Genel Markalar Evliya Çelebi Kerkük'te

356,43 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Evliya Çelebi Kerkük'te

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcebi Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Kitapcebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ile ilgili detaylı tüm bilgiler "Ürün Bilgileri" alanında bulunmaktadır. "Ürün Özellikleri" alanı entegrasyon tarafından otomatik olarak aktarıldığı için, bazı bilgilerde yanlışlık olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Bendenizi ziyadesiyle mahzun ü me’yus eyleyen müderrisin bu sözleri dil-i rakikimi nâ-sâd kilmisdir. Türkman taifesinin Kerkük nam belde-i kadîmesi hakkinda kitapta bana ta‘alluk eyleyen sitemkârane sözler, rahat ü huzurumu bozub be-gayet müteessir oldim. Dimek kim, seyahatnamemde bir nakisa bulunmusdir.Ol sebebden diyar-i Türkman olan kasaba-i Kerkük’i ziyaret itmek mukarrer oldi. Evvela dostumuz Kâtip Çelebi’nin gönlünü yapmak gerekdür, dedüm. Saniyen içimde ziyadesiyle büyük bir ‘ukde olan bu meseleyi hal yoluna komayi arzu eyledim.Bu ziyaretle Kerkük’e dayir ma‘lumat-i vafireyi kendü kitabimuza derc eyleyüb Kerkükî müderris efendiyi de sadüman kilam, dedüm. Hemen kaftanümi giyüb, Cebrail aleyhisselamin huzuruna teveccüh eyleyüb, can ü gönülden meded taleb ü arz eyledüm: “Allah-ü te‘âla izin virürse, varub bilâd-i ‘Irak’a seyahat itmeye niyetlendüm. ‘Irak’da tavattun eylemis Türkman diyarini gezüb, ba‘dehü bi-iznillah anlari tastîr eylemek muradimdir.” Ürün Adı: Evliya Çelebi Kerkük'te Ürün Kodu: 9789754379945 Yazar: Suphi Saatçi Basım Yılı: 2013 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 108 Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Evliya Çelebi
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 101-150
Geri Bildirim Ver