Othello Bambuda Bambu Yastık 50x70 Cm

1.039 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.039 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.314 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.314 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Othello Bambuda Bambu Yastık 50x70 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Othello Bedding Satıcı Ünvanı: MAYAS DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634041075900010 Vergi Kimlik Numarası: 6340410759
    Bu ürün Othello Bedding tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Othello Elegante Bambuda Yastık 50x70cm İpek yumuşaklığında doğal olarak parlak bambu ve pamuk karışımlı kumaş ile kaplıdır. Dolgusu doğal bambu karışımıdır. Özel jakar deseni, kapitone dikişi ve koyu yeşil biyesi ile göz alıcıdır. Pamuktan 3 kat fazla su emer ve 4 kat hızlı kurur. İç yastık fermuarlıdır. Yastık yüksekliği ayarlanabilir. Yastık dış alezi fermuarlıdır. Yıkanabilir. Yıkanabilir, koku yapmaz ve vücudun nefes almasını sağlar. Bahar tadında serin ve doğal bir uyku uyumak için . Ürün Kodu : 421 Adana içi teslimatları mağaza araçlarımız tarafından yapılmaktadır. Adana içi 3 iş gününde teslim edilir. Önemli Bilgilendirme* Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir. Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz. SATIŞ SONRASI HİZMET Almış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır. Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Bambu
  • Dolgu Materyali Bambu
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver