OTO55 Seramik Etkili Cila + Jant Temizleme

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OTO55 Seramik Etkili Cila + Jant Temizleme

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Seramik Etkili Cila 1000 ML Matlaşmış ve yıpranmış tüm boya yüzeylerinde üstün temizlik ve parlaklık sağlayan süper etkili bir ciladır. Kılcal çizikleri giderir. Boya yüzeyine yüksek parlaklık kazandırır, renkleri canlandırır. Dış etkenlere karşı koruma sağlarOto55 Hızlı Cila, el ve makine ile kullanım için uygundur. Ayda 1 kez uygulanması tavsiye edilir. Jant Temizleme 1000 ML Asit içermeyen değeri sayesin de yumuşak plastik, boyalı tüm metal parçalar için uyumludur. Fren balata tozları, yağ lekeleri ve yol atıklarının temizlenmesinde etkin rol oynar. Jantların yeni ilk günkü görünümüne kavuşturur. Oto55 profesyonel süper jant temizleyici
  • Otomobil, motosiklet, atv ve bisiklet jantları için uygundur. Her türde ( çelik, alaşımlı, plastik ) janttaki fren balata tozlarını kolayca temizler. Kalıntı bırakmaz. Tüm metal yüzeylerin temizliği için uygundur. Çok kirli yüzeylerde yumuşak bir fırça ile temizleyiniz.
Geri Bildirim Ver