Otm Yanmaz Yapışmaz 18 Dilimli 28 Cm Emaye Kek Kalıbı

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Otm Yanmaz Yapışmaz 18 Dilimli 28 Cm Emaye Kek Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arsimo XL Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4974752286400001 Vergi Kimlik Numarası: 9890403495
    Bu ürün Arsimo XL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yanmaz yapışmaz 18 dilimli 28 cm emaye kek kalıbı
  • Emaye sağlıklı ve antibakteriyeldir.
  • %100 türk malı yüksek ısıya dayanıklı yanmaz yapışmaz
  • Çap : 28 cm
  • Yükseklik : 8 cm NOT ORTASI DELİKLİ DEĞİL DÜZDÜR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Otm 2019ST000000108 Yanmaz Yapışmaz 18 Dilimli 28 cm Emaye Kek Kalıbı

Otm yanmaz yapışmaz 18 dilimli 28 cm emaye kek kalıbı, kaliteli materyali ve kullanım kolaylığıyla mutfaklarda sıklıkla tercih edilen gereçler arasındadır. Isıya dayanıklı bu kek kalıbında hazırlanan tarifler, tam kıvamında pişer. Özellikle ısıyı eşit şekilde dağıtan materyali sayesinde bu emaye kalıp, keklerin doğru oranda kabarmasını ve aynı zamanda içinin pişmesini sağlar. Yapışmaz özelliği sayesinde keklerin kalıptan rahatlıkla çıkmasına yardımcı olan bu mutfak gereci, sofralarda yıldız olacak tatlıların yapımında kullanılır. 18 dilimli şekliyle kek servis edilirken her bir parçanın eşit olmasını sağlayan bu şık kek kalıbı, mutfaklardaki vazgeçilmez yardımcılarınızdan biri olmaya adaydır. Keklerin doğru şekilde pişmesine yardımcı olan bu ürün emayeden üretildiği için aynı zamanda son derece sağlıklıdır.

  • Yanmaz ve yapışmaz özelliktedir.
  • 28 cm çapı bulunur.
  • Yüksekliği 8 cm’dir.

Otm Yanmaz Yapışmaz 18 Dilimli Emaye Kek Kalıbının Özellikleri Nedir?

Otm Yanmaz Yapışmaz 18 Dilimli Emaye Kek Kalıbının Özellikleri Nedir?

Otm yanmaz yapışmaz 18 dilimli 28 cm kek kalıbı, kullanımı son derece sağlıklı ürünler arasındadır. Emayeden üretilen bu mutfak gereci, yüzeyinde bakteri barındırmamasıyla gıdayla kullanımı uygun bir kalıptır. Üretim materyali olarak emayenin kullanılması sayesinde bu kek kalıbı, ısıyı içindeki harcın her yerine eşit şekilde dağıtır. Böylece kekler tam olması gerektiği kıvamda ve doğru oranda pişer. Her fırında gönül rahatlığıyla kullanılabilen bu kek kalıbı, camsı yapıya sahiptir. Ürünün bu yapısı sayesinde bakteriler yüzeye yapışmadığı gibi yüksek derecede pişirildiğinde bileşenler arasındaki boşluklar da azalacağı için dış etmenlerin kalıp içine nüfuz etmesi imkânsız hâle gelir. Ayrıca bu ürün, kokuyu içinde hapseden bir özelliğe sahip olduğu için kekin sahip olduğu aroma, pişerken içeride hapsolur. Bu özelliği sayesinde kekleriniz son derece leziz bir hâlde pişer.

Otm Yanmaz Yapışmaz 28 cm Emaye Kek Kalıbının Temizliği Nasıldır?

Otm yanmaz 18 dilimli 28 cm emaye kek kalıbının temizliği oldukça kolaydır. Çizilmediği sürece sağlıklı bir ürün oluşundan ödün vermeyen bu kalıp, dikkatli kullanıldığı ve temizlendiği sürece oldukça uzun ömürlüdür. Camsı yüzeyi sayesinde kir ve yağın zorlu bir hâlde yapışıp kalmaması bu ürünün çok daha kolay şekilde temizlenmesini sağlar. Bulaşık makinesinde temizlenmeye uygun olan bu kek kalıbının sağlıklı hâlini koruması için narin bir yıkama gereklidir. Bu durumdan emin olunmak istendiğinde kullanıcılar, Otm yanmaz yapışmaz 18 dilimli 28 cm emaye kek kalıbını elde yıkamayı da tercih edebilirler. Yıkama için kullanılacak ürünün emayenin yüzeyine zarar vermeyecek bir yardımcı olduğundan da emin olunması önerilir.

Otm Yanmaz Yapışmaz 18 Dilimli 28 cm Emaye Kek Kalıbı Kaliteli midir?

Otm yanmaz yapışmaz 18 dilimli 28 cm emaye kek kalıbı, kaliteli oluşuyla kullanıcılardan tam not almayı başarmış ürünler arasındadır. Özellikle uzun ömürlü ve sağlıklı oluşu sayesinde mutfakların vazgeçilmez parçalarından biri olan bu kalıp, yanmaz ve yapışmaz hâliyle oldukça beğenilir. Kullanım kolaylığını malzeme kalitesiyle sağlayan bu ürün, yüksek ısıya dayanıklı bir kek kalıbıdır. Bu sayede her fırında rahatlıkla kullanılabilecek kadar kaliteli olan emaye gereç, keklerinizin olduğundan daha kabarık ve leziz hâlde pişmesini sağlar. Otm yanmaz yapışmaz 18 dilimli 28 cm emaye kek kalıbı yorumları incelendiğinde bu ürünün kullanıcılar tarafından oldukça beğenildiği görülür. Emaye malzemesi sayesinde ısıyı eşit yayan ve böylece keklerin daha hızlı pişirilmesini sağlayan bu kalıp, mutfakların yıldızıdır. Siz de Otm yanmaz yapışmaz 18 dilimli 28 cm emaye kek kalıbı fiyatını öğrenmek ve bu ürünü kolaylıkla sipariş vermek isterseniz Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.