Osram Led Value 8.5w (60w) Led Ampul Beyaz Işık E27 Normal Duylu 806 Lümen Klasik A60 10lu Paket

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
1.550 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Osram Led Value 8.5w (60w) Led Ampul Beyaz Işık E27 Normal Duylu 806 Lümen Klasik A60 10lu Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mio Led Aydınlatma Satıcı Ünvanı: ALPEREN KÜÇÜKÇALIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6040600696
    Bu ürün Mio Led Aydınlatma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A+ Enerji Sınıfı
  • Duy Tipi: E27
  • 8.5 Watt
  • 806 Lümen
  • 6500 K
  • 220-240 Volt
  • 50/60 Hz
  • Ampulü takarken ve değiştirirken elektriği devre dışı bırakınız.
  • Ampulü değiştirirken cam kısmından tutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 8,5 Watt
  • Dim Özelliği Yok
  • Paket İçeriği 10'lu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Osram 8,5w-60w Led Ampul E27 Duylu 10 Adet Beyaz Işık

Evlerin ısınmasından aydınlanmasına kadar birçok farklı enerji çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan bazıları fosil yakıtlardan elde edilirken bazıları fizik ve kimyanın birleşimi ile evlerde kullanılan elektrik formunu almaktadır. Yaşadığınız ortamın aydınlatma ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılayan enerjilerden en önemlisi elektrik olmaktadır. Hayatın her alanında elektrik olmadan bir işlem yapmak zorken, dijital dünya da bu oran daha düşük kalmaktadır. Hem sağlık hem de çevre dostu özellikler açısından kullanımı büyük bir önem arz eden elektrik, evlerde en belirgin haliyle bilinen ampul formunda olmaktadır. Osram 8 5w led ampul, bu alanda gösterdiği üstün aydınlatma teknolojisi ile ışıktan maksimum verim almayı sağlar. Bulunduğunuz ortama yeterli ışık ve aydınlatma vermesi, bu ampullerin konforlu ve sağlıklı özelliklerini görünür kılmaktadır. Tüm yaşam alanınıza beyaz ışık veren bu led ampulleri dahil edebilir ve ortamın ışık kalitesini devamlı olarak artırabilirsiniz.

  • Dengeli Işık Hüzmesi Dağılımı
  • Yüksek Enerji Tasarrufu
  • Üstün Kalite Standartları

Osram Led Ampul ile Aydınlatmada Maksimum Verim

Osram Led Ampul ile Aydınlatmada Maksimum Verim

Eviniz veya işyeriniz için optimum düzeyde aydınlatma teknolojisini Osram led ampulleri ile sağlayabilirsiniz. Bu ampulleri portatif olarak her alana götürebilir, birden fazla mekânda üstün aydınlatma performansından faydalanabilirsiniz. Göz yormayan ışık yapısıyla gece olduğunda gazete okumak veya TV izlemek gibi hobilerinizi ertelemek zorunda kalmazsınız. Gün içerisinde aktif olarak kullanılan alanlarda bazen ışığın açık kalması gerekebilir. Bu durumlarda sıklıkla tercih edilen 8.5 w led ampul sunduğu enerji tasarruflu seçeneği ile bütçe dostu imkanları da ayağınıza taşımaktadır. Led ampulden yayılan ışık hüzmelerinin 8.5 watt değerindeki göstergesi, fazla oluşan elektrik akımının önüne geçerek cepte dostu özellikler içermektedir. İstediğiniz alanda yeterli aydınlatma sağlayabileceğiniz çabukluk ve kaliteyi bu ürün ile sağlayabilirsiniz. Sektörde yer alan diğer sıradan ampul markalarına göre de yüksek düzeyde elektrik faturasından tasarruf edebilirsiniz. Osram 8,5w-60w Led Ampul E27 Duylu 10 Adet Beyaz ışık kampanyalarıyla ürünü satın alabilirsiniz.

Led Ampul Teknolojisi ile Profesyonel Görsel Şölen

Led Ampul Teknolojisi ile Profesyonel Görsel Şölen

Aydınlatma hayatın her alanında kendisine yer bulmuşken, hayatla bütünleşerek birbirinden farklı iş alanından pratikleri kolaylaştırmaktadır. Birçok meslek grubunun ihtiyacı olduğu Led teknolojisine sahip bu ampuller, katı yapıda olmaları ve içerisinde hareketli aksam bulundurmamaları ile işteyken darbe veya çarpmalara karşı koruma sağlamaktadır. Son zamanlarda kendini dekorasyon piyasasında da gösteren led ampuller gerek defile gerekse sanat galerilerinde de oldukça fazla tercih edilmektedir. Beyaz Led ışığa sahip Osram ampul her alanda yapılan birçok etkinliği gözlerinizi yormadan ve uyuklamadan izlemenizi sağlar. Özellikle sinema, düğün, konser veya toplu yapılan organizasyonlarda daha ekonomik olurken, gözü göz kamaşmalarından korumaktadır. Böylece gözlerinizin çalışma kapasitesini koruyarak etkinliğinize kaldığınız yerden devam etmenizi kolaylaştırmaktadır. Çalıştığınız veya katıldığınız etkinliklerdeki ışık seviyesini ortama eşit olarak dağıtmak için Osram 60w led ampul ürününü deneyebilirsiniz. Osram 8,5w-60w Led Ampul E27 Duylu 10 Adet Beyaz ışık indirimleri sayesinde avantajlı fiyat seçenekleriyle ürünü satın alabilirsiniz.

Ergonomik Tasarımı ile Enerji Dostu Aydınlatma

Ergonomik Tasarımı ile Enerji Dostu Aydınlatma

Gün içerisinde sürekli olarak sirkülasyonda olan gözler, ışığın renklerine, şiddetine ve maruz kalma süresine göre farklı seviyelerde yorulabilmektedir. Bulunduğunuz ortamda tekdüze aydınlatma yaratmak için kullanabileceğiniz Osram led yapıdaki ampuller, değişen ışık kaynaklarının verdiği hasarı engellemekte ve sizlere daha sağlıklı bir bakış kazandırmaktadır. Osram 8,5w-60w Led Ampul E27 Duylu 10 Adet Beyaz ışık yorum dönüşlerinde müşteri memnuniyetini her daim yüksek tutmaktadır. Sahip olduğu E27 duy seçeneği ise bunun en bariz örneği olmaktadır. 10’lu set olarak bulabileceğiniz bu ürün, ev, ofis veya her türlü alan için canlı ve parlak bir atmosfer yaratmanızı kolaylaştıracaktır. Osram 8,5w-60w Led Ampul E27 Duylu 10 Adet Beyaz ışık satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.