Otacı - %100 Doğal Gül Suyu Tonik 150 ml + %100 Doğal Gül Suyu Yüz Spreyi 50 ml

199 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Otacı - %100 Doğal Gül Suyu Tonik 150 ml + %100 Doğal Gül Suyu Yüz Spreyi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UCUZNET1 Satıcı Ünvanı: AHMET YAŞAR MİRZALOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6220002636
    Bu ürün UCUZNET1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KİMLER KULLANMALI? (TONİK) Canlandırıcı ve sıkılaştırıcı etkili doğal tonik ihtiyacı bulunan tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. KOKUSU NASILDIR? Otacı Gül Kürü, Rosa damascena güllerinin kokusuyla hafiflik ve ferahlık hissi verir. NASIL KULLANILIR? Makyaj temizleme pedine veya pamuğa nemlendirmeye yetecek miktarda alın ve cildinize uygulayın. Cilde direkt olarak sürülebilir, durulanmaz. KİMLER KULLANMALI? (YÜZ SPREYİ) Gün boyu ferahlık, tazelik sağlayan pratik ve doğal bir ürün ihtiyacını karşılamak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Makyaj sonrası taze bir bitiş için de kullanabilirsiniz. KOKUSU NASILDIR? Otacı Gül Kürü, Rosa damascena güllerinin kokusuyla hafiflik ve ferahlık hissi verir. NASIL KULLANILIR? Cildinizi nemlendirmeye yetecek kadar sıkın. Durulamayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Otacı OTACITONİKYÜZSPREYİ 150 ml Doğal Gül Suyu Tonik + 50 ml Doğal Gül Suyu Yüz Spreyi

Sağlıklı bir cilt görünümü için toniklerin kullanımı oldukça önemlidir. Tonikler cildi derinlemesine temizler ve aydınlık görünmesini sağlar. Cildi temizleyip kirlerden arındırıcı maddeler içerir. Otacı gül suyu tonik ve yüz spreyi her cilt tipine uygun olarak tasarlanmıştır. Tonik yardımıyla cildi temizledikten sonra sprey formülünü kullanarak cildinizi nemlendirebilirsiniz. Otacı gül suyu 150 ml, yüz spreyi ise 50 ml miktardadır. Cildi canlandırıcı ve tazeleyici özelliktedirler. %100 orijinal bir bakım ürünleridir. Hayvansal ve kimyasal madde içermezler.

  • Gül suyu 150 ml yüz spreyi 50 ml miktardadır.
  • Cildi canlandırarak tazeler.
  • Her cilt tipine uygun olarak üretilmiştir.

Otacı Gül Suyu 150 ml Tonik ve 50 ml Yüz Spreyinin İçeriği Nasıldır?

Otacı Gül Suyu 150 ml Tonik ve 50 ml Yüz Spreyinin İçeriği Nasıldır?

Otacı 150 ml gül suyu tonik ve 50 ml yüz spreyinin fiyatının uygunluğunun yanı sıra cilde pek çok faydası vardır. Cildin pH değerini dengeler ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Otacı gül suyu toniğinin içerisinde paraben, parfüm ve alkol bulunmaz. Rosa damascena güllerinin yağı ve özleri karıştırılarak özenle üretilmiştir. Isparta gülü olarak da bilinen Rosa damascena cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur. Rosa damascena güllerinin ferahlık veren kokusuyla cildi rahatlatır ve keyifli bir nemlendirme rutini sağlar. Otacı 150 ml doğal doğal gül suyu tonik ve 50 ml yüz spreyi hayvansal maddeler içermez. Hayvan dostu olan vegan bir bakım ürünüdür. %100 doğal bir formüle sahiptir. Güllerin getirdiği hoş koku ile makyaj sonrası için de tercih edilebilir. Daha sağlıklı sonuçlar elde etmek için Otacı gül suyu yüz spreyinin ve toniğin bir arada kullanılması tavsiye edilir.

Otacı Gül Suyu Tonik ve Yüz Spreyini Kimler Kullanabilir?

Otacı – %100 Doğal Gül Suyu Tonik 150 ml + %100 Doğal Gül Suyu Yüz Spreyi 50 ml paraben, silikon ve parfüm içermez. Tonik ve yüz spreyi tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun şekilde geliştirilmiştir. Otacı gül suyu toniği ve yüz spreyi cildini gül kokusuyla temizlemek isteyen herkesin kullanımına uygundur. Solgun ve kuru ciltler tarafından tercih edilebilir. Cildini canlandırmak ve sıkılaştırmak isteyenlere uygun bir bakım ürünüdür. Doğal bir ürün arayan kullanıcıların beklentilerini karşılar. Kimyasal madde içermeyen bir bakım ürünü isteyenler için tercih edilebilir. Otacı gül toniğini ve yüz spreyini pratik ürün arayışında olan kullanıcılar tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürünlerin yaşlanma karşıtı etkileri bulunur. Ciltte oluşan deformasyonlar sebebiyle özellikle boyun ve yüz kısmında kırışıklıklar meydana gelir. Bu kırışıklıkların önüne geçmek isteyen herkesin kullanımına uygundur.

Otacı Gül Suyu Tonik ve Yüz Spreyinin Cilde Faydaları Nelerdir?

Tonik ve nemlendirici kullanmak cilt için oldukça faydalıdır. Otacı gül toniği ve yüz spreyi kimyasal içermeyen doğal formülleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Gül suyu toniği cildi derinlemesine temizler ve ferahlatır. Rosa Damascena güllerinin suyundan üretilmiş olan tonik cildi sıkılaştırır. Yaşlanma etkilerine ve kırışıklıklara karşı cildi korur. Nemlendirici spreyi yüz ve boyun bölgelerini yumuşatmaya yardımcı olur. %100 doğal içeriğe sahip olmaları sebebiyle cilt dostu bir ürünlerdir. Toniği makyaj temizleme pedi ile cildinize uygulayabilirsiniz. Yüz spreyini ise cilde yeterli nemi sağlayacak kadar kullanabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Otacı 150 ml gül suyu tonik ve 50 ml yüz spreyi yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu tonik ve yüz spreyini Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.