Osram 4,9w (40W) Led Mum Ampul Beyaz E14 (10 ADET)

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
521,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Osram 4,9w (40W) Led Mum Ampul Beyaz E14 (10 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burak Elektrik Satıcı Ünvanı: HANİFE TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8760997716
    Bu ürün Burak Elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OSRAM 4,9 -5,5W MUM LED AMPUL BEYAZ Osram 4,9 - 5,5 Watt E-14 İnce Duy 6500 Kelvın Buji Led Ampul Paket içerisinde 10 Adet Vardır. 4,9Watt gücünde enerji harcar. 40 Watt değerindeAydınlatma sağlar 470 Lümen aydınlatma sağlar. E14 (İnce) duyludur. Dimlenemez. Işığı Ayarlanamaz. 6500 Kelvin Beyaz Işık (Cool Daylight) 10 000 saat çalışır. 100 000 kez açılıp kapanabilir -20...+40 Derecede çalışabilir 220 - 240 volt
  • 50/60 Hz Ürün Boyutları : Ürün uzunluk: 10,6 cm. Ürün genişlik: 3,5 cm. Hg : 0,00 Mg Ra :80

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E14
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 5,5 Watt
  • Dim Özelliği Yok
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Osram 5w Mum Led Ampul Beyaz(10 Adet)

Aydınlatma sektörü birçok alanda ortamın gerekli ışığı almasını sağlayarak düzenin korunmasına yardımcı olmaktadır. Evlerden ofislere, üretimden satışa kadar birbirinden farklı sektör ve mekânda aydınlatma olmadan işler aksamakta veya tamamen durabilmektedir. Bu alanda en çok kullanılan aydınlatma aparatları ampuller olmaktadır. Ampuller, elektrik enerjisini kullanarak yaşanılan ortamın aydınlanması ve görünür kılınmasını sağlamaktadır. Her ortam için üretilen birbirinden farklı şekillerde ampuller, görevleri, ışık yoğunlukları, renkleri ve tasarımları ile dikkat çekmektedir. En iyi ışığın güneş ışığı olduğu bilinse de güneş ışığına en yakın düzeyde ortamı aydınlatan araçlar Osram mum led ampul modeli olmaktadır. Sağlık ve çevre üzerine pozitif etkiler barındıran bu ampulün geniş bir kullanım alanı bulunmaktadır. Osram 5 watt değerindeki mum formuna sahip bu ampul ile odanız içerisinde yer alan detayları görünür kılabilirsiniz. Dağınık gördüğünüz alanlardan ise dikkati kolaylıkla uzaklaştırabilirsiniz. Osram mum ampul sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Ergonomik Mum Dizaynı
  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Yüksek Enerji Tasarrufu

Geniş Lümen Aralığı ile Osram 5w Mum Led Ampul Beyaz

Geniş Lümen Aralığı ile Osram 5w Mum Led Ampul Beyaz

Evinizde veya ofisinizde enerji tasarruflu ampuller kullanmak her zaman bütçe dostu seçenekleri de beraberinde getirecektir. Yaşam alanınızı aydınlatmasının yanında göz sağlığınızı da etkileyen bu ampuller arasında en çok kullanılan model 5w led ampul olmaktadır. Portatif olarak her yere taşınabilen mum ampuller, boyut ve tasarımları ile evlerin dekoratif bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır. Işık düzeyi ve kapsama alanını sizin belirleyebileceğiniz bu model ampuller, 5.7 Watt enerji tüketimi ile de elektrik faturanızın maliyetini azaltacaktır. Gün içerisinde sürekli olarak açık kalması gereken alanlarda mum dizaynına sahip led ampul kullanımı hoş görüntüler yaratırken farklı dekoratif eşyalar ile kullanımı kolaylaştırmaktadır. Led ampul teknolojisini her ışık hüzmesinde ayrı bir şekilde hissettiren Osram led ampuller, 470 lümen değeri ile kullanışlı bir performans sunmaktadır. Osram 5w Mum Led Ampul Beyaz(10 Adet) 15369005HE ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Osram 5w Mum Led Ampul Beyaz ile Şık Görünümlü Evler

Osram 5w Mum Led Ampul Beyaz ile Şık Görünümlü Evler

Özgün tasarımı ile oldukça fazla dikkat çeken Osram 5w Mum Led Ampul Beyaz(10 Adet) yorum bakımından müşterilerden gelen olumlu dönütlere sahiptir. Yeni bir eve taşınanların mutlaka dekorasyonda yapacağı ufak hamleler olmaktadır. Evlerdeki oda sayısı düşünüldüğünde ise elektrik faturasının getireceği mali yük sizleri zorlayacaktır. Evinizde her alanı efektif bir şekilde aydınlatmak ve ortamınıza hoş bir görünüm katmak için Osram markasının ürettiği mum görünümlü Led ampullerini kullanabilirsiniz. Böylece evinizde istediğiniz ideal atmosferi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Rengini 6500 Kelvin değerinden alan beyaz ışığa sahip olan bu model, evinizdeki tüm ampullerin yüksek tasarruflu Oscar mum ampule dönüşmesini sağlayacaktır. Kullanacağınız alan için doğru bir aydınlatma seçeneği sunan Oscar ile eviniz veya işyerinizin renklerini canlandırabilirsiniz.

Göz Yormayan Işık Yapısı ile Osram Mumları

Göz Yormayan Işık Yapısı ile Osram Mumları

Zaman içerisinde kullanımı giderek artan led ampuller her alana ışığın doğru ve etkin dağılmasını sağlamaktadır. Profesyonel hizmet alabileceğiniz bu ampuller özellikle mum görünümleri ile evlerin dekorasyon temalarında kullanılmaktadır. Yaşam alanınızın vazgeçilmezi olacak olan mum led ampul fiyatları bütçe dostu seçenekleri sizlere sağlamaktadır. Evinizde doğal bir görünüm sağlamak için tercih edebileceğiniz E-14 ince duya sahip Osram mumları, gece lambalarında veya farklı eşyaların aydınlatma kısmında kullanabilirsiniz. Göz yormayan ışık teknolojisinde üretilen bu model, 10 adet olması ile evinizin tüm alanlarını gözle görülür bir şekilde aydınlatabilirsiniz. Göz konforunuzu engelleyecek ürün bileşiklerini içerisinde barındırmaması ile küçük çocuklu aileler tarafından da oldukça fazla tercih edilmektedir. Geleneksel ampullerden ayrılan 10,6 cm yükseklik ve 3.5 cm ene sahip duy ebatları kullanımı özgünleştirmektedir. Osram 5w Mum Led Ampul Beyaz(10 Adet) satın almak için siz de hemen Trendyol'a göz atabilirsiniz.