3
Burun Aspiratörü kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Ucu 10'lu

98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (77)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
134,54 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
183,77 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
10.000 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Ucu 10'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczanedeyim Satıcı Ünvanı: GARDENYA SAĞLIK KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389154539200001 Vergi Kimlik Numarası: 3891545392
    Bu ürün Eczanedeyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Ucu 10'lu
Geri Bildirim Ver

Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Yedek Uç (10 Adet)

Bebeklerin burunlarını temizleyerek açmak bazen zor olabilir. Bu gibi durumlarda Otribebe nazal burun aspiratörünü kullanabilirsiniz. Pek çok anne babanın tercih ettiği kaliteli bir üründür. Bu yardımcı aparatların uçlarını hijyenik olması için her kullanımda değiştirmek gerekir. Otribebe nazal burun aspiratörü yedek uç (10 adet) sayesinde aspiratörün ucunu değiştirebilirsiniz. 10 adet oluşuyla uzun süre kullanım sağlayan bir üründür. Kullanımı rahat ve pratik olan markanın burun aspiratörü yedek uçları yumuşak formludur. Çocuğunuzu rahatsız eden kirleri burnundan rahatça alabilir, iyi nefes almasına yardımcı olabilirsiniz. Beğenerek kullanabileceğiniz Otribebe nazal aspiratör yedek uç sayesinde steril bir şekilde bebeğinizin burnunu kolayca temizleyebilirsiniz. Pratik ve konforlu kullanımıyla sevilen, işlevsel olan markanın bu ürününü güvenle satın alabilirsiniz.

  • Yumuşak form
  • Pratik ve kolay uygulama
  • Burun açıcı

Kullanışlı Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Uç

Kullanışlı Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Uç

Bebeklerin burunlarını temizleyerek tıkanıklığı gideren Otribebe burun aspiratörünün uçları tek kullanımlıktır. Bebeklerin sağlığı için burun aspiratörlerinin ucu her uygulama sonrası değişir. Marka hijyeni sağlamanız için yedek uç üretir. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu olmasıyla uzun süre kullanıma olanak tanır. Hijyenik ve pratik bir uygulaması olan markanın bu yedek uçları oldukça kullanışlıdır. Bebeğinizin burnunu acıtmayarak konforlu bir şekilde uygulama yapmanızı sağlar. Ayrıca aspiratöre de uyumlu olan bu yedek parçaları kolaylıkla takabilirsiniz. Burun içinde biriken kirleri temizleyen Otribebe nazal aspiratör yedek ucu süngerden yapılır. Bu sayede çocuğunuzun burnunda zorlanma yapmayarak rahatlıkla görevini yerine getirir. Ayrıca bu yedek aparatlar kaliteli olduğundan uygulama esnasında yırtılma veya yıpranma gibi sorunlarla karşılaşmayabilirsiniz. Bebeğiniz için severek kullanabileceğiniz bu ürünü satın alarak rahat nefes almasına yardımcı olabilirsiniz.

Sağlıklı Otribebe Burun Aspiratörü Yedek Uç

Sağlıklı Otribebe Burun Aspiratörü Yedek Uç

Bebeklerin burnundaki kirleri temizleyerek tıkanıklığı gideren burun aspiratörünün uçları hijyen için her uygulama sonrasında değiştirilir. Bu sebeple Otribebe markası kolaylık sağlayan yedek aparatlar üretir. Bu aparatların içinde süngerli filtre olduğundan dolayı çocukların burnunda zorlanma yapmaz, rahatlıkla kirleri alarak temizler. Otribebe tek kullanımlık nazal aspiratör yedek uç 10 adet olmasıyla uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür. Bebeğinizin sağlığı için üretilen bu tek uygulamalık aspiratör yedek uçları sayesinde steril bir şekilde burun temizliği yapabilirsiniz. Ebeveynlerin güvenerek aldığı markanın bu ürünü ihtiyacı olan herkese tavsiye edilir. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu kullananlar bu yedek aparatlardan oldukça memnun olduklarını belirtir. Oldukça işlevsel bu ürün sayesinde çocuğunuzun rahat bir şekilde nefes almasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli, sağlam ve konforlu kullanıma sahip olan ürünleri güvenle satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Otribebe Burun Aspiratörü Yedek Uç

Uygun Fiyatlı Otribebe Burun Aspiratörü Yedek Uç

Her anne babanın beğenerek kullandığı Otribebe markasının burun aspiratörü yedek uçları sağlamlığı, işlevi ve yumuşak yapısı ile sevilir. 10 adet yedek uçtan oluşan bu ürün tek kullanımlıktır. Steril bir burun temizliği için tasarlanan ürün, bebeklerin sağlığını tehlikeye atmaz. Yumuşak sünger filtresiyle konforlu kullanımı olan bu yedek uçlar, çocuğunuzun burnunu rahatlatır. Ebeveynlerin çoğunlukla memnun kaldığı markanın yedek uçları ihtiyacı olan herkese önerilir. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu yorum ve müşteri deneyimleri ürünün sevilerek kullanıldığını gösterir. 10 adet olması, aspiratöre uyumu ve kalitesi ile anneler ve babalar güvenle tercih edebilir. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu fiyat aralığı her bütçeye uygundur. Herkesin alabileceği fiyat düzeyinde olan bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz. Uygun fiyatlı, kaliteli ve güvenilir olan markanın ürününü Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.