Otağ Doğal Katkısız Saf Toz Salep (dondurma Ve Içimlik) 50gr Meşhur Bucak Salebi %100 Sahlep

359,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Otağ Doğal Katkısız Saf Toz Salep (dondurma Ve Içimlik) 50gr Meşhur Bucak Salebi %100 Sahlep

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Otağ Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: OSMAN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9740772458
    Bu ürün Otağ Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otağ Doğal Toz Salep olarak, saleplerimiz dağlardan toplanmış saleplerin öğütülmesi ile elde edilen doğal salep lerdir.Otağ Doğal Toz Salep 50gr Meşhur Bucak Salebi %100 Sahlep İçerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmamaktadır. İster salep içeceği soğuk kış günlerinde tüketilebilir, istenirse de sıcak yaz günlerinde dondurma yapılarak tüketilebilmektedir
  • Salebimiz Taş Değirmende Öğütülmektedir.
  • Sağlığınız için cam şişede 50 gram olarak paketlenmiş Otağ Doğal Salep Toz Salep'ten 40-45 Fincan arasında(8-9 litre) salep elde edebilirsiniz.
  • Salep, Orchidaceae (orkideler) ailesinin birçok türünün toprak altı yumru şeklinde yetişen endemik bir bitkdir. Binlerce çeşiti olmakla birlikte Tükiye'de Akdeniz Bölgesinde toroslar ve Bucak, Batı Karadeniz Bölgesinde Kastamonu çevresinde ve Kahramanmaraş'ta meşhurdur. Nisan-Haziran döneminde toplanan sahlepler, kurutulup öğütülerek Toz Salep halini alırlar. Öğütülmeyen sahleplere de Çekirdek Salep denilmektedir. Dondurmalık Salep
  • Otağ Doğal Toz Salep ile ister maraş usulü salep, ister roma usulü salep istersenizde evde dondurma yapabilirsiniz. Saf katkısız salep olduğu için 6gr ile 1 kg dondurma imal edebilirsiniz. İçerisine damla sakızı, vanilya veya meyve parçacıkları da koyarak sade dondurma yanında meyveli dondurma, vanilyalı dondurma da yapabilirsiniz. Müşteriler dondurma için salep, dondurmalık salep , dondurma salebi gibi aramalar yapmaktadır. Bu aramalar için en ideal salep Otağ Doğal Saf Salep tir.
  • Salebin Tarifi
  • Malzemeler:1 Litre Süt, 2.5 yemek kaşığı şeker, 2 çay kaşığı Toz Salep (6-7gr)
  • Hazırlanışı: Süt bir tencerede kaynatılır. Küçük bir kapta şeker ve salep karıştırılır. Kaynayan sütün altı kısılır ve süte şeker-salep karışımı karışıtıralrak yavaş yavaş dökülür. 20-25 dk kaynatıldıktan sonra Doğal salebiniz hazır...
  • Püf Noktası:Otağ doğal olarak saf salep satışı yaptığımız için içinde herhangi kıvam arttırıcı ve aroma verici madde bulunmamaktadır. Eğer piyasadaki aromalı salep tadına ulaşmak isterseniz, pişirme esnasında içerisine 1-2 adet karanfil, yarım paket vanilyave az miktar tarçınkoyabilirsiniz. Böylece aromalı salep elde etmiş olursunuz. Pişince karanfilleri çıkarabilirsiniz.
  • Servis:Fincanlara konulan salep, ister tarçın, ister fındık, fıstık ile süsleyerek servis edilebilir. Dileyen sade olarak da tüketebilir afiyet olsun :)
Geri Bildirim Ver