Owli Ten Doğum Sonrası Korse

759,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XS/S
XS/S
M
XL/2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
759,90 TL

Ürün Bilgileri

Owli Ten Doğum Sonrası Korse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Efil Sanal Market Satıcı Ünvanı: ELİF DURMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3160819084
    Bu ürün Efil Sanal Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ten Doğum Sonrası Korse

Ürün Özellikleri

  • Bel 91
  • Boy / Ölçü Orta
  • Kullanım Amacı Sıkılaştırıcı
  • Model Slip
  • Renk Bej
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni85% Naylon, 15% Likra

Yıkama Talimatları

  • Type 1
Geri Bildirim Ver

Owli Ten Doğum Sonrası Korse Owlikorse

Korseler, özellikle kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen giyim aksesuarlarından biridir. Kıyafetler altında vücut yapısını sarmalayan ve dış görünümde iyi bir hat görünüm imajı veren yapısıyla tercih edilir. Günlük hayatta veya özel günlerde belli kıyafetlerin altında sıklıkla kullanılan ürün, doğum sonrasında da kadınlar için tercih edilen ürünlerin başında gelir. Owli Ten doğum sonrası korse OwliKorse vücudunuzun hatları için sarkmalara neden olan görünümü en aza indirmesi ile tercih sebebidir. Owli doğum sonrası inceltici korse ten, sağladığı inceltici görünüm sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Hamilelik sırasında karın kaslarında oluşan sarkma ve ayrılmayı tekrar sıkılaştırmak için ideal bir giyim aksesuarı olan bu ürünü, hem normal doğumdan hem sezeryan doğumdan sonrasında düzenli bir şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Destekleme özelliği
  • Emzirme dostu
  • Sıkılaştıran ve incelten yapı

Owli Ten Doğum Sonrası Korse Owlikorse Yapısı

Owli Ten Doğum Sonrası Korse Owlikorse Yapısı

Doğum sonrası kadınların tercihi olan ürün, emzirme dostu olan yapısıyla da kullanıma uygundur. Sıkılaştıran incelten kumaşıyla vücut yapınıza oturan bir görünüm verir. Vücut anatomisine uygun olarak karın kaslarınızın sıkılaşmasında rol oynar. Bel bölgesindeki balenli tasarımı ile belinizi ve sırtınızı desteklemeye yardımcı olur. Karındaki şişliği azaltan ve düzenli kullanım sonucunda gözle görülür incelme sağlayan yapısı da bir diğer tercih sebebidir. Vücudu sarmalayan yapısı sayesinde dayanıklılığını oldukça uzun bir süre korur. Doğum sonrası korse Owli, gün boyu esneklikte rahatlık sağlarken, ön bölümündeki yumuşak süngeri emzirme için kolaylık sağlar. Nefes alan lateks içermeyen kumaşa sahiptir. Dik durmaya teşvik eden yapısıyla emzirme sırasında duruş bozukluğunuzu da düzeltir. Arka kısımda bulunan sırt destek balenleri ise bel ve sırt ağrılarınızın azalmasında rol oynar. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Owli Ten Doğum Sonrası Korse Owlikorse Kullanımı

Owli Ten Doğum Sonrası Korse Owlikorse Kullanımı

Bu ürün, kişiden kişiye değişen birbirinden farklı özelliğiyle doğum sonrası kadınlar tarafından tercih edilir. Özellikle doğumun hemen ardından kullanılmaya başlanması önerilen bu ürün, müşteriler tarafından beğeniyle bahsedilir. İnceltici özelliği olan ürünün inceltici diğer korseler gibi tüm gün aralıksız kullanılması önerilir. Yalnızca duş alırken çıkarılabilir, onun dışında tüm gün boyunca rahatlıkla uzun soluklu kullanılabilir. Owli Ten doğum sonrası korse Owlikorse kullananlar, doğumun ardından ilerleyen aylarda da kullanıldığında etkisini koruduğunu gözlemler. Hamilelikte kullanılmaması önem taşır. Hamilelik sürecinin sonlanmasından daha sonra istenilen sıklıkla kullanılabilir. En etkili sonucu alabilmek için ise sağlıklı beslenerek düzenli spor yapabilirsiniz. Sürecinizi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Herhangi bir sağlık probleminizin olması durumuna karşın, doktorunun izni olmadan kontrolsüz kullanmamanız önerilir. Siz de bu kullanışlı ve konforlu ürünü rahatlıkla deneyimleyebilirsiniz.

Uygun Owli Ten Doğum Sonrası Korse Owlikorse Fiyatı

Uygun Owli Ten Doğum Sonrası Korse Owlikorse Fiyatı

Hamilelik sürecinden önce olduğu kadar hamilelik süreci ve sonrasında da her kadın için fiziği ve sağlığı önce gelmektedir. Doğum sonrası korselerin tercih edilmesinin en önemli özelliği hamilelikteki vücudun sarkan yapısını hamilelik sonrasında toparlamasıdır. Bu ürün, ten rengi uyumuyla sadece doğum sonrası kullanılmayan, hemen her zaman tercih edilen bir korse türüdür. Doğum harici zamanlarda da bel desteği sağlayan bir ürün olarak kullanılır. Sadece hamilelik zamanında kullanılmaması önem taşır. Duruş bozuklukları, sırt ağrısı ve bel desteğine etki eden Owli Ten doğum sonrası korse Owlikorse fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Trendyol tarafından satışa sunulan Owli Ten doğum sonrası korse Owlikorse yorumları, müşterilerin memnuniyetini gösterir. İnceltici özelliğinden dolayı, yetişkin kadınların da günlük yaşantısında güvenle tercih ettiği bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.