Oxford Yayınları Oxford Wordpower Dictionary (ENGLİSH-ENGLİSH-TURKİSH)

289,69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
405,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oxford Yayınları Oxford Wordpower Dictionary (ENGLİSH-ENGLİSH-TURKİSH)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapkesesi Satıcı Ünvanı: KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388067329800015 Vergi Kimlik Numarası: 3880673298
    Bu ürün kitapkesesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kolektif
  • Dil Seviyesi Orta
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Oxford Yayınları (ENGLİSH-ENGLİSH-TURKİSH) 380658 Oxford Wordpower Dictionary

Yabancı dil öğrenmek isteyenlerin temel kaynaklarından biri sözlüklerdir. Oxford Yayınları Oxford wordpower dictionary, yüzlerce sözcük çevirisiyle kelime dağarcığını genişletmeye yardımcı olur. Bu ürün, özellikle öğrencilerden ve yurt dışına seyahat etmek isteyenlerden ilgi görür. İngilizceden İngilizceye, İngilizceden Türkçeye çeviri sözlük, kelimeleri doğru kullanmayı kolaylaştırır. İngilizce kelimelerin hem İngilizce açıklamalarına hem de Türkçe anlamlarını veren sözlük, 3000 adet anahtar kelimeye sahiptir. Anahtar kelimelerle bilinmesi gereken önemli kelimeleri kolayca öğrenmeye yardımcı olur.

  • Sözlük 888 sayfadır.
  • İngilizce-Türkçe kelime rehberidir.
  • 16 cm x 24 cm boyutlarındadır.

Oxford Yayınları Oxford Wordpower Dictionary İçeriği Nasıl?

Oxford Yayınları Oxford Wordpower Dictionary İçeriği Nasıl?

Yabancı dil öğrenmenin pratik ve eğlenceli yollarından biri de kelime dağarcığını geliştirmektir. Özellikle İngilizce cümle yapısını öğrendikten sonra doğru ve etkili iletişim kurabilmek için kelimelere ihtiyaç duyulur. Tam da bu noktada Oxford Yayınları tarafından hazırlanan kapsamlı sözlükler yardıma koşar. Oxford Yayınları Oxford wordpower dictionary, özenli tasarımıyla İngilizce konuşma ve anlama yetisini geliştirmeye katkı sağlar. Bu kapsamlı sözlüğün içerisinde 500'den fazla İngilizce-Türkçe kelime bulunur. Aynı zamanda sözlükte yer alan tüm anlamlar, örnek cümlelerle desteklenir. Böylece anlamı öğrenilen kelimenin doğru kullanım şekilleri de örneklerle pekiştirilmiş olur. Oxford Yayınları English Turkish Oxford wordpower dictionary; konu notları, sınav ipuçları ve İngilizce yazma ipuçlarını da içerir. Sözlüğün son 16 sayfası İngilizce yazma becerisi için ayrılmıştır. Böylece Oxford sözlük, konuşma ve yazma becerisini geliştirmek için kullanılır.

Oxford Yayınları Oxford Wordpower Dictionary Kullanışlı mı?

Oxford Yayınları Oxford Wordpower Dictionary Kullanışlı mı?

Oxford Yayınları tarafından hazırlanan kapsamlı İngilizce-Türkçe sözlüğü, dil gelişimi için son derece kullanışlıdır. Bu ürün, kapsamlı içeriği sayesinde İngilizceyi daha etkili ve doğru kullanmaya yardımcı olur. Aynı zamanda sözlük, örnek cümleleriyle cümle yapısını kavramaya da katkı sağlar. Oxford Yayınları Oxford wordpower dictionary, sınavlara hazırlanırken de oldukça kullanışlıdır. Özellikle sınav ve yazma ipuçlarından oluşan bölümler, sınava giderken yolda bile çalışmanıza imkân tanır. Oxford English-English-Turkish wordpower dictionary, ses CD'siyle birlikte satışa sunulur. Ses CD'si kelimeleri sesli olarak arama ve dinleme imkânı verir. Bu özelliği sayesinde sözlük, kelimelerin anlamının yanı sıra doğru telaffuzunu da öğrenmeye katkı sağlar. Böylece kendi kendine öğrenme sürecinde oldukça faydalıdır. Aynı zamanda küçük ebatlarıyla da kullanışlı özelliklere sahiptir. Bu sözlük kolay taşınır ve çantada kolayca muhafaza edilir.

Oxford Yayınları Oxford Wordpower Dictionary Kimler Alır?

Oxford Yayınları Oxford wordpower dictionary İngilizce-Türkçe sözlük, kaliteli ve anlaşılır baskısıyla beğeni kazanır. Bu ürün, okunaklı yazıları sayesinde her yaş grubundan ilgi görür. Özellikle İngilizce eğitimi alan farklı yaştan öğrenciler, Oxford sözlük ile daha etkili ve kalıcı öğrenme imkânı bulur. Bu sözlük, geniş kelime hazinesiyle öncelikli olarak lise ve üniversite eğitiminde tercih edilir. Üniversitede İngilizce eğitim görenler, Oxford sözlükle dilini geliştirir ve derslere daha aktif katılır. Ayrıca Oxford sözlük, önemli yabancı dil sınavlarına hazırlanırken de sıkça kullanılır. Oxford Yayınları Oxford wordpower dictionary sözlük, kelimeleri doğru telaffuzuyla birlikte öğrenmek isteyenler için de idealdir. Orta düzey İngilizce konuşma ve anlama becerisini kazanmak isteyen yetişkinler için oldukça kullanışlıdır. Kendi kendine çalışma ve öğrenme olanağı vererek öğrenim sürecini kolaylaştırır. CD ile duyarak öğrenmeye de katkı sağlar. Oxford Yayınları Oxford wordpower dictionary yorumları ürünün kalitesini ve kullanım alanlarını açıkça gösterir. Siz de kelime haznenizi kalıcı bir şekilde genişletmek için Oxford sözlüğü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.