Ötüken Neşriyat Fatih Harbiye / Peyami Safa

114,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
98,53 TL
Kurumsal Fatura
110,04 TL

Ürün Bilgileri

Ötüken Neşriyat Fatih Harbiye / Peyami Safa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fatih-Harbiye Peyami Safa / Ötüken Neşriyat Basım Yılı: 1995, 2016
  • Basım Yılı: 1995, 2016
  • Sayfa Sayısı: 104, 138
  • Sayfa Sayısı: 104, 138
  • Kağıt Türü: 2. Hamur
  • Ebat: 12 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • İlk Basım Yılı: 1995
  • Yazar: Peyami Safa
  • Darülelhan'ın (Konservatuvarın) alaturka kısmında ud eğitimi alan Neriman mensup olmakla iftihar ettiği Doğu kültürünü çok seven babası Faiz Bey'le on beş yaşından beri Fatih semtinde oturmaktadır. Yine bu semtte tanıştığı babasına çok benzeyen ve Darülelhan'da kemençe eğitimi alan Şinasi ile yedi yıldır nişanlıdır. Bütün mahalle tahammül sınırlarını zorlayan bu nişanlılık ilişkisinin evlilikle bitmesini beklemektedir. Ancak Neriman'ın Darülelhan'da tanıştığı Macit onun içinde yer etmiş Batılı bir hayat yaşama isteğini uyandırır. Neriman Beyoğlu'nda Harbiye'de yaşanan ışıltılı hayat tarzına imrenerek yaşadığı muhitten evlerinden babasından Şinasi'den ve hatta doğuyu temsil ettiğini düşündüğü kedisinden bile nefret etmeye başlar. Tramvay yoluyla birbirine bağlanan ama birbiriyle bağdaşması mümkün olmayan iki semt Fatih ve Harbiye aynı coğrafyada yaşanan bir kültür ve zihin geriliminin cepheleridir. Türk edebiyatının en üretken kalemi Peyami Safa televizyon dizilerine de konu olan Fatih-Harbiye romanında toplumumuzun yaşadığı asrîleşme (çağdaşlaşma) sancılarına eşyalar şahıslar kurumlar ve mekânlar üzerinden ayna tutmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Yazar Peyami Safa
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ötüken Yayınları Fatih Harbiye - Peyami Safa

Türk Edebiyatı’nın üretken kalemleri arasında olan Peyami Safa, derin psikolojik tahliller içeren romanlarıyla dikkat çeker. Yazın dünyasının önemli yazarlarından olan Peyami Safa, edebi değeri olmayan, halk için yazdığı hikayeleri Server Bedi lakabıyla yayınlar. Yazarın ele aldığı olay örgüleri kahramanlar etrafında şekillenir. Toplumu iyi bir şekilde gözlemleyen, bozulan yapıları ele alan yazar Fatih-Harbiye romanında genç bir kızın yaşadığı ikilemden bahseder. İstanbul’da yer alan iki semt, Fatih ve Harbiye üzerinden genç kızın yaşadığı ikilemleri başarılı bir şekilde aktarır. Keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak olan roman, kaliteli baskısıyla okuma zevki sunar. Hafif boyutlarıyla yanınızda taşıyabileceğiniz Ötüken Yayınları Fatih Harbiye dilediğiniz her yerde kitap okuma zevkini yaşamanızı sağlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız kitapla kütüphanenizi zenginleştirebilirsiniz.

  • Kaliteli baskı
  • İlgi çekici olay örgüsü
  • Karton kapaklı tasarım

Etkileyici Olay Örgüsü ile Fatih Harbiye

Etkileyici Olay Örgüsü ile Fatih Harbiye

Karton kapaklı tasarımıyla hafif ve dilediğiniz her yere götürebileceğiniz kitap, ilgi çekici bir olay örgüsüne sahiptir. İstanbul’da, geleneksel değerlere sahip bir aile tarafından büyütülen Neriman yavaş yavaş gösterişli hayata ilgi duymaya başlar. Romanda Fatih doğu geleneğini temsil ederken, Harbiye gösterişli batı dünyasını temsil eder. Fatih’te yaşayan Neriman, tanıştığı insanlardan dolayı Harbiye’ye ilgi duymaya başlar. Bu ilgi, onun kişisel yaşantısından müzik zevkine kadar birçok farklı durumda etkisini gösterir. İki semt, yani iki düşünce arasında gelgitler yaşayan Neriman bu nedenle ailesiyle ve sevdikleriyle çatışma yaşar. Etkileyici hikayesiyle Fatih Harbiye kitap okuma zevki sunar. Geniş bir kitleye hitap eden eseri, kaliteli baskısıyla satın alabilir, okuma zevki yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız eserle kütüphanenize renk katabilir, nitelikli kitaplarla zenginleştirebilirsiniz.

Peyami Safa Fatih Harbiye Ötüken Yayınları

Peyami Safa Fatih Harbiye Ötüken Yayınları

Neriman karakterinin Batılı bir hayat yaşama isteği ekseninde kurgulanan roman, Batı ve Doğu tartışmasını ele alır. Genç bir kızın kişisel yaşantısında yaşadığı gelgitleri ve gösterişli hayata karşı duyduğu ilgiyi bütün yönleriyle anlatır. Zengin psikolojik tahliller barındıran kitap, doğruyu ve birey için iyi olanı gösterme konusunda başarılı bir tutuma sahiptir. Fatih ve Harbiye semtleri, bu semtler arasında yaşanan yolculuklar, mana ile maddiyat arasında gidip gelmeler romanda başarılı bir şekilde işlenir. Eşyalar üzerinden Batılılaşma fikrini ele alan olaylar, okuma zevkini arttırır. Kaliteli baskısıyla geniş bir kitleye hitap eden Peyami Safa Fatih Harbiye Ötüken Yayınları 128 sayfalık bir hacime sahiptir. Akıcı bir dil kullanan yazar, dil ve anlatım yönünden okuyucuyu zorlamayacak bir teknik tercih eder. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız eserle keyifli bir şekilde okuma saatlerini zenginleştirebilirsiniz.

Ötüken Yayınları Fatih Harbiye Fiyatı ve Yorumları

Ötüken Yayınları Fatih Harbiye Fiyatı ve Yorumları

Etkileyici olay örgüsü ve sade üslubuyla dikkat çeken kitap bir döneme damgasını vuran Batılılaşma fikrini başarılı bir şekilde ele alır. Genç bir öğrenci olan Neriman üzerinden bu fikrin tüm boyutları incelenir. Maddiyat ve mana alemi arasında yaşanan gelgitlerin, Neriman üzerinde yarattığı etkilerden bahseden kitap, karakterin sonunda verdiği kararla hayatını şekillendirmesini başarılı bir şekilde aktarır. Okuma zevki yaşatan kitabı Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Ötüken Yayınları Fatih Harbiye fiyatlarıyla bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Bütçenize hitap eden fiyatı sayesinde kütüphanenizi zenginleştirebilir, kelime haznenize olumlu yönde katkıda bulunabilirsiniz. Yazar tarafından başarılı bir şekilde ele alınan konuyu inceleyerek psikolojik tahlillerde bulunabilirsiniz. Kitabın içeriği hakkında bilgi sahibi olmak için Ötüken Yayınları Fatih Harbiye yorumlarına göz atabilir, eseri daha önceden satın almış olan müşterilerin eser hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz.