Otribebe Monodoz Deniz Suyu 20 Flakon

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
139,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
186 TL179 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Otribebe Monodoz Deniz Suyu 20 Flakon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczanedeyim Satıcı Ünvanı: GARDENYA SAĞLIK KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389154539200001 Vergi Kimlik Numarası: 3891545392
    Bu ürün Eczanedeyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monodoz Deniz Suyu 20 Flakon
Geri Bildirim Ver

Otribebe Monodoz Deniz Suyu 20 Flakon

Burun tıkanıklığı problemi oldukça can sıkıcıdır. Burundan nefes alınamadığı için ağız nefes alıp vermek için kullanılır. Bu durum ağızın kurumasına sebep olur. Ayrıca burun alınan nefesi ısıtıp filtreler. Ağız bu işlemleri gerçekleştiremez. Bu sebeple kötü bir hava akciğerlere ulaşır. Yetişkinkinler kendi çabalarıyla burunlarını bazı durumlar haricinde kolayca açabilirler. Bebekler için ise durum farklıdır. Kendileri yapamayacakları gibi ayrıca burunları çok hassas olduğu için sümkürme gibi işlemlere uygun değildir. Otribebe monodoz deniz suyu 20 flakon özellikle yenidoğan ve 2 yaşına kadar olan bebeklerin burnunu açmak için üretilmiştir. Otribebe izotonik ve steril deniz suyu kullanılarak imal edilmiştir. Bebeğinizin hassas yapısına hiç zarar vermeden burnunu açar. Steril olması sebebiyle herhangi zararlı mikroorganizma içermez. Bu sayede şüphe duymadan rahatlıkla ürünü bebeğinizin burnunu temizlemek için kullanabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Bebeklere uygun
  • Günlük olarak kullanabilir

Monodoz Flakonlar ile Kolay Kullanım

Monodoz Flakonlar ile Kolay Kullanım

Otribebe monodoz deniz suyu 5 ml 20 flakon şeklinde üretilmiştir. Bir flakon, tek bir doz yani 5 ml deniz suyu içerir. Flakonlar kolayca açılır ve uygulanır. Yuvarlak ağzı ile de bebeğinizin burnunu tahriş etmez. Bebeğinizi nazikçe sırt üstü yatırırsınız ardından flakonu açarak izotonik deniz suyunun yarısını bir deliğe geri kalanı ise diğer deliğe dökersiniz. Otribebe deniz suyu bebeklerin hassas cildine özel olarak üretildiği için herhangi bir olumsuz etkisi olmaz. Bu ürün katılaşmış mukusları açamaz. Sadece yıkama yapar. Bu mekanik bir temizliktir. İnatçı mukuslar için nazal bebek aspiratörü kullanmanız gerekir. Otribebe izotonik deniz suyu 20 flakon ise nazal aspiratörü kullanmadan önce katılaşmış mukusu yumuşatmak için kullanılır. Bu sayede nazal aspiratör yumuşamış mukusu kolayca çeker ve bebeğinizin burnu açılır. Bebeğiniz rahat nefes alır ve huzurlu olur.

Novartis Kalitesi

Novartis Kalitesi

Otribebe monodoz steril (deniz suyu) 20 flakon Novartis firmasının ürünüdür. Novartis İsviçre merkezli global bir firmadır. 1996 yılında kurulmuş olmasına rağmen kökleri eski zamanlara dayanır. Tecrübesi ve kalitesi ile yenilikçi ve alanında öncü ürünler üretir. Firmanın yetişkinler ve bebekler için farklı hastalıklara yönelik ilaç ve diğer medikal ürünleri, müşteriler tarafından sık sık tercih edilir. Global olarak çalışan firma dünyanın dört bir yanından olumlu geri dönüşler alır. Otribebe monodoz deniz suyu ürünü ile bebeğinde burun tıkanıklığı olan birçok aile rahat bir nefes almıştır. Aileler bebeklerine kullanılacak ürün seçimi yaparken çok dikkatli olurlar çünkü hassas vücutları ile bebekler kolayca zarar görebilirler. Dünyanın dört bir yanında otribebe flakon aileler tarafından şüphe duyulmadan tercih edilir. Bu sebeple Otribebe, bebek burun temizliği ürünleri arasında lider olmuştur.

Otribebe ile Rahat Nefes Huzurlu Bebek

Otribebe ile Rahat Nefes Huzurlu Bebek

Nefes almak vücudun en önemli fonksiyonlarından biridir. Doğru biçimde nefes alamayan yetişkinler de rahatsız olur ve bu durumdan hemen kurtulmak ister. Bebekler sümküremeyeceği için burun temizliği genelde nazar aspiratörler ile yapılır. Otribebe izotonik ve steril 100 deniz suyu 20 flakon ise aspiratörün koyulaşmış mukusu kolaylıkla çekebilmesi için mukusu yumuşatır. Sadece burun tıkanıklığı yaşanılan zamanlarda değil Otribebe deniz suyu 20 flakon bebeklerin günlük burun temizliği için de kullanılabilir. Günlük olarak kullanılacak bir flakon bebeğinizin burnunu derinlemesine temizler. Otribebe deniz suyu fiyatı ise uygun seviyede tutulmuştur. Bu sayede birçok aile ürünü satın alabilir. Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz Trendyol’a göz atabilirsiniz. Diğer ebeveynlerin yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Birçok ebeveyn tarafından tavsiye edilen Otribebe, bu yüzden yüksek değerlendirme puanına sahiptir. Deniz suyunun yanında nazal aspiratör de satın alarak bebeğinizin burnunu rahat ettirebilirsiniz.