Osso Dibek Kahvesi 200 gr

56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
88,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Osso Dibek Kahvesi 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Osso geleneksel dibek kahvesi 200gr.Anadolu lezzetleri klasiği ile geleneksel tatlar şimdi türkiyenin her yerinde.Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını dohayapı belirlemektedir. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri dohayapı iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten az stok bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
Geri Bildirim Ver

Yoğun Kahve Lezzeti İçin Osso Dibek Kahvesi 200 g ile Tanışın

Her kahve kendi içinde farklı özelliklere ve farklı çeşitlere ayrılır. Tüm kahve çeşitleri klasik kahve çekirdeğinden elde edilir. Fakat farklı işlemler ve farklı demleme yöntemleri sayesinde çeşitli aromalar kazanırlar. Sadece demleme yöntemi değil, içerisine konulan ekstra malzemeler de ürüne farklı bir lezzet kazandırmaktadır. Kahvelerin yapımında oldukça değişik yöntemler ve çeşitler bulunur. Genellikle yapılacak kahvenin türüne veya çeşidine göre değişmekte olan bir işlemdir. Bunun dışında yapılan kahve için kullanılacak kahve tozları veya kahve çekirdekleri çeşitli özellikler gösterir. Osso dibek kahvesi kendine özgü özellikler gösteren kahveler içerisinde yer alır. Özellikle içerisinde bulunan çeşitli malzemeler dolayısıyla bu farklılık hem dış görünüm hem de lezzet bakımından kendini göstermektedir. Osso dibek kahvesi 200 gr çeşidi ile sürekli kullanıma veya ürünü denemek isteyen kişilerin kullanımına uygundur.

  • Osmanlı Kahvesi
  • Çeşitli Aromatik Tatlar
  • Uzun Süreli Kullanım

Osso Dibek Kahvesi 200 gr 82957 ile Aromatik Lezzetler

Osso Dibek Kahvesi 200 gr 82957 ile Aromatik Lezzetler

Dibek kahvesi, Osmanlı kahvesi olarak da yaygın bir şekilde bilinmektedir. Bunun dışında ilk ortaya çıktığı dönemlerde Kervansaray kahvesi olarak da isimlendirilmekteydi. Geçmişten günümüze dünya çapında kullanımına devam edilen bir kahve çeşididir. İçerisinde bulunan kahve çekirdekleri sayesinde son derece farklı bir aromatik lezzet sunar. Dibek kahvesinin yapılışı ve içeriği birçok yönden göze çarpmaktadır. Farklı ürünlerin ve çeşitli tahılların bir araya gelmesiyle oluşmuş bir lezzettir. Osmanlı’dan günümüze kadar içeriği ve yapılışı değişmeden ve olduğu gibi korunarak gelmiştir. Türk kahvesinin öğütülüp, tek tek seçilen bitkilerin havanda, diğer bir adı olan dibekte dövülerek karıştırılmasına dibek kahvesi denilir. Bu aslında Osso dibek kahvesi nasıl yapılır sorusuna tam olarak bir cevap niteliğindedir. Bununla beraber içerisine konulan farklı aromalar kahvenin eşsiz bir lezzete sahip olmasını sağlar. Osso dibek kahvesi kalori açısından da son derece ideal bir üründür.

Osso Dibek Kahvesi 200 gr 82957 İçeriği

Osso Dibek Kahvesi 200 gr 82957 İçeriği

Dibek kahvesi yapılışı ve içeriği birçok alanda göze çarpmaktadır. Farklı ürünlerin ve farklı tahılların bir araya gelmesiyle oluşmuş bir lezzettir. Osso dibek kahvesi içeriği ile farklı kahve çeşitleri arasına girmektedir. İçerik bakımından çeşitli malzemelerin ve farklı aromatik ürünlerin birleşiminden oluşur. Bu birleşimle birlikte lezzetli bir karışım ortaya çıkmaktadır. Osso dibek kahvesi içindekiler bakımından incelenecek olunursa, Yemen’den getirilmekte olan bir toz kahvenin etrafında toplanan ürünler vardır ve bu ürünler keçiboynuzu, krema, çikolata, salep, kakule, menengiç, damla sakızı olarak sayılabilir. Her bir ürün kendi içinde oldukça farklı bir lezzete sahiptir. Osso dibek kahvesi yorumları bakımından incelendiğinde ürünü kullanan kişilerin yaşadıkları tecrübeler veya ürün hakkında yazmış oldukları düşünceler öne çıkmaktadır. Yorumlar genellikle ürün hakkında bilgiler de içerebilmektedir. Kullanıcıların ürünü kullanım esnasında yaşadıkları da bu yorumlar içerisinde görülebilir.

Osso Dibek Kahvesi 200 gr 82957 Faydaları

Osso Dibek Kahvesi 200 gr 82957 Faydaları

Dibek kahvesi kendi içinde birçok faydaya sahip bir kahve çeşididir. Osso dibek kahvesi faydaları ise ürünün içinde bulunan malzemeler de göz önüne alındığında çok çeşitli olarak sıralanabilir. Hazmı kolaylaştırır, ağızda oluşabilecek kötü kokunun engellenmesine yardımcı olur. Bununla beraber kolesterolü düşürmeye yardımcı olur, safrada oluşabilecek taşların önüne geçmeye katkı sağlar, hafızanın güçlenmesine ve midenin daha rahat çalışabilmesine destek olur. Osso dibek kahvesi 200 gr 82957 ise ürünün kodunu oluşturan sayı skalasıdır. 200 gramlık Osso dibek kahvesini 82957 numaralı kod ile Trendyol üzerinden rahatlıkla bulabilmek mümkündür. Osso dibek kahvesi fiyatı bakımından incelendiğinde ise genellikle fiyatlar ürünün gramajına göre değişmektedir. Farklı gramajlarla satışa sunulan çeşitli ürünler vardır. Her birinin fiyatı birbirinden farklı olmaktadır. Tüm bu ürünlere üzerinden rahatlıkla ulaşıp kolayca satın almak mümkündür.