2
Duvar Saati kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Otantik Dekoratif 3d Duvar Saati Pleksi Ayna Roma Rakamlı Büyük Boy

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
9.2
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Otantik Dekoratif 3d Duvar Saati Pleksi Ayna Roma Rakamlı Büyük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DohaClock Satıcı Ünvanı: OTANTİK SAAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649113292700001 Vergi Kimlik Numarası: 6491132927
    Bu ürün DohaClock tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KOLAY MONTAJ İÇİN HAZIR MONTAJLI MEKANİZMA 120 cm çapa kadar uygulanabilir 70 ila 120 cm arası çapa kadar uygulanabilir Rakamlar 7 cm uzunlukta Akrep : 13 cm Yelkovan : 18 cm Mekanizma 10 cm (Çiviye asılıyor) Rakam Kalınlığı 8 mm Malzeme AHŞAP Aynalı Pleksi (Sticker Değildir - DEFORME OLMAYAN DAYANIKLI MALZEME) Rakamlar yapışıyor (Kaliteli Yapışkan) Saat Mekanizması : Sessiz Akar Saniye (Silent sweep movement) Özel Tasarım Lazer Kesim Akrep ve yelkovan metaldir. 1 adet AA kalem pil ile çalışmaktadır. Montaja Hazır. Parçaların arkasındaki koruyucuyu kaldırarak direk duvara uygulama yapabilirsiniz. Pleksilerin önünde de koruyucu jelatin mevcuttur. Temizleme sırasında nemli bez kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 120
  • Renk Gümüş
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Otantik Dekoratif 3D Duvar Saati Pleksi Ayna Roma Rakamlı Büyük Boy

Evlerde duvarın süsleyen ve aynı zamanda zamanı takip etmemizi sağlayan saatlerin şık görünmesi dekorasyon için son derece önemlidir. Bu sebeple seçimi yaparken hem şık olmasına hem de zamanın kolayca görünmesini sağlayan ürünler tercih edilir. Otantik dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna roma rakamlı büyük boy ile tüm ihtiyaçlarınız karşılanır. Ürün, ahşap aynalı pleksi yapısı ile bir saatten çok daha fazlasını sunar. Bulunduğu odanın dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlayabilen bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda boyut olarak da adeta bir tablo gibi duvarınızı süsler. Özel tasarım lazer kesim akrep ve yelkovanı, metal bir yapıya sahiptir. Bu sayede oldukça dayanıklıdır. Ayna görüntüsü ile de kişileri evinizin dekorasyonuna hayran bırakabilirsiniz.

  • Ahşap aynalı pleksi malzeme
  • Özel tasarım lazer kesim akrep ve yelkovan
  • Kolay montaj ve kurulum imkanı

Otantik Dekoratif 3D Duvar Saati Ürün Özellikleri

Otantik Dekoratif 3D Duvar Saati Ürün Özellikleri

Dekoratif pleksi ayna, kolay ve pratik montajı ile dikkat çeker. Parçaların arkasındaki koruyucuyu kaldırarak direkt duvara uygulama yapabilirsiniz. Aynı zamanda 10 cm uzunluktaki mekanizması duvara asılarak kullanılır. Sessiz akan saniye saat mekanizması ile sessiz ortamlarda dahi konforlu bir kullanım sağlar. Ürün, duvarlara şık bir görünüm katarken aynı zamanda pratik kurulum ile kısa zamanda monte edilir. Hazır montajlı mekanizma, 70 ile 120 cm çapa kadar uygulanır. Bu özelliği sayesinde hemen her alana uyum sağlar. 7 cm uzunluğa sahip roma rakamları son derece hoş yapıdadır. Aynı zamanda uzaktan görünüp saati rahatlıkla görmenize imkan tanır. 13 cm akrep ve 18 cm yelkovana sahip olan ürün, bulunduğu ortamdaki dekorasyona katkı sağlar. Sadece kendiniz için değil, isterseniz sevdiklerinize hediye etmek amacıyla da da bu modeli değerlendirebilirsiniz.

Otantik Dekoratif 3D Duvar Saati Avantajları

Otantik Dekoratif 3D Duvar Saati Avantajları

Pleksi duvar saatleri, dönem modasına uygunluğu ile odanızı ve salonunuz şık bir görüntüye kavuşturur. Kolay kurulumu ile bu modele sahip olmak son derece kolaydır. Parçaların arkasındaki koruyucu kaldırılarak monte edilir. 1 adet AA pil ile hızlıca çalışır hale getirip keyifle kullanılır. Aynalı yapısı sayesinde bir saatten çok daha fazlasını sunar. Pleksilerin önünde de koruyucu bir jelatin mevcuttur. Bu sayede ürün hasar ve çiziklerden korunur. Kurulum sonrası çıkarıp parmak bir görünüm ile kullanıma başlanır. Temizliği de kurulumu kadar kolaydır. Nemli bir bezle temizlemeniz yeterlidir. Modelin sunduğu avantajlarından biri de budur. Roma rakamları modern bir görünüm elde etmeniz imkan tanır. Siz de bütçe dostu pleksi ayna duvar saati ürününe, kolaylık sahip olup dekorasyonunuza son derece şık bir dokunuş yapabilirsiniz.

Otantik Dekoratif 3D Duvar Saati Fiyatları ve Yorumları

Otantik Dekoratif 3D Duvar Saati Fiyatları ve Yorumları

Otantik dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna roma rakamlı büyük boy fiyatı, modern tasarımı ve şık görüntüsü düşünüldüğünde oldukça ideal bir tutardadır. Kolaylık sahip olabileceğiniz bu ürün, eskimiş saatinizi yenilemekle birlikte sıfırdan sahip olmak istediğiniz bir ürün için de doğru seçim yapabilmenizi sağlar. Otantik dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna roma rakamlı büyük boy yorumları müşterilerin memnuniyetinin simgesi halindedir. Evlerinden dekorasyonun farklarını yorumlarda memnuniyetle dile getirirler. Bu sayede siz de model hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kuruluma hazır olan ürün, kolayca monte edilip kullanmaya başlamanıza imkan tanır. Model, aynalı görüntüsü ile duvarınızı süsler. Aynı zamanda roma rakamlı modern tasarımı ile dekorasyonunuza uyum da sağlar. Birçok artısı olan ve şık tasarıma sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.