2
Ampul kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w Beyaz Sarı Dim Edilebilir

240 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w Beyaz Sarı Dim Edilebilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IconTech Satıcı Ünvanı: İCONTECH ELEKTRİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469106625100001 Vergi Kimlik Numarası: 4691066251
    Bu ürün IconTech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duy : E27 Watt : 9W Lümen : 806 Işık Rengi :Beyaz - Sarı Dim : Evet Ömür : 10.000 Saat Açma-Kapama Ömrü : 100.000 Enerji Sınıfı: A+ Voltage :220-240

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Sarı Işık
  • Güç (Watt) 9 Watt
  • Dim Özelliği Var
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Osram Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w 806 Lm E27 Ampul

Aydınlatma aparatları arasında yeni nesil led sistemleri kullanımı kolaylaştırmasının yanında kişisel zevklere göre dizayn edilebilen birçok konforlu özelliklere sahiptir. Üretimin sanayi kolunda uzun yıllardır kullanılan bu led teknolojisi artık evlerde de yerini almakta ve yaşam alanınızı aydınlatmaktadır. Uzun zamandır fazlaca enerji tasarrufunda bulunduğu bilinen Led ampuller ile keyifli bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Portatif olmasının yanında gün ışığını da içerisinde barındıran ışık lümenleri sayesinde odanızın her alanını eşit olarak görebilirsiniz. Göz sağlığı açısından yormayan teknolojisi, uzun saatler açık kalsa bile etkilenme düzeyini minimuma indirmektedir. Osram renk değiştiren uzaktan kumandalı 9w led ampul bu alanda kullanışlı özellikleri ile enerji tüketim tasarrufunda dünyada birinci sırada gelmektedir. Bu led lambanın geniş renk paleti ile hayatınızı ve odanızı her an istediğiniz yerden renklendirebilirsiniz. Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w 806 Lm E27 Ampul Beyaz Sarı özellikleriyle de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Ergonomik Gövde Tasarımı
  • Yüksek Performanslı Işık Deneyimi
  • Enerji Tasarrufu Seçeneği

Ekolojik Led Ampuller ile Artan Işık Performansı

Ekolojik Led Ampuller ile Artan Işık Performansı

Karanlık bir akşam günü evinizin odalarını rahatlıkla aydınlatmayı sağlayan led ampuller, çevreye olan minimum etkileri ile birçok müşterinin sıklıkla tercih ettiği ürünlerden olmaktadır. Yüksek düzeyde verimlilik arayanların her defasında elinin altında bulundurduğu Osram uzaktan kumandalı ampul, odanın neresinde olursanız olun renk değişimlerini kolayca halledebilmeyi sağlar. Diğer ampul tiplerine kıyasla yüksek oranda tasarruf sağlayan Osram’ın led ampulü ile ışıktan aldığınız deneyimi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. 9 watt enerji düzeyi ve A+ enerji sınıfı sayesinde istediğiniz çevre ve cep dostu avantajlara sahip olabilirsiniz. Uzaktan kumandalı olması kullanımı kolaylaştırırken, anlık loş ışık zevkinizde karşılamaktadır. Böylece elinizdeki kumanda ile ışığın şiddetini ve yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz. Ana renginde yer alan sarı ışık ise tüm diğer renklerin ardında kalan ana renk maddesi olarak her zaman yapısını korumaktadır.

Sarı Işık Kullanımı ile Sağlık Dostu Seçenekler

Sarı Işık Kullanımı ile Sağlık Dostu Seçenekler

Tasarruflu olduğu söylenilen diğer ampul markalarına göre A+ enerji sınıfındaki sarı gün ışığı rengi led teknolojisine son noktayı koymaktadır. Kolay kurulum avantajına sahip Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w 806 Lm E27 Ampul Beyaz Sarı yorum özellikleri ve olumlu müşteri memnuniyeti ile ev veya ofisler için oldukça fazla tercih edilmektedir. Birbirinden farklı duyun olduğu aydınlatma sektöründe E27 duya sahip olmasıyla bilinen Osram Led ampul, tüm alanlarda genel bir kullanıma sahiptir. Her ortamdaki duya kolaylıkla bağlanabilen bu Led ampul, yüksek konsantrasyonda ışık hüzmelerini ortamın tamamına eşit olarak dağıtmaktadır. Böylece gölgede veya az ışık alan bir alan kalmaz. 806 lümen değeri ve 9 watt oluşu ile ihtiyacınız olan tüm aydınlatma ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w 806 Lm E27 Ampul Beyaz Sarı indirimlerini takip ederek ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Işığın Yeni Ergonomisi Değişen Işık Renkleri

Işığın Yeni Ergonomisi Değişen Işık Renkleri

Genel olarak evini yeniden dekore ettirmek isteyenler veya ofislerinin ışık görünümlerinden sıkılanların sıklıkla tercih ettiği led teknolojisi, ampullerde de ihtiyaçların ötesinde bir kullanım sunmaktadır. Isınma süresi olmayan ve anlık ışık verimliliği kapasitesi %100’ü bulan Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w 806 Lm E27 Ampul Beyaz Sarı kampanya zamanları ve değişken fiyatlarıyla oldukça ilgi çekici olabilmektedir. Ayrıca oturduğunuz yerden uzaktan kumanda kullanarak renk değiştirebilmenizi sağlayan kumanda, ürün ile entegre olarak gönderilmektedir. Ana renk ışığı sarı olurken, uzaktan kumandasını kullanarak istediğiniz renk paletindeki ışığı odanızın atmosferine yansıtabilirsiniz. 10.000 saat süren ömrü ile pilini bir kere taktığınızda uzun süreler kumandanızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kolaylıkla dim edilmeye müsait yapıları sürekli olarak istediğiniz rengi dim edebilmenize ve ortamın havasını değiştirmenize imkan tanımaktadır. Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w 806 Lm E27 Ampul Beyaz Sarı satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.