8
Suni Yem Balık kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

oskar Sezersan Silikon Karides

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

oskar Sezersan Silikon Karides

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvAlemi Satıcı Ünvanı: MELİH MUHAMMED ÖZÇÖLMEKCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6740562883
    Bu ürün AvAlemi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lrf ve spin avlarında kullanabileğiniz gerçeğe en yakın 3d silikon karides sahtesidir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık Mini Boy
Geri Bildirim Ver

Oskar Silikon Karides 9,5cm 6,3g 021

Oskar silikon karides balık tutmakta yardımcı olan bir üründür. Kısa sürede balık avlamanıza destek olan bu ürün işlevsel özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Oskar Silikon Karides 9,5cm 6,3g suni yem özelliği ile bilinir ve vakumlu özel kutusunda kullanıcılara sunulur. Balık oltalarının uç kısımlarına takılan bu ürün, balık tutmanın keyfine ve hazzına erişmenizi sağlar.

 
  • Profesyonel balıkçılığa uygun
  • Fonksiyonel yapı
  • Vakumlu özel kutu

Oskar Silikon Karides Özellikleri

Oskar Silikon Karides Özellikleri

Oskar silikon karides, balık tutma sürecini hızlandıran özelliği ile minimum performans ile maksimum verim sağlayabilir. Doğal içerikli bir ürün olmakla beraber her ne kadar yapay yem olsa da gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansızdır. Gerçek balıkları aratmadığından dolayı çok kolay bir şekilde cezbedebilme niteliğine sahiptir. Esnek yapısı sayesinde balık avlarken kopma ya da herhangi bir hasar oluşumu meydana gelmez. Kaliteli malzemelerden üretilen bu ürün, kullanıcılar için uzun süreli kullanım imkanı tanımaktadır. Kaliteli dış yüzey yapısı sayesinde su içerisinde defalarca yüzse ya da dalsa dahi deformasyon sorunu ile karşı karşıya kalmanıza yol açmaz. Kancalı iğneleri oldukça kolay bir şekilde balıkları kavrayıp yakalamanıza zemin hazırlamakla beraber iğneleri oldukça sağlamdır. Oskar silikon karides özellikleri gereği 3D gözlere sahip olması nedeniyle gerçekçi bir efekt ortaya çıkmaktadır. Balıkçılar tarafından sıklıkla tercih edilmesi özellikle profesyonel anlamda bu işi yapanların beklentilerini karşılamaktadır. Çekici tasarımlar ile dikkat çekmesinin yanı sıra farklı renk ve modellerde ürün çeşitlerine erişim sağlayabilirsiniz.

 

Oskar Silikon Karides Kullanımı

Oskar Silikon Karides Kullanımı

Açık deniz, kıyı balıkçılığı, akarsu balık avcılığı, nehir, rezervuar gölet, gölet kullanım alanları olarak karşınıza çıkmaktadır. Esnek hareket kabiliyetine sahip olan bu ürün, kullanıcıların beklentilerine tam olarak yanıt vermektedir. Bu sebepten dolayı sığ sularda dahi küçük balıkların kolaylıkla avlanmasına yardımcı olur. Kullanımı kadar bakım işlemleri de oldukça kolaydır. Özel materyallerden üretildiğinden renklerinde akma gibi durumlar meydana gelmez. Yem bölmesinin içerisinde balıkların dikkatini çeken özel kokular bulunur. Çevre kirliliğine karşı duyarlı olan bu ürün aynı zamanda hijyenik özellikleri ile de bilinir. Kullanımında kolayca yüzme ve dalma eğilimleri mevcuttur. Aynı zamanda su üzerinde de kalabilme niteliğine sahiptir. Ürün kullanımında dikkat etmeniz gereken en önemli husus, balık avlamayı planladığınız alanın su türünün detaylı bir şekilde tespit edilmesi gerekmektedir. Tuzlu su alanlarında kullanımda daha çok verim ve işlevsellik sunduğu ifade edilebilir.

 

Oskar Silikon Karides Fiyatı ve Yorumları

Oskar Silikon Karides Fiyatı ve Yorumları

Balık tutmak her ne kadar pek çok kişi için hobi olarak değerlendirilse de balıkçılık en yaygın ve önemli mesleklerden biridir. Balık avlarken edinen verim kullanılan ürün, balıkların yoğun olduğu alanların belirlenmesi ve suyun çeşitlerine göre elde edilir. Oskar silikon karides yorumları gerçek kullanıcı deneyimini ifade ettiği için ürün hakkında bilgilendirmeler sunar. Ürün kullanımı, renk seçenekleri ve tüm detaylara buradan erişim sağlayabilirsiniz. Markanın belirttiği özellikler dışında kullanıcıların deneyimlerini ifade eden bu yorumlar, satın alım öncesinde sizlere geniş ölçüde bilgi sunar. Oskar silikon karides fiyatı marka özel stratejisi etrafında şekillenmekle birlikte boyut, kullanılan malzeme gibi detaylara göre çeşitlenebilir. Burada kullanıcıların ürünü hangi amaçla, nerede kullanacaklarına iyi bir şekilde karar vermesi gerekir. Tutulan balık çeşitlerine göre iğne yapıları ya da aparat seçenekleri değişiklik gösterebilir. Bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir ve dilerseniz anında sipariş verebilirsiniz.