Osis Flexwax Ultra Şekillendirici Güçlü Krem Flex Wax 85 ml 2 Li Set

544,31 TL
(272,15 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,90 TL

Ürün Bilgileri

Osis Flexwax Ultra Şekillendirici Güçlü Krem Flex Wax 85 ml 2 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Osis + Flexwax Ultra Güçlü Krem Wax 85ml x 2 Adet YENİ AMBALAJ ve DAHA BÜYÜK ÖZELLİKLER Sınırsız şekil seçenekleri sunan yeniden şekillendirme özelliği. Wax, emoliyan ve emulgatorlerin özel karışımı ile mükemmel şekillendirme. Çok güçlü wax doku ve ayırma performansı. Kremsi, ağırlık yapmayan hafif kıvam. Yeniden şekillendirilebilen formülasyon ve sınırsız şekil seçenekleri. Temiz, yağlandırma yapmayan uygulama. Doğal, yağsız, parlak sonlandırma. Yıkama ile saçtan hemen çıkar. KULLANIM ŞEKLİ Elinize bir miktar ürün alın ve kuru saça uygulayın. İstediğiniz gibi şekillendirip model yaratın ve doku verin. İstediğiniz sıklıkta yeniden şekillendirin ve doku verin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Form Krem
  • Hacim 0-99 ml
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver

Osis Flexwax Ultra Şekillendirici Güçlü Krem Flex Wax 85 ml 2'li Set

Saç şekillendirmek için aranan ürünler arasında wax, popüler bir seçenektir. Bu konuda müşteriler tarafından başarılı bulunan Osis Flexwax ultra şekillendirici güçlü krem flex wax 85 ml 2’li set kalitesi ile dikkatleri üzerine toplar. Sürülmesi oldukça kolay olan ürün, rahat kullanmanızı sağlamak için bu şekilde tasarlanır. Ürünün güçlü bir tutuşu olmasına rağmen saçlarınızı sertleştirmez ve zarar görmesini önler. Hafif olan kremsi formülü ağırlık hissi oluşturmaz. Kullanım ardından yumuşak kalan saçları yağlandırmaz. Formülünün hafif olmasından dolayı durulanması da kullanımı kadar rahattır. Saçlarınız, Osis Flexwax ile doğal ve parlak bir halde istediğiniz şekli alır. Hoş bir kokuya sahip olması sayesinde saçların güzel kokmasını sağlar. Kalitesinin yanında aynı zamanda anti alerjik olması özelliğiyle de güveninizi kazanır.

  • Ağırlık yapmayan formül
  • Kalıcı etki
  • Anti alerjik

Osis Ultra Şekillendirici Flexwax Güçlü Krem Özellikleri

Osis Ultra Şekillendirici Flexwax Güçlü Krem Özellikleri

Saçlar için herhangi bir ürün ararken önem gösterilmesi gereken birtakım özellikler vardır. Aldığınız ürünün saçınıza zarar vermeyen, ağırlık yapmayan ve yağlandırmayan bir ürün olması önemlidir. Flexwax ultra şekillendirici güçlü krem 4045787314700, saçlarınıza şekil vermenizi kolaylaştırmak için üretilir. Tutuşunun güçlü olmasına karşın sertleşme yapmaz ve saçlarınızı yumuşak bırakarak zarar görmesini engeller. Kremsi, hafif ve yağlandırmayan yapısıyla müşterilerin memnun kaldığı bir formüle sahiptir. Hafif olan formülü sayesinde kolay arındırılabilir bir yapısı vardır. Ağırlık hissi vermediği için saçlarınızın çabuk yağlanmasına sebep olmaz. Saçlarınız, Flexwax’in sabit tutma etkisi sayesinde kısa zamanda istediğiniz şekli alır. Parlak ve doğal bir görünüm sağlar. Sürülmesinin kolaylığı, kullanımının rahatlığını gösterir. Hoş kokusu sayesinde saçlarınız da güzel kokar. Kalitesini gösteren bu özelliklerinin yanında, anti alerjik özelliğinin olması güvenle kullanmanızı sağlar.

Osis Ultra Şekillendirici Güçlü Krem Flex Wax Yorumları

Osis Ultra Şekillendirici Güçlü Krem Flex Wax Yorumları

Saçları şekillendirmek için alınan ürünlerin zararsız, yağlandırma etkisi olmayan ve güçlü tutuş sağlayan ürünler olması tercih edilir. Müşterilerin Osis Flexwax ultra şekillendirici güçlü krem flex wax 85 ml 2 li set yorumları üründen memnun kaldıklarını gösterir. Şekillendirme konusunda başarılı olan ürün, güçlü tutuşuyla sabitleyici etki gösterir. Sabitleyici etkisinin yüksek olmasına rağmen saçınızı yumuşak bırakarak zarar görmesini engeller. Ürünün formülü kremsi ve hafif etkisiyle ağırlaştırma yapmayarak size rahatlık verir. Yağlandırma etkisi yapmaması, müşterilerin beğendiği özellikleri arasına girer. Ağırlaştırıcı bir ürün olmadığından dolayı kolay arındırılır. Bunun yanında, hoş bir kokusunun olmasıyla saçınızın güzel kokmasını sağlar. Müşterilerin rahatlığı ön planda tutulduğu için kullanımı kolaydır. Anti alerjik olması, güvenilirliğini kanıtlar. Saçlarınızın istediğiniz şekli kısa sürede almasını sağlarken, doğal ve parlak bir görünüm sunar.

Osis Ultra Şekillendirici Flexwax Güçlü Krem Fiyatları

Osis Ultra Şekillendirici Flexwax Güçlü Krem Fiyatları

Yüksek sabit tutma etkisiyle Flexwax, müşterilerin saçlarını şekillendirmek için tercih ettiği bir üründür. Güçlü bir tutuşu olmasına rağmen saçlarınızı yumuşak bırakır. Osis Flexwax ultra şekillendirici güçlü krem flex wax 85 ml 2 li set kullananlar, ürünün sertleştirici etki yapmamasından memnun kalırlar. Sürüşünün kolaylığı ürünü rahat bir şekilde kullanabilmenizi sağlar. Hafif ve kremsi olan formülü sayesinde ağırlaştırma yapmaz ve çabuk yağlanmayı önler. Ağırlaştırma yapmaması, saçlarınızı kolay arındırmanızı sağlar. Anti alerjik olmasıyla müşterilerin güvenerek kullandığı ürünler arasına girer. Saçlarınıza istediğiniz şekli vermenize yardımcı olan şekillendirici wax, aynı zamanda parlak ve doğal bir görünüme kavuşmasını sağlar. Kullanışlı ve güçlü sabitleyici etkisi olan bir şekillendirici istiyorsanız avantajlı Osis Flexwax ultra şekillendirici güçlü krem flex wax 85 ml 2 li set fiyatlarını Trendyol’da bulabilirsiniz.