Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Uç 10lu X 5 Kutu

430,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,95 TL
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Uç 10lu X 5 Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "bebek ve çocuklarda mevsimselolarak sık rastlanan solunum yolu enfeksiyonları yüksek miktarda mukus (burunsalgısı) üretimine ve dolayısıyla da bebeğinizin burnunun tıkanmasına nedenolur. Tek başına bakıldığında burun tıkanıklığı önemli bir sorun gibi görünmeyebilir.Ancak tıkalı burun bebeğinizin rahatını ve huzurunu ciddi şekilde etkileyebilirya da giderilmediğinde orta kulak iltihabı ya da sinüzit gibi daha ciddi veagrili ağrılı enfeksiyonlara dönüşebilir. 6 aylık olana kadar bebekler ağızdannefes alabilme ve burun kanallarını sümkürerek temizleyebilme yeteneklerinesahip değildirler. Bu sebeple bebeklerin tıkanan burnunu etkin bir şekildetemizlemek çok önemlidir. Otribebe yöntemi bebeklerdeki burun tıkanıklığısorununu gidermek için özel olarak geliştirilmiş ve otribebe markası altındakiürünler, bu yöntem için özel olarak tasarlanmıştır. Otribebe bebeklerdeki buruntıkanıklığına karşı kesin pratik ve hijyenik çözüm sunan ilk tedavi setidir.
Geri Bildirim Ver

Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Uç 10'lu 5 Kutu

Bebek ve çocukların bakımı için birbirinden farklı ürünler kullanılır. Hastalık dönemlerinde tıkanan burunları açmak için tercih edilen Otribebe markasının nazal aspiratör modeli, kısa sürede nefes yolunu açar. Burun içerisinde biriken salgının çıkmasını ve nefes almanın kolaylaşmasını sağlayan ürün oldukça etkilidir. Otribebe aspiratör + yedek uç seti sayesinde bebeğinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Bebek, üç aylık olana kadar ağızdan nefes alma yeteneğinin gelişmemesinden dolayı burun yolunu açık tutmak önem kazanır. Ürün içerisinde 10 adet uç yer alır. Beş kutu olarak set halinde satılan ürün, uzun süre kullanımda yeterli olur. Otribebe nazal aspiratör yedek ucu sayesinde bebeğinizin burnunu kolay ve pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ürün, içeriğinin güvenilir olması ile müşteriler tarafından beğeni kazanır.

  • Bebek burun yapısına uygun tasarım
  • Pratik kullanım
  • Hijyenik yedek uçlar

Bebeklere Özel Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Ucu

Bebeklere Özel Otribebe Nazal Aspiratör Yedek Ucu

Burun tıkanıklığına çözüm olması için geliştirilen Otribebe nazal aspiratör, kaliteli ve kullanışlı içeriği ile dikkat çeker. Tamamen doğal içeriğe sahip olan ürün, çeşitli burun salgısını yumuşatan tedavilerin uygulanmasından sonra kullanılır. Burun yolunu açarak bebeklerin rahat nefes almasını sağlayan Otribebe nazal aspiratör kutu içeriğinde on adet yedek uç yer alır. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu set bebeğiniz için uzun süre yeterli olur. Hastalık döneminde rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün oldukça pratiktir. Kullanım sonrasında tıkanıklığa sebep olan salgının sıvılaşarak burundan çıkmasını sağlayan aspiratör ile bebeğinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu x 5 kutu olarak satışa sunulur. Beş kutu olarak ürünü almak uzun süre kullanım için önerilir. Ürünü detaylı olarak inceleyerek set içeriği ve kullanımı hakkında fikir edinebilirsiniz.

10’lu Yedek Uç İlavesi ile Otribebe Nazal Aspiratör

10’lu Yedek Uç İlavesi ile Otribebe Nazal Aspiratör

Bebeklerin burun temizliğini yapmak için kullanılan Otribebe nazal aspiratör yedek uçların yer aldığı paketlere sahiptir. Aspiratörü kullanırken ihtiyaç duyulan yedek uçlar tek kullanımlık olarak üretilir. Aspiratör kısmına sıvı kaçmasını engelleyen yedek uçlarda sünger filtresi yer alır. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu x 5 kutu kullananlar ürünü kullanmadan önce burun içini yumuşatan monodoz gibi ürünleri de kullanmayı tercih eder. Bebeğinizin burnunu temizlemek için öncelikle aspiratöre yedek ucu takmanız gerekir. Ardından bebeğinizin burun içine ürünü yerleştirerek vakum kısmına geçebilirsiniz. Kullanım sonrasında bebeğinizin nefes almasında belirgin farklar görebilirsiniz. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu x 5 kutu fiyatları ise ürün içeriğine bağlı olarak belirlenir. Beş kutu olarak satılan sette, 50 yedek uç bulunur. 50 yedek uç uzun süre bebeğiniz için yeterli olur.

Otribebe Nazal Aspiratör 10’lu Yedek Uçlu Fiyatı ve Yorumları

Otribebe Nazal Aspiratör 10’lu Yedek Uçlu Fiyatı ve Yorumları

Otribebe markası bebeklerin rahatlığını ön planda tutan çeşitli ürünler tasarlar. Marka, online alışveriş imkanı ile nazal aspiratör yedek uçlarını satışa sunar. Nazal aspiratör bebeklerin burnunu temizlemek amacıyla kullanılır. Ürünün makine bölümüne sıvı kaçmasını engellemek için yedek uçlarda sünger filtresi yer alır. Otribebe yedek uç fiyat seçeneği ise paket içeriğine bağlı olarak belirlenir. Ürünün detaylı olarak özelliklerini ve fiyatını Trendyol’da görebilirsiniz. Otribebe nazal aspiratör yedek uç 10’lu x 5 kutu yorumları da sizlere yardımcı olur. Ürünün kullanım şekli ve bebekler üzerindeki etkilerini müşteri yorumları sayesinde öğrenebilirsiniz. Bebeğinizin burnunu temizlemek ve soğuk algınlığı gibi hastalık dönemlerinde rahat etmesini sağlamak için markanın nazal aspiratörü ve yedek uçlarını tercih edebilirsiniz. İlk kullanımda bile faydasını görebileceğiniz ürünü her yaş grubuna rahatlıkla uygulayabilirsiniz.