özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu Hortum Matik /

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu Hortum Matik /

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 90 CM uzunluk olup bırakıldığında kendi kendine toplanabilir.
Geri Bildirim Ver

Özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu

Tuvalet kültürü çok eski zamanlardan beri hayatlarda varken, birçok medeniyetin gelişimi ile birlikte değişime uğramıştır. Antik dönemden beri hayatların önemli bir parçasını oluşturan tuvalet kültürü, tarih boyunca her millete özgü farklı izler taşımaktadır. Kamusal veya bireysel alanda kullanılan tuvaletler, insan sağlığını direkt olarak etkilerken titiz davranılması gereken alanlar olmaktadırlar. Yeme ve içme faaliyetlerinin son yolculuğu olan tuvalet, atık maddelerin vücuttan uzaklaştırılması ve yenilerine yer açılması için gerekli bir eylem olmaktadır. Herkesin tuvalet deneyimi farklı olurken, temizlenme ve arınma şekilleri de o oranda değişebilmektedir. Su ve sabun ile temizlenme uzun zamandır hayatların vazgeçilmez ve sağlıklı bir yöntemi olmaktadır. Bunu yapabilmeyi kolaylaştırmak ve pratik olarak temizlenmeyi sağlayan hortumlar, suyun akışını kontrol edebilmenizi sağlar. Wc Taharet Matik hortumu tüm tuvalet ihtiyaçlarınızda yanınızda olarak sizlere gereken donanımı sağlamaktadır. Özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu Hortum Matik sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Kolay Kıvrılabilen Ergonomik Yapı
  • Her Yöne Ulaşabilen Uzun Gövde
  • Birbirinden Farklı Renk Seçeneği

Tuvalet İhtiyaçlarını Kolayca Gideren Özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu

Tuvalet İhtiyaçlarını Kolayca Gideren Ergonomik Kullanım

Gündelik yaşamda aktiviteler arasında sıklıkla giderilen tuvalet ihtiyacı, hijyen ve sağlık koşullarını da beraberinde getirmektedir. Hijyen standartları baz alınarak sonlandırılan tuvalet eylemi, ileride oluşabilecek birçok rahatsızlıktan sizleri koruyacaktır. Çok eskiden beri kullanılan tas veya su kapları artık bu alanda efektif olarak detaylı temizlik sağlamamaktadır. Pratik zekanın bir ürünü olan Wc taharet matik, tüm temizlik işlemlerinde her türlü bölgenin detaylı olarak arındırılmasını sağlar. Katlanabilir hortumlu yapısı sayesinde ergonominin dinamiklerini temizlikte rahatlıkla hissedebilirsiniz. Kültürel olarak gelişmiş ürün seçeneklerini evlerinizde bulundurmak istiyorsanız bu taharet hortumunu tercih edebilirsiniz. Ayrıca portatif olmaları ile de her daim kolay taşınma seçeneklerini kullanmanızı sağlar. Böylece tuvaletinizde ekstra yer kaplayan tas veya başka plastiklerin oluşturduğu kötü görüntüyü yok edebilir, kullanışlı hortum detaylarına tuvaletiniz veya banyonuzda yer verebilirsiniz.

Kullanışlı Başlık Detayı ile Özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu

Kullanışlı Başlık Detayı ile Konforlu Temizlik İmkanı

Su tasarruflu başlık detayına sahip bu ürün, suyu istediğiniz akış hızında sizlerin ayarlamasını sağlar. Böylece su tüketiminde tasarruflu imkanlardan faydalanabilirsiniz. Gündelik yaşam pratiğini iyileştiren kullanım koşulları bu her yöne rahatça esneyebilen ürün sayesinde mümkün olabilmektedir. 90 cm uzunluğundaki yapısı ile evlerin vazgeçilmezi Özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu Hortum Matik yorum detayları kolay şekil alan hacmi ile birleşerek müşterilerden olumlu geri dönütler yaratmaktadır. Tuvalet veya banyonuzun yapısı her ne olursa olsun, herkesin gönül rahatlığı ile çeşmesine bağlayabildiği Wc taharet hortumu ile kişisel temizliğinizi ve yıkama ihtiyaçlarınızı destekleyebilirsiniz. Çok eski zamanlardan beri temizliğin yegâne unsuru olan suyu, efektif ve doğru yönlendirmek için kullanabileceğiniz bu hortum, tüm ihtiyaçlarınıza anında cevap verir. özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu Hortum Matik indirimlerini takip ederek ürünü sipariş verebilirsiniz. Özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu Hortum Matik kampanyaları sayesinde avantajlı fiyat seçenekleriyle bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu ile Üst Düzey Yıkama Performansı

Optimum Su Yönlendirme ile Üst Düzey Yıkama Performansı

Tuvaletinizde kötü kokuların veya farklı yabancı cisimlerin temizliğini yapmakta zorlanıyorsanız, kullanışlı pratik detayların sunulduğu ve her yöne rahatça esneyebilen bir hortum kullanmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sahip olduğu sağlam ve kaliteli sert plastik, içerisindeki akan suyun dışarı çıkmasını engellemekte ve korunaklı bir kullanım sağlamaktadır. Wc taharet hortumu çok kolay bir şekilde çeşmenize bağlanabilirken, çeşme bağlantısı kısmında yer alan ürün ergonomisi ise su sızıntılarının önüne geçmektedir. Sadece genital bölge değil tuvaletini de baştan aşağı yıkamak isteyenlerin de severek kullandığı bu ürün, serbest halinde bırakıldığında kendi kendine toparlanabilmektedir. Böylece dağınık bir görüntünün ve zemine değmesinin sizlerde yarattığı kaosu ortadan kaldıracaktır. Tüm alanlar için hijyeni yüksek düzeyde sağlayan bu ürün ile ihtiyaçlarınıza kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Özbayyapı Wc Taharet Matik Hortumu Hortum Matik satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.