuşak bir yapıya kavuşan pamuklu kumaşlar yüksek konfor sağlar. Isıyı dengeleme yeteneği oldukça yüksek olan ürün, hava alan yapısıyla terlemeyi önler. Modeli uzun ömürlü ve kaliteli bir seçenek olarak tercih edebilirsiniz.

Şık Tasarımıyla Özdilek Colormix Nevresim Takımı

Şık Tasarımıyla Özdilek Colormix Nevresim Takımı

Nevresim takımları yatak odalarına estetik bir görünüm kazandıran ev tekstili ürünlerindendir. Estetik görünümlerinin yanı sıra konfor da sağlayan modeller farklı malzemelerden üretilir. Nevresim takımlarının sağladığı konfor düzeyi kumaş kalitesi ile doğru orantılıdır. Özdilek Colormix antrasit siyah çift kişilik nevresim takımı, %100 pamuktan üretilmesi sayesinde üst düzey rahatlık sunar. Modelin kolay kırışmayan yumuşak tuşeli kumaşı sayesinde çamaşır makinesinde yıkadıktan sonra hızlı şekilde kurutabilir, ütülemeden de düzgün şekilde kullanabilirsiniz. Kolay temizlenebilmesinin yanı sıra toz ve leke tutmamasıyla da avantajlı bir tercih olan Özdilek Colormix antrasit siyah çift kişilik nevresim takımı kullananlar, müşteri yorumları kısmında ürünle ilgili tecrübelerini paylaşır. Bu yorumları okuyarak modelin günlük kullanımda sağladığı deneyimler hakkında bilgi alabilirsiniz. Yatak odanıza hoş bir hava katan sade ve şık bir model arıyorsanız, ürünü kullanışlı bir seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.

Özdilek Colormix Antrasit Siyah Nevresim Takımı Fiyatları

Özdilek Colormix Antrasit Siyah Nevresim Takımı Fiyatları

Onlarca farklı tasarım ve boyutta üretilen nevresim takımları, geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Ürünlerin fiyatını belirleyen önemli kriterlerden biri üretildikleri malzemelerin cinsidir. Pamuk kullanılarak üretilen nevresim takımları, yüksek bir konfor sağlamanın yanı sıra nefes alan yapıları sayesinde terlemenin de önüne geçerler. Pamuklu ürünlerin fiyatının diğer ürünlerden farklı olmasının sebeplerinden biri ürünlerin kalitesidir. Makinede yüksek derecelerde bile deforme olmadan yıkanabilen modeller uzun kullanım ömrüne sahiptir. Pamuklu kumaşlar arasında sıkça tercih edilen modellerden olan Özdilek Colormix antrasit siyah çift kişilik nevresim takımı fiyatları oldukça elverişli rakamlarla satışa sunulur. Kalitesiyle dikkat çeken ürün sade ve şık tasarımıyla beğeni toplar. Uzun süre yıpranmadan kullanabileceğiniz konforlu bir ürün arıyorsanız Trendyol’da yer alan Özdilek Colormix antrasit siyah çift kişilik nevresim takımı yorumlarını okuyabilir, ürünü satın alabilirsiniz.