Efervit Sambucus Nigra Efervesan 20 Tablet

124,98 TL
(6,25 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
142 TL138 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,62 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Efervit Sambucus Nigra Efervesan 20 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczahaneden Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ÇELAPKULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Siirt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1361933716000001 Vergi Kimlik Numarası: 2250321968
    Bu ürün Eczahaneden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orzax Efervit Sambucus Nigra 20 Tablet Orzax Efervit Sambucus Nigra 20 Tablet İçerik: Her bir Efervit tablet için
  • Mürver ..... 200 mg C vitamini ..... 80 mg Çinko ..... 10 mg Kullanım Önerisi: Günde 1 defa olmak üzere bir bardak suda eritilerek içilmesi önerilmektedir. Gıda Takviyesidir. Ambalaj: 20 Suda Eriyen Tablet Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. 11/2023

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 20'li
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Orzax Efervit Sambucus Nigra 20 Efervesan Tablet

Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet vücudun C vitamini ve çinko ihtiyacına yönelik destekleyici bir üründür. Kara mürver özü içeren bileşimi sayesinde oldukça lezzetlidir. Efervesan tablet formu sayesinde kolayca tüketilebilir. C vitaminin ve çinkonun vücudun normal işleyişindeki önemli rollerini gerçekleştirmesine destek olur. Bu bileşenlerin vücut işleyişindeki rollerinden doğan çok sayıda faydaları olduğu bilinir. Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet:

  • Besin takviyesidir. Vücudun C vitamini ve çinko ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. İlaç değildir. Bilinçli bir şekilde tüketilmesi son derece önemlidir.
  • Çocuklar ve yetişkinler tarafından tüketilebilir. Tüketimine dair farklı bir uzman önerisi yoksa, paket üzerinde belirtilen dozda kullanılabilir.
  • Oldukça kaliteli bir takviyedir. Üretiminde uluslararası kalite standartları ve üstün teknolojik teknikler kullanılır. Güvenle tüketilebilir.

Efervit Sambucus Nigra Efervesan Nedir?

Efervit Sambucus Nigra Efervesan 20 Tablet

Orzax Efervit Sambucus Nigra efervesan 20 tablet takviye edici bir gıdadır. Takviye edici gıdalar normal beslenmeyi destekleyerek vücudun ihtiyacı olan temel bileşenlerin doğru miktarlarda alınmasına katkı sağlar. Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet de vücudun vitamin C ve çinko ihtiyacını büyük oranda karşılar. Bu sayede bu bileşenlerin kullanıldığı vücut fonksiyonlarının normal çalışmasına destek olur. Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet ilaç değildir. Bu nedenle herhangi bir sağlık sorununun tedavisine veya önlenmesine yönelik kullanılmamalıdır. İçeriğindeki C vitamini ve çinko ile bu bileşenlerin yer aldığı vücut fonksiyonlarının doğru şekilde işlemesine destek olur. Tablet formuna sahiptir. Su ile temas ettiğinde kolayca çözünür. Her bir tablette 200 miligram kara mürver, 80 miligram C vitamini ve 10 miligram çinko bulunur.

Efervit Sambucus Nigra Efervesanı Kimler Kullanabilir?

Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet çocuk ve yetişkin kullanımına uygundur. Önerilen kullanım şekli 200 mililitre suda 1 tablet çözdürülmesi şeklindedir. Günde 1 efervesan tablet yeterlidir. Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet bağışıklık sistemini destekler. Bağışıklık sisteminin zayıfladığı anlarda kullanılabilir. İçeriğindeki çinko vücudun kolajen üretimine destek olur. Bu sayede kemik ve diş sağlığı için takviyeye ihtiyacı olanlar tarafından tercih edilebilir. Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet yorgunluğun azaltılmasına ve metabolizmanın normal çalışma düzenine katkıda bulunur. Bu özellikleri ile hafif kırgınlık, enerji düşüklüğü ve hâlsizlik hissedenler tarafından kullanılabilir. Orzax Efervit Sambucus Nigra efervesan 20 tablet kullananlar genellikle takviyenin enerji verdiğinden sıkça bahseder. Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet cildin normal çalışma düzenine destek olmak isteyenler tarafından da kullanılabilir.

Efervit Sambucus Nigra Efervesan Kaliteli midir?

Orzax markası tarafından üretilen Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet son derece kaliteli bir takviyedir. Üretiminde yüksek tıbbi teknikler kullanılır. İçeriğindeki kara mürver, C vitamini ve çinko kaliteli hammaddeler kullanılarak sentezlenir. Üstün kalitesi sayesinde etkisini kısa sürede hissettirir. Efervesan formu tortu bırakmadan suda kolayca çözünür. Efervit Sambucus Nigra 20 efervesan tablet üstün kalitesi sayesinde güvenle tüketilebilir. İlaç olmamasına karşın bilinçli tüketilmesi gereken bir üründür. İndirimli fiyatları ile kullanıcılara bütçe dostu online alışveriş imkânı sunan Trendyol üzerinden Orzax Efervit Sambucus Nigra efervesan 20 tablet yorumlarına erişebilirsiniz. Gerçek kullanıcıların deneyimlerini okuyarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Satın alma işlemini 7 gün 24 saat boyunca gerçekleştirebilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı evinizin konforunda bilgisayarınızı ya da cep telefonunuzu kullanarak bütçenizi aşmadan temin edebilirsiniz.