1
Duvar Saati kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Otantik Dekoratif 3d Duvar Saati Pleksi Ayna Roma Rakamlı Büyük Boy Şık Ve Modern

190 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Otantik Dekoratif 3d Duvar Saati Pleksi Ayna Roma Rakamlı Büyük Boy Şık Ve Modern

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DohaClock Satıcı Ünvanı: OTANTİK SAAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649113292700001 Vergi Kimlik Numarası: 6491132927
    Bu ürün DohaClock tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KOLAY MONTAJ İÇİN HAZIR MONTAJLI MEKANİZMA 120 cm çapa kadar uygulanabilir 70 ila 120 cm arası çapa kadar uygulanabilir Rakamlar 7 cm uzunlukta Akrep : 13 cm Yelkovan : 18 cm Mekanizma 10 cm (Çiviye asılıyor) Rakam Kalınlığı 8 mm Malzeme Aynalı Pleksi (DEFORME OLMAYAN DAYANIKLI MALZEME) Rakamlar yapışıyor (Kaliteli Yapışkan) Saat Mekanizması : Sessiz Akar Saniye (Silent sweep movement) Özel Tasarım Lazer Kesim Akrep ve yelkovan metaldir. 1 adet AA kalem pil ile çalışmaktadır. Montaja Hazır. Parçaların arkasındaki koruyucuyu kaldırarak direk duvara uygulama yapabilirsiniz. Pleksilerin önünde de koruyucu jelatin mevcuttur. Temizleme sırasında nemli bez kullanabilirsiniz. GÜZEL GÜNLERİNİZE EŞLİK ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 70 x 100
  • Renk Altın
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Dekoratif 3d Duvar Saati Pleksi Ayna Roma Rakamlı Büyük Boy

Ev dekorasyonunda tasarıma verilen önem artarken, alternatif ürünlerdeki değişimler de dikkat çeker. İç mekanların duvarlarına asılan saatler popüler modelleriyle yardımcı aksesuarların başında gelir. Yaşam alanına farklı tarz katan modellerle başarılı sonuçlar elde edilebilir. Son yıllarda özgün tasarımlarıyla dikkat çeken dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna Roma rakamlı büyük boy modelleri popüler ürünler arasına girer. Ürün, estetik görünümü ile dikkat çekerken, zamanı göstererek günlük planların aksamamasını sağlar. Dayanıklı malzeme ve şık görünüme sahip modelleri ev, işyeri ve ofis duvarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Saatin 3 boyutlu tasarımıyla mekana derinlik kazandırabilirsiniz. Dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna Roma rakamlı büyük boy A5R006 kodlu ürünü tercih ederek duvarınızda istediğiniz estetik görünümü yakalayabilir ve kolay montaj avantajından faydalanabilirsiniz.

  • Şık ve sade tasarım
  • Dayanıklı malzeme
  • Kolay montaj

Dekoratif 3D Duvar Saati Pleksi Ayna Özellikleri

Dekoratif 3D Duvar Saati Pleksi Ayna Özellikleri

Dekoratif duvar saatleri, yaşam alanınızda farklı stiller oluşturmanıza yardımcı olur. Dekoratif 3D duvar saati, pleksi ayna özelliğine sahip malzemeden üretilir. Pleksi ayna materyali kullanım alanlarında diğer malzemelerden dayanıklı ve hafif olmasından dolayı beğeni alır. Pleksi, lazer kesimle istenilen şekilde rahatlıkla üretilebildiği için tercih edilir. Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla fark yaratan pleksi ayna ile üretilen dekoratif duvar saatlerini her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna Roma rakamlı büyük boy kullananlar lazer kesimle üretilen özel tasarımıyla dikkat çeken üründen memnuniyetlerini belirtirler. Dekoratif duvar saatinin üzerindeki rakamların kalınlığı 8 mm boyutuyla hoş bir görüntü verir. Model, eva malzemesi üzerine aynalı pleksi yapıştırılarak üretilir. Modeli istediğiniz her ortamda rahatlıkla monte edebilirsiniz ve sadece 1 adet AA kalem pil yardımıyla çalıştırabilirsiniz.

Dekoratif 3D Duvar Saati Pleksi Ayna Yorumları

Dekoratif 3D Duvar Saati Pleksi Ayna Yorumları

Dekoratif 3D duvar saati Roma rakamlı model, tasarımında kullanılan dayanıklı malzemesi ve kalitesiyle dikkat çeker. Saatin mekanizması akrep, yelkovan ve saniyesi takılı olarak montaja hazır halde gelir. Ürün bu şekilde elinize ulaştığı için montajını rahatlıkla yapabilir ve duvarınıza asabilirsiniz. Ürünün montajı yapılırken arka kısmına yerleştirilen koruyucu parçayı çıkararak takabilirsiniz. Model 50 cm ve 100 cm çap ölçülerine sahip her alana uyum sağlar. Ürünün rakamlarının uzunluğu 7 cm, akrep uzunluğu 13 cm, yelkovan 18 cm ve mekanizma 10 cm ölçülerine sahiptir. Saatin mekanizmasından çiviyle asabilir ve istediğiniz duvarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ev ve işyeriniz için ürünü seçerken dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna Roma rakamlı büyük boy yorumları ve önerilerini inceleyebilir, güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Kampanyalı Dekoratif 3D Duvar Saati Fiyatları

Kampanyalı Dekoratif 3D Duvar Saati Fiyatları

İç mekanların dekorasyon parçası haline gelen duvar saatleri sade ve şık görüntüsü ile tercih edilir. Ürün, kolay deforme olmayan malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. Dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna Roma rakamlı model kalitesi ve dikkat çeken tarzda tasarımıyla hediye olarak da düşünülebilir. Saatin mekanizmasında kullanılan sessiz akar saniye özelliğiyle müşterilerin beğenisini alır ve kullanım konforu sağlar. Ürünün ayna pleksilerinin üstünde dış etkenlere karşı koruması için jelatin bulunur ve bu sayede rahatlıkla temizlenebilir. Dekoratif 3D duvar saati pleksi ayna Roma rakamlı büyük boy fiyatları ürünün boyutu, kalitesi ve müşteriye sunduğu özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ev ve işyerinin her yerinde 3D saati rahatlıkla kullanabilir ve dekorasyonunuza katkı sağlayabilirsiniz. Ürünle ilgili Trendyol’da incelemeler yapabilir, bütçenize uygun fiyat avantajlarıyla sipariş verebilirsiniz.