Özçelik Alfa 300 Lük Portatif Gönye Kesme Makinası

18.900 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.800 TL

Ürün Bilgileri

Özçelik Alfa 300 Lük Portatif Gönye Kesme Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eroğlu Satıcı Ünvanı: EROĞLU MAKİNA VE ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0366005462500018 Vergi Kimlik Numarası: 3660054625
    Bu ürün Eroğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özçelik alfa portatif kesim makinesi / ø 300 mm - 230 v / 400 v / testere dahil değildir. Sağlam yay sistemi ve koruyucu siper
  • Üst tablada kesim imkanı
  • Sağa ve sola 15°-22.5°-30°-45°-90° standart, diğer ara derecelerde serbest kesim yapma imkanı
  • 2 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Gönye Kesme
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Özçelik Alfa 300'lük Portatif Gönye Kesme Makinesi

Ahşap, alüminyum ve plastik materyalleri kesmek için uygun bir gönye kesme makinesi arayışında olabilirsiniz. Özçelik Alfa gönye kesme makinesi bu iş için oldukça uygundur ve istediğiniz performansı sergiler. 300 mm çapa sahip olan Özçelik Alfa gönye kesme makinesinin boyutu 30 cm’dir. Alüminyum, plastik ve ahşap malzemeleri kolaylıkla kesebilen makine 1 Hp gücünde ve yaklaşık 800 Watt’tır.

 
  • Ağırlığı yaklaşık 20 kg
  • Temiz ve rahat bir kullanım imkanı
  • Alüminyum, plastik ve ahşap gibi malzemeleri kesmeye yardımcı

Özçelik Alfa 300’lük Portatif Gönye Kesme Makinesi Özellikleri

Özçelik Alfa 300’lük Portatif Gönye Kesme Makinesi Özellikleri

Ürün içerisinde testere bulunmaz. %100 yerli üretim olan Özçelik Alfa gönye kesme makinesi, portatif boyutu sayesinde tüm alanlara uyum sağlayabilir. Makineda sağa ve sola 0°, 15°, 22,5°, 30°, 45° açı sabitleme özellikleri bulunur. Ağırlığı yaklaşık 20 kg’dir. Özçelik Alfa gönye kesme makinesi sunduğu performans kalitesi ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Gönye kesim makineleri ahşap, plastik ve metal materyalleri kesmek için tasarlanmış araçlardır. Hassas kesim yapma imkanı sağlayan gönye kesme makineleri malzemelerin açı ile kesilmesini de kolaylaştırır. Gönye kesme makinelerinin en büyük artısı ise kesme işlemi sırasında tozu emmesidir. Bu sayede ortamın kirlenmesi engellenir, temiz ve kolay bir kullanım sağlanır.

 

Özçelik Alfa Gönye Kesme Makinesi Avantajları

Özçelik Alfa Gönye Kesme Makinesi Avantajları

Özçelik Alfa gönye kesme makinesi içerisinde yer alan bıçağın niteliğine göre pek çok materyali kolaylıkla kesmenizi sağlar. Elektrik kaynağına bağlanarak kullanılan makine elektrik bağlantısı sağlanabilen her ortamda kullanılabilir. Özçelik Alfa gönye kesme makinesi portatif boyutu sayesinde dilediğiniz ortama taşınabilir. Gönye testereler hızlı kesim için tercih edilen ve kolay kullanım imkanı sunan testerelerdir. Tabla testereleri kategorisinde yer alan gönye testereler ile açılı ve düz kesim yapabilirsiniz. 800 Watt gücündeki Özçelik Alfa gönye kesme makinesi ile sert ve yoğun maddeleri rahatlıkla kesebilirsiniz.

 

Özçelik Alfa Gönye Kesme Makinesi Nasıl Kullanılır?

Özçelik Alfa Gönye Kesme Makinesi Nasıl Kullanılır?

Makinelerde gönye ve şev açıları sağdan ve soldan ayarlanabilir. İki açı ayarı gerektiren karmaşık kesimler için de Özçelik Alfa gönye kesme makinesi kolaylıkla kullanılabilir. İlk olarak güvenliğiniz için makinenin elektrik bağlantısını kesmelisiniz. Ardından gönye kesme makinesinin çalışma yüzeyine bir kelepçe ya da vida yardımı ile sabitleyin. Herhangi bir sorun oluşmaması için sağlam olduğundan emin olun. İşlem görecek olan materyali engel çıkıntısı üzerinde sabitleyin ve bastırın. Materyali de kelepçe yardımı ile sağlam bir şekilde sıkıştırın. Kilitleme vidasını biraz gevşetin ve gerekli gönye açısını ayarlayın. Ardından kilitleme vidasını tekrar sıkın. Gerekli ayarlamalardan sonra topuzu tekrar sıkın. Gönye ve şev açılarını istenen konuma getirdikten sonra elektrik bağlantısını tekrar sağlayabilirsiniz. Tetiği çekerek emniyet kolunu itin ve aleti aşağı doğru indirin. İş güvenliğini sağlamak için iş eldiveni, toz maskesi, işitme koruyucu kulaklık ve emniyet gözlüğü kullanmayı kesinlikle unutmayın. Dilerseniz Özçelik Alfa gönye kesme makinesi yorum bölümüne göz atabilir ve kullanıcıların deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Özçelik Alfa gönye kesme makinesi fiyat seçeneklerine de göz gezdirdikten sonra ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.