Ocean Orzax Balık Yağı Şurubu Portakal Aromalı 150ml

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,70 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Orzax Balık Yağı Şurubu Portakal Aromalı 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean Balık Yağı Şurup, çocuklar için geliştirilmiş gıda takviyesidir. Ocean Balık Yağı Şurup içeriğindeki omega 3
  • ağır metallerden uzak, temiz ve soğuk sularda yaşayan, küçük cins balıkların gövde yağlarından elde edilmiştir. Balıklar sürdürülebilir avlanma yöntemlerine uygun olarak toplanır. Balıklardan elde edilen yağlar, tamamen mekanik yöntemler kullanılarak, moleküler distilasyon ve yüksek deodorizasyon teknikleri ile saflaştırılır. Üretim esnasında kimyasal çözücüler kullanılmaz, sadece mekanik yöntemler tercih edilir. Ocean Balık Yağı Şurup’un kalitesi ve içerik garantisi, International Fish Oil Standards (IFOS) tarafından analiz edilir. Ocean Balık Yağı Şurup her üretim serisinde
  • saflık, tazelik, içerik garantisi ve kalite parametrelerince yeterli bulunur, bu sayede IFOS 5 yıldız kalite onayına sahiptir. Ocean Balık Yağı Şurup Singapur Taste Awards ve America Taste Awards’te altın madalyaya layık görülmüştür. ADI MİKTARI *BRD Toplam Omega 3 1480 mg – EPA 740 mg – DHA 470 mg – *BRD: Beslenme Referans Değeri Kullanım Önerisi: Günde 5 ml tüketilmesi önerilir. Ocean Balık Yağı Şurup, renklendirici, tatlandırıcı, yapay aroma verici ve ilave şeker içermez. Sağlık Beyanı: Bu gıda omega 3 yağ asidi EPA ve DHA içerir. DHA beynin normal gelişimi ile göz ve sinir sisteminin gelişimine yardımcı olur. EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. 1 – Faydalı etki günde 250 mg EPA ve DHA alındığında sağlanabilir. *Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği Ocean Balık Yağı Şurup
  • saflık, tazelik, güvenilirlik, kalite, içerik garantisi International Fish Oil Standards (IFOS) tarafından analiz edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği Tekli
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver