OTO55 Plastik Tampon Yenileyici ve Parlatıcı 200 ml

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

OTO55 Plastik Tampon Yenileyici ve Parlatıcı 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OTO55_ Satıcı Ünvanı: TUNCAY TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6285422766800001 Vergi Kimlik Numarası: 8760389977
    Bu ürün OTO55_ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PLASTİK YÜZEY YENİLEYİCİ DERİ KORUYUCUOto55 Plastik yüzey yenileyici ve deri koruyucu Araçlar için gerçekleştirilen rutin bakım ve temizlik işlemleri, araç parçalarının uzun ömürlü olmasına ve ilk günkü gibi görünmelerine yardımcı olur. Ancak bu işlemler sırasında profesyonel bakım ürünlerini tercih etmek son derece önemlidir. Araç parçalarına zarar verebilecek kimyasal ürünlerle yapılan temizlik ve bakım işlemleri uzun vadede araç için ciddi zararlar oluşturur. Araçların tüm plastik ve kauçuk bölümleri için güvenle kullanılabilen Oto55 Plastik yüzey yenileyici ve deri koruyucu, parçaların ilk günkü gibi dayanıklı ve estetik bir şekilde görünmesine yardımcı olur. İlk Günkü Gibi Parlak ve Dayanıklı Plastik ve kauçuk parçalar için özel olarak geliştirilen Oto55 Plastik yüzey yenileyici ve deri koruyucu, etkili bir koruma sağlar.- Matlaşan ve beyazlaşan parçalar için renk tazeleme ve uzun süren koruma sağlar.-Su ve kir itici katman oluşturma özelliği sayesinde kalıcı bir temizlik sunar.-Yağmurlu hava koşullarında akmaz ve parçaları korur.-Düşük uygulama miktarlarında dahi etkili performans gösterdiği için ekonomiktir.-Son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Oto55 Plastik yüzey yenileyici ve deri koruyucu 1- Ürün Miktarı: 200 ml.2- Kullanım Alanı: Plastik ve Kauçuk Dış Araç Yüzeyleri.3- Kullanım Şekli: Yüzey Uygulaması.4- Ürün Türü: Bakım Mumu. Oto55 Plastik yüzey yenileyici ve deri koruyucu Kullanım ÖnerileriOto55 Plastik yüzey yenileyici ve deri koruyucu, istenilen yüzeylere sünger yardımıyla yüzeysel olarak uygulanır. Uygulama yapılacak yüzeyin temiz ve kuru olması önerilir. 1- Mat, beyazlaşmış plastik parçalar için idealdir2- Görünümü iyi muhafaza eder, yeni gibi görünür3- Çevresel etkilere karşı kalıcı bakım ve koruma sağlar4- Plastik ve kauçuk parçalar esnek kalır5- Malzemenin kırılganlaşması ve beyazlaşmasına karşı korur6- Su ve kir itici7- Yağmur altında akmaz.Oto55 Plastik Yenileyici Kullanım Hakkında Uyarılar Isıda işlem görmüş plastik tamirat görmüş plastiklerde etki göstermez. Kalıcılık süresi hava şartlarına göre değişkenlik gösterebilir.
Geri Bildirim Ver