Özdilek Colormix Antrasit Gri Çift Kişilik Nevresim Takımı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özdilek Colormix Antrasit Gri Çift Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUNUSOĞLU HOME Satıcı Ünvanı: YUNUSOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0984057209600001 Vergi Kimlik Numarası: 9840572096
    Bu ürün YUNUSOĞLU HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevresim: 200x220 cm (1 Adet), Çarşaf: 240x260 cm (1 Adet), Yastık Kılıfı: 50x70 cm (2 Adet) Beden:Çift Kişilik, Ebat:Çift Kişilik, Kumaş:%100 Pamuk

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Gri
  • Beden Çift Kişilik

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Özdilek Colormix Antrasit Gri Çift Kişilik Nevresim Takımı

Özdilek Colormix antrasit gri çift kişilik nevresim takımı CLR-0101, konforu ve rahatlığı yatak odanıza getirir. Sağlıklı uykunun temelini oluşturan nevresim takımı seçiminizde birçok etkene dikkat etmeniz gerekir. Pamuk kumaşlardan tasarlanan ürünler gece boyu terlemenin önüne geçer ve ciltte tahriş oluşumunu engeller. Özdilek Colormix antrasit gri çift kişilik nevresim takımı %100 pamuk kumaş kullanarak üretilir. Cilde dost olan bu nevresim takımı yatak odanızda bir uyum elde etmenizi sağlar. Şık tasarımıyla ön plana çıkan antrasit nevresim takımı konforu ve rahatlığı evinize getirir. Lastiksiz çarşafı ile kolayca serilir ve kullanılabilir. Kaliteli kumaşı yıkama sonrasında rengini kaybetmez ve canlı görüntüsünü uzun süre korur. Dilerseniz kendi yatak odanızda dilerseniz de sevdiklerinizin odasına tercih edebilirsiniz.

  • %100 pamuk
  • Antrasit gri
  • Çift kişilik

Özdilek Colormix Çift Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Özdilek Colormix Çift Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Özdilek Colormix çift kişilik nevresim takımı içerisinde 200 x 200 cm nevresim, 240 x 260 cm çarşaf ve 50 x 70 cm boyutunda yastık kılıfı bulundurur. Yatak odanızda tek bir nevresim takımı kullanarak uyum elde etmek istiyorsanız antrasit nevresim takımı çift kişilik tercih edebilirsiniz. Pamuklu kumaştan elde edilen bu ürün yumuşak bir yüzeyde uyumanızı sağlar. İnsan cildine dost olan Özdilek Colormix nevresim takımı uyku kalitenizi bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı olur. Çarşafının lastiksiz tasarımı oldukça kullanışlı bir ürün olmasını sağlar. Kolayca serebilir ve dilediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. Çift kişilik yatak boyutu için uygundur. Misafir odasında ya da yatak odanızda tercih edebilirsiniz. Uyumlu renklerle tasarlanması sayesinde hem konfor hem de hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Özdilek gri nevresim takımının pamuklu kumaşı sayesinde uykunun tadını çıkarabilirsiniz.

Özdilek Colormix Nevresim Takımı Avantajları

Özdilek Colormix Nevresim Takımı Avantajları

Antrasit çarşaf takımı defalarca yıkandıktan sonra bile yeni görünümünü korur. Yıkama talimata uygun olarak yıkandığında çekme ya da kısalma yapmaz ve uzun süre kullanılabilir. Çift kişilik yataklara kolayca takılabilir ve şık görüntüsüyle yatak odanızda göz alır. Misafir odanızı ya da yatak odanızı dikkat çekici bir şekilde dizayn etmek istiyorsanız Colormix nevresim takımı işinizi kolaylaştırır. Geceleri rahat uyuyamıyor ve pamuk kumaşlar tercih ediyorsanız Özdilek marka Colormix nevresim takımını satın alabilirsiniz. %100 pamuk kumaştan tasarlanan bu ürün rahat uykunun tadını çıkarmanızda yardımcı olur. Özdilek Colormix antrasit gri çift kişilik nevresim takımı kullananlar rahatlığı, konforu, şıklığı ve kaliteyi uykuya bir arada sahip olurlar. Siz de rahatlığı ve şıklığı bir arada arıyorsanız antrasit gri renkli şık tasarımlı bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Özdilek Colormix Antrasit Nevresim Takımı Fiyatları

Özdilek Colormix Antrasit Nevresim Takımı Fiyatları

Özdilek Colormix antrasit gri çift kişilik nevresim takımı fiyatları özelliklerine göre belirlenir. Gri ve beyaz renk olan bu ürünün dilediğiniz yönünü kullanabilirsiniz. Beyaz ve gri olarak gönderilen yastık kılıfları farklı renklerin uyumunu yansıtır. Yatak odanızda tek renk tasarımlardan sıkıldıysanız bu nevresim takımını tercih edebilirsiniz. Beyaz ve antrasitin uyumunu yakalayabilirsiniz. Dilerseniz yorgan yüzünüzün beyaz kısmını kullanabilirsiniz. Çift renk avantajına sahip olabilirsiniz. Kaliteli kumaşı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Colormix nevresim takımı sayesinde sade ve zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz. Sade tasarımı ile her yaşa hitap eden bu ürünü sevdikleriniz için de tercih edebilirsiniz. Özdilek Colormix antrasit gri çift kişilik nevresim takımı yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Colormix antrasit nevresim takımını Trendyol üzerinden uygun fiyatlara satın alabilir ve konforlu uykunun tadını çıkarabilirsiniz.