3
Balık Yağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Ocean Ocean Multi Şurup Ballı Portakal Aromalı Balık Yağı 150 Ml

141,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (60)
3 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
142,90 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,90 TL220 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Ocean Multi Şurup Ballı Portakal Aromalı Balık Yağı 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPIDAECZANE Satıcı Ünvanı: AKDEM VİTAMİN VE GIDA TAKVİYELERİ KOZMETİK MEDİKAL ITRİYAT SAĞL.İNŞ.LOJ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0020112780800001 Vergi Kimlik Numarası: 0201127808
    Bu ürün KAPIDAECZANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean Multi Şurup Ballı Portakal Aromalı Balık Yağı 150 ml . Kullanım Şekli Tavsiye edilen günlük alım miktarı tercihen yemeklerden sonra 2 tatlı kaşığı (10 ml) Ocean Multi Şurup Ballı Portakal Aromalı Balık Yağı 150 mldir. İçerik Her 10 ml’de Balık Yağı......................400mg Vitamin B1................... 1,1 mg Vitamin B2....................1,4 mg Vitamin B3....................16 mg Vitamin B5....................6 mg Vitamin B6....................1,4 mg Vitamin B12..................2,5 mcg Vitamin A.......................640 mcg Vitamin C.......................80 mg Vitamin D.......................4 mcg Vitamin E.......................9,6 mg Çinko..............................10 mg Vitamin B9........................200 mcg Genel uyarı: Sağlık bakanlığına bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun aldığı karar gereği, İnternet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ilan ve açıklamalarda endikasyon belirtilmesi yasaklanmıştır. İnternet Sitemiz üzerinden satılan ürünlerle ilgili özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara ve ürün sayfalarında ürün açıklamalarına yer verilmemektedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 10'lu
Geri Bildirim Ver

Ocean 8697595870563-T Multi Şurup Ballı Portakal Aromalı 150 ml Balık Yağı

Ocean Multi şurup ballı portakal aromalı balık yağı 150 ML olup çocuklar için geliştirilmiş bir gıda takviyesidir. Omega 3 yağ asidini vücut kendi üretemediği için besinler ve gıda takviyeleri ile karşılanması gereklidir. Düzenli olarak Omega 3 içeren besinleri tüketemeyen çocuklar ve yetişkinler için balık yağı kullanımı önerilir. Omega 3 açısından zengin olan bu ürün şurup formuyla çocukların büyüme ve gelişmelerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesine yardımcı olur. Ballı ve portakal aromalı şurup şeklinde olduğundan çocukların sevebileceği bir yapıdadır. Düzenli kullanıldığında zengin mineral, vitamin ve omega 3 içeriğiyle gelişim için günlük ihtiyaç duyulan değerlerin karşılanmasına katkı sağlar.

  • 11 vitamin, 5 mineral ve omega 3 içerir.
  • Renklendirici, tatlandırıcı ve yapay aroma verici içermez.
  • Omega 3 içeriği temiz sularda yaşayan balıklardan elde edilir.

Ocean 150 Ml Multi Şurup Balık Yağı Ne İşe Yarar?

Ocean 150 Ml Multi Şurup Balık Yağı Ne İşe Yarar?

Ocean Multi şurup ballı portakal aromalı 150 ML balık yağı çocukların omega 3 ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılamada kullanılan sıvı formunda bir gıda takviyesidir. Vücut tarafından üretilmeyen ve sağlık açısından günlük olarak alınması gereken Omega 3 yağının karşılanmasını sağlayarak çocukların beyin gelişimine ve sağlıklı büyümelerine yardımcı olur. Ocean multi ballı portakal aromalı 150 ml içeriğindeki zengin omega 3 yağı, vitamin ve mineral desteği ile bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek olur. Dikkat eksikliği, hiperaktivite tedavilerini destekleyicidir. Motor hareketlerin gelişimi, öğrenme, algılama ve kavrama becerilerinin güçlenmesinde önemli bir rol oynar. Kemik oluşumu ve kemik sağlığı gelişimine destek olur. İçeriğindeki Omega 3 ile göz sağlığının gelişmesine korunmasına da yardımcı olur. Çocukları balık yağı tüketimine özendirmek amacıyla şurup formunda üretilir ve eğlenceli ambalaj tasarımına sahiptir.

Ocean Ballı Portakallı Multivitamin Şurubun Özellikleri Nelerdir?

Ocean Multivitamin şurup ballı portakal aromalı balık yağı 150 ML, sıvı formunda kaliteli ve tercih edilen bir gıda takviyesi ürünüdür. Jel ve kapsül yerine şurup formunda olduğundan dolayı çocukların rahatlıkla tüketebileceği bir üründür. 150 ML cam şişede olup görsel açıdan da çocukların ilgi göstereceği şık bir ambalaj tasarımına sahiptir. Ballı ve portakal aromalı yapısıyla balık yağının çocuklara sevdirilmesini ve düzenli tüketilmesini sağlar. Renklendirici, tatlandırıcı, yapay aroma verici maddeler içermez. İçeriğinde yer alan omega 3 yağ asidi kalitesi uluslararası kuruluşlar tarafından düzenli olarak analiz edilir. Uluslararası Tat Enstitüsü tarafından verilen üstün lezzet ödülü vardır.

Ocean Multi Ballı Portakal Aromalı Şurubun İçeriği Nasıldır?

Ocean multivitamin ballı portakal aromalı şurup 150 ml, zengin içeriğe sahip bir üründür. Sıvı formunda olup ballı portakalı aromalı bir üründür. İçeriğinde 11 vitamin, 5 mineral ve omega 3 bulunur. Tatlandırıcı, renklendirici, yapay aroma verici gibi doğal olmayan maddeleri içermeyen bir üründür. İçeriğinde yer alan EPA ve DHA içeren omega yağ asidi, 3 temiz ve soğuk sularda yaşayan balıkların yağlarından elde edilir. Balık yağının üretiminde kimyasal çözücüler yerine mekanik yöntemler tercih edilir. Günlük yemeklerden sonra olacak şekilde 2 tatlı kaşığı (10 ML) ölçüsünde tüketilmesi önerilir. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların ürün hakkındaki görüş ve önerileri hakkında bilgi edinmek için Ocean Multi şurup ballı portakal aromalı balık yağı 150 ML yorumlarına göz atabilirsiniz. Balık yağı kategorisinde tercih edilen ürünlerden biri olan Ocean Multi şurup ballı portakal aromalı balık yağı 150 ML fiyatı ve satın alma işlemlerini Trendyol üzerinden birkaç tıkla kolay ve hızlı bir şekilde yapmanız mümkündür.