Otribebe Nazal Aspiratör + 12 Adet Yedek Uç + Monodoz 20 Flakon

384,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
377,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,97 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Otribebe Nazal Aspiratör + 12 Adet Yedek Uç + Monodoz 20 Flakon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZOM Ticaret Satıcı Ünvanı: ZAFER ÖBELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510646894
    Bu ürün ZOM Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği: Otribebe Nazal Aspiratör ve yedek uçlar (12 adet) Otribebe Nazal Aspiratör ürünü resimde görülüyor. Burnun tıkanmasına yol açan burun salgısının burundan kontrollü aspirasyon yardımı ile temizlenmesi için geliştirilmiş medikal bir cihaz olan Otribebe Nazal Aspiratör ağızlık, esnek silikon bir tüp, aspiratörün sabit tutulmasına yarayan sert bir gövde ve bebeğin burun deliğine uygun tasarlanmış sünger filtreli şeffaf anatomik uçtan oluşur. Otribebe Nazal Aspiratör'ün tek kullanımlık anatomik uçları burun salgısının cihaza geçmesini önlemek için sünger bir filtre içerir. Otribebe Nazal Aspiratör, bir kutu içerisinde 3 adet tek kullanımlık yedek uç ile birlikte satılır. Sonraki kullanımlar için 10'lu yedek uç kutuları da eczanelerde mevcuttur. Tek başına veya Otribebe Monodoz ile birlikte kullanılır. Nasıl kullanılır? Otribebe’nin özgün temizleme yönteminin adımları oldukça basit ve güvenlidir. 1. adım: Bebeğin burnunu Otribebe Monodoz ile nemlendirin. 2. adım: İçinde sünger filtresi olan değiştirilebilir ucu, aspiratörün gövdesine takın. 3. adım: Otribebe Nazal Aspiratör’ün ucunu bebeğin burun kanalının girişine dikkatli bir şekilde yerleştirin. (ancak ucu bebeğinizin minik burnunun içine sokmaya çalışmayın, girişine yerleştirmeniz daha etkin sonuç sağlayacaktır.) 4. adım: Ağızlık kısmını kullanarak yavaş ve düzenli bir şekilde içinize doğru çekin. Aynı işlemi diğer burun deliğine de uygulayın. 5. adım: Bebeğinizin burnunu tıkayan burun salgısı filtreye takılarak, değiştirilebilir uç içinde kalacaktır. 6. adım: Bebeğinizin burnu tamamen temizlendikten sonra tek kullanımlık değiştirilebilir ucu çıkarıp çöpe atın. Bebeğinizin burnu tamamen temizlendikten sonra tek kullanımlık değiştirilebilir ucu çıkarıp çöpe atın. Her işlem öncesi yeni uç takın. Enfeksiyon taşıyan burun salgısıyla doğrudan temas halinde olan ucun tekrar kullanılmaması, enfeksiyonun bulaşıcılık riskini ortadan kaldırmak açısından önem taşır.
Geri Bildirim Ver