Otacı Gül Kürü %100 Doğal Gül Suyu 8699512010015

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Otacı Gül Kürü %100 Doğal Gül Suyu 8699512010015

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otacı doğal Gül suyu tonik 150 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Tip Şişe
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Otacı Gül Kürü %100 Doğal Gül Suyu

Gül, yoğun bir biçimde yetiştirilen çiçeklerin başında gelir. Gül deyince aklınıza hemen Isparta’nın verimli toprakları gelebilir. Otacı markasının ürünü, oldukça faydalı bir içeriğe sahiptir. Güzel kokusu ve saymakla bitmeyen faydaları ile müşterilerin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Otacı gül kürü %100 doğal gül suyu beğeni toplayan ürünlerdendir. Otacı gül kürü %100 doğal gül suyu fiyatı da bütçenize uygun olarak belirlenir. Muhteşem kokusu ile kendinizi ve sevdiklerinizi bu kokuyla rahatlatabilirsiniz. Bu sayede cildinize bir iyilik yapmış olursunuz. Markanın çeşidi, aynı zamanda tatlı yapımında da kullanılabilir. Lezzetli bir güllaç yapımında sıklıkla kullanılır. Her evde bulunması gereken bir üründür. Cildinizi yumuşacık yapan ve sıkılaştıran bu ürün, toksik madde içermemesi ve doğal olması nedeniyle tercih edilebilir.

  • Uzun süreli koku
  • Besinlerde tüketilebilir formül
  • %100 doğal içerik

Sağlık İçin Otacı Gül Kürü %100 Doğal Gül Suyu

Sağlık İçin Otacı Gül Kürü %100 Doğal Gül Suyu

Otacı ürününün cilde faydaları oldukça yoğundur. Cilt hassasiyetine sahip kişiler, bu ürünü ciltlerine uygulayarak istedikleri görüntüyü ve sıkılaşmayı sağlayabilirler. Ayrıca Otacı gül kürü %100 doğal gül suyu yorumlarından ürünün cilde faydalı gelen yanlarını öğrenebilirsiniz. Bu ürün, gülün yapraklarının ezilmesiyle el değmeden üretilir ve hijyeniktir. Cilt lekelerine de iyi geldiği düşünülen bu kür, zaman zaman temizleme suyu olarak da kullanılabilir. Otacı ürününü kullanarak cildinizi sıkılaştırabilir, yumuşatabilir ve doğallığına kavuşturabilirsiniz. Antioksidan özelliği de bulunan kür, mutlu ve sıkı ciltler için vazgeçilmez bir ürün olabilir. Yaptığınız sporun yanında ve sağlıklı beslenmenin yanında cildinize uygulayabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz cilt görünümüne yaklaşmak mümkündür. Cildinizin doğallığını korumak adına tercih edebileceğiniz bir kürdür. Sivilce oluşumunu engellemesi nedeniyle sık sık tercih edilir. Doğal yapısı ile bu küre göz atabilirsiniz.

Sıkı Bir Cilt İçin Otacı Gül Kürü %100 Doğal Gül Suyu

Sıkı Bir Cilt İçin Otacı Gül Kürü %100 Doğal Gül Suyu

Cildinizi sıkılaştırma özelliği de bulunan Otacı gül kürü doğal gül suyu 150 ml şişesinde doğal içerikler bulunur. Gözeneklerinizdeki genişliği alarak küçük gözeneklere sahip olmanızı sağlayabilir. Bu ürünü düzenli kullanarak farkı gözlemleyebilirsiniz. Doğal tonik olan bu ürün ile farklı bir desteğe ihtiyaç kalmadan cilt doğallığınız korunabilir. Makyaj temizliğiniz için de kullanabileceğiniz Otacı gül kürü doğal gül suyu ile makyajınızı istediğiniz biçimde temizleyebilirsiniz. Saf bir ürün olan kür, %100 doğal olması nedeniyle cildinizdeki sivilcelere ve ufak beneklere de fayda sağlayabilir. Bu ürün ile ile pırıl pırıl cildinizin keyfini sürmek size kalır. Çünkü bu çiçek, cilt dokusuna iyi gelen etkilere sahiptir. Özellikle saf içerikli olması, ürünün beğenilen özellikleri arasında yer alır. Doğallığı ile sizlere fayda sağlayana kadar doğal kürü dilediğiniz biçimde kullanabilirsiniz.

Besinlerde Kullanılabilir Otacı %100 Doğal Gül Suyu Formülü

Besinlerde Kullanılabilir Otacı %100 Doğal Gül Suyu Formülü

Markanın ürünü, bayramların ve de özel günlerin vazgeçilmez yiyeceklerinden olan güllaç yapımında da kullanılır. Toksik madde içermemesi, bu konuda önem arz eder. %100 doğal olması, sağlığınız açısından güvenlidir. Tatlılara dökebileceğiniz toksik madde içermeyen ve %100 doğal olan Otacı 100 doğal gül suyu, vazgeçilmez ürünlerinizin başında yer alır. Hem mutfakta hem de banyoda yer alabilir. Yapmış olduğunuz tatlı ile misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz. Özel günlerin ve bayramların gelenekselliğini yaşatmak için Otacı ürünü, sizlere yardımcı olur ve katkı sağlar. Aynı zamanda cilt bakım rutininize ekleyebileceğiniz bu kür, düzenli kullanımda etkisini gösterir. Doğal bir tonik görevi görmesi ile beğeni toplar. Kullanan hemen herkesin oldukça memnun kaldığı bu ürünü Trendyol’da bulabilir ve uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan müşteri yorumlarından yararlanarak fikir edinebilirsiniz.