Ostwint Güneş Kremi Yetişkin (TURUNCU) 100 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
120,10 TL
690 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ostwint Güneş Kremi Yetişkin (TURUNCU) 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARDEŞLER DİJİTAL PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: ADEM TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8760234322
    Bu ürün KARDEŞLER DİJİTAL PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 50+ Güneş Koruyucu Krem, güneşin zararlı ışınlarının sebep olduğu, cilt lekelenmeleri ve yaşlanma belirtileri gibi durumlar için idealdir. İçerisindeki SPF 50+ ile cildinizi güneşin zararlı etkenlerinden (UVA/UVB) korurken, güneş ışınlarına karşı kalkan görevi görür aynı zamanda cildin tek ton ve pürüzsüz bir şekilde görünmesine yardımcı olur. Dört mevsim boyunca tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Güneş koruyucu krem yoğun formülüyle cildinizi UVA ve UVB gibi güneşin zarar verici ışınlarından korumaya yardımcı olurken, gün boyu cildinizin nem dengesini sağlamaya etki eder. Cildinizin nemlenmesine, yumuşaklık kazanmasına ve kırışıkların azalmasına yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Görünüm Renkli
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Ostwint Yetişkin Spf 50+ 100 ml Güneş Kremi

Güneş ışığının insan sağlığına zararlı etkilerinden korunmak için farklı ürünlerden yararlanabilirsiniz. Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi de etkili yöntemlerden biridir. Ürünün özel formülü sayesinde cildinizi UV ışınlarının zararlarından koruyabilirsiniz. Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi, içerisinde bulunan maddeler özenle seçilip bir araya getirilmiştir. Bahsi geçen losyon, birinci sınıf materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Ürün doğru bir şekilde kullanıldığı alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Söz konusu kremden dört mevsim boyunca yararlanabilirsiniz. Bu sayede cildinizi zararlı UV ışınlarından sürekli olarak koruyabilirsiniz. Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi, çeşitli deri rahatsızlıklarının meydana gelme ihtimalini de minimuma indirir. Losyonun genel özelliklerinden bazıları şu şekilde sıralanabilir:

  • Miktar: 100 ml
  • Koruma Faktörü: SPF 50+
  • Form: Krem

Ostwint SPF 50+ Yetişkin Güneş Kreminin İçeriği Nedir?

Ostwint SPF 50+ Yetişkin Güneş Kreminin İçeriği Nedir?

Ostwint 100 ml 50 + faktör güneş kremi, cilt üzerinde fayda sağlayacak birçok farklı madde içerir. Üründe bulunan malzemelerden bazıları; aqua, dimyristoyl, tartrate, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, ceteareth-11,benzophenone-3, tridecyl stearate, dl-c12-13 alkyl malate ve gliserindir. Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi formülü içerisinde kanserojenler gibi insan sağlığına zararlı olabilecek maddeler yer almaz. Bahsedilen ürün, uygulandığı bölgede yapışkan bir kalıntı bırakmaz. Krem deriyi nemlendirir, yumuşak ve esnek kılar. Üründe ftalat gibi maddeler de mevcut değildir. Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi formülü, yetişkinler için özel olarak oluşturulmuştur. Losyonun başarılı formülü sayesinde ciltte güneş kaynaklı oluşan düzensiz pigmentasyonlar önlenir. Ürün yüksek bir koruma faktörüne sahiptir. Krem güneş ışınlarına karşı başarılı bir şekilde direnç gösterir.

Ostwint SPF 50+ Yetişkin Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Ostwint SPF 50+ Yetişkin Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Ostwint 50+ güneş kremi oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Bahsi geçen ürünü yetişkinlerin kullanması uygundur. Kremden erişkin sayılan herkes yararlanabilir. Bunun sebebi, ürünün çocuklara veya bebeklere özel olarak tasarlanmamış olmasıdır. Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremini miniklerin kullanması uygun değildir. Bahsedilen ürün cilde başarılı bir şekilde tutunur. Böylece krem, su ve kum gibi dış etkenlere karşı dayanıklılığını korur. Losyonun sürüldüğü bölgelere havlu veya giysilerin sürtünmesi durumunda yeniden uygulama sağlayabilirsiniz. Böylece ürünün sağladığı güneşten koruma etkisi azalmaz. Ostwint kremi havuzda veya denizde yüzmeden önce uygulamanız tavsiye edilir. Ürün ıslak cilde istenilen verimle tutunamayabilir. Şişede bol miktarda losyon bulunur. Böylece Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi uzun süreli koruma sağlar. Losyon tüm cilt renkleri için uygundur.

Ostwint SPF 50+ Yetişkin Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Ostwint SPF 50+ Yetişkin Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Losyon standart bir şekilde, cilde doğrudan uygulanır. Krem her gün kullanılabilir. Losyon güneşe aşırı duyarlı, kuru ve hassas ciltler için de uygundur. Ürünü dışarı çıkmadan ve evdeyken sürebilirsiniz. Kremi birkaç saatte bir yenilemeniz tavsiye edilir. Bu sayede güneşten koruma etkisi tazelenmiş olur. Ayrıca krem, banyodan sonra ve kuru cilde uygulanmalıdır. Yüze ve vücuda bol miktarda sürülebilir. Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi yeterli ölçüde kullanılmadığında koruma etkisi azalabilir. Dayanıklı losyondan hem esmer hem de beyaz tenli kişiler yararlanabilir. Dilerseniz Ostwint 100 ml SPF 50 güneş kremi yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Böylece losyonu daha önce kullanmış olan kişilerin deneyimlerinden faydalanmanız mümkün olur. Siz de güneşten korunmak içi Ostwint kremi Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.