ORZAX Cosakondrin 8697595870594 Plus 60 Tablet Vitamin

İnsan vücudunun sağlıklı beslenmenin yanı sıra vitamin ve mineral takviyelerine de ihtiyacı vardır. Orzax Cosakondrin plus 60 tablet bağışıklık sistemi, kemiklerin korunmasına ve bağ dokularının oluşmasına yardımcı bileşenler içerir. Bu takviye ile vücudun günlük tip II kolajen, C vitamini ve önemli minerallere olan ihtiyacı karşılanır. Cosakondrin tablet günlük doz miktarı yaş ve ağırlığa göre değişebilir. Yetişkinlerde tok karnına 2 tablet alınması önerilir. Günlük takviyeler, içeriklerine göre ya güne başlarken enerji toplamak için ya da uyumadan önce alınır. Cosakondrin plus 60 tablet kemik ve kıkırdakların oluşumunda takviye görevi yaptığı için iskelet sisteminin yenilendiği akşam saatlerinde alınmalıdır.

  • Aroma: Aromasız
  • Çeşit: Multivitamin
  • Form: Cam şişe içinde 60 adet tablet

Orzax Cosakondrin Plus 60 Tabletin İçeriği Nedir?

Orzax Cosakondrin Plus 60 Tabletin İçeriği Nedir?

Orzax Cosakondrin plus 60 tablet içeriğinde 1500 mg glukozamin sülfat ve 1200 mg kondroitin sülfat bulunur. Bu iki sülfat bileşiği kıkırdak oluşumunda takviye edicidir. Tablet içeriğindeki MSM, metil sülfonil metan isimli bileşiktir. Bu bileşiğin tabletteki miktarı 252 mg'dır. MSM'nin en önemli özelliği oksijen taşıması ve dokuları yumuşatmasıdır. MSM bağ dokularını açar ve çeşitli travmalardan oluşmuş kasılmalara oksijen taşıyarak kasılmaları giderir. Tablet içeriğinde 60 mg C vitamini bulunur. Bu miktar, günlük ihtiyacın %75'ini karşılar. C vitamini, alınan gıdalardaki demir gibi minerallerin emilimini arttırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Orzax Cosakondrin plus 60 tablet içeriğinde 30 mg tip 2 kolajen bulunur. İskelet ve kas sistemine doğrudan etki eden bir proteindir. Orzax Cosakondrin, vücudun günlük ihtiyacını tamamen karşılayan manganez ve selenyum mineralleriyle de zenginleştirilir.

Orzax Cosakondrin Plus 60 Tablet Kimlerin Kullanımı İçin Uygundur?

Orzax Cosakondrin plus 60 tablet iskelet sistemindeki eklemler için üretilir. Özellikle eklem ağrıları çeken kişilerin kullanması önerilir. İleri yaştaki kişilerin bağ doku, eklem ve iskelet sistemlerini takviye eder. Zamanla vücutta üretimi azalan sülfat bileşenlerinin takviyesi kıkırdak oluşumunu artırır. Böylece eklemlerde sürtünmeden oluşan ağrılar kesilmiş olur. Gün içinde fiziksel aktivite yoğunluklu çalışanlar Cosakondrin plus Orzax takviye edicileri kullanabilir. Kas ve iskelet sistemine yapılan yüklemeler, zamanla aşınmaya yol açacağından ağırlık taşıyan kişilere de faydalı olabilir. Orzax Cosakondrin plus 60 tablet yorumlarına göre sporcular da bu takviyeyi sıkça tercih eder. Yüksek ağırlıkla çalışan sporcuların kemiklerini bir takviyeyle güçlendirmeleri önemlidir. Sporcuların yanı sıra eğilip kalkma gibi hareketleri sıkça yapan sahne sanatçılarında da görülen kıkırdak erimesi, Orzax Cosakondrin plus 60 tablet ile ortadan kalkabilir.

Orzax Cosakondrin Plus 60 Tablet Takviye Gıda Sağlıklı mıdır?

Takviye gıdaların sağlıklı olup olmadığı içeriklerindeki bileşenlerin faydaları ile anlaşılır. Normalde insan vücudunda doğal olarak bulunan bazı bileşenlerin vücuttaki üretimi zamanla azalır. Bazı vitaminler doğal gıdalarda bulunmadığı için bunların takviye olarak alınması zorunlu hâle gelir. Orzax Cosakondrin plus 60 tablet ile bu ihtiyaç karşılanmış olur. Tabletteki bileşenlerin tamamı eklemlerde yer alan jel formundaki kıkırdağı güçlendirmek için formülize edilir. Tabletler eklemlerin hareket kolaylığını sağlarken bu bölgelerin ihtiyaç duyduğu su miktarını da dengeler. Orzax Cosakondrin plus 60 tablet içeriğinde bulunan bileşikler kemik ve kıkırdak sistemini güçlendirirken ağrıları da azaltır. Tabletler, vücudun tüm eklemlerine verimli şekilde etki etmek için kolajen ile zenginleştirilir. Cosakondrin plus çok oynak eklemlerden daha az hareket edenlere kadar sistemin tüm bağlantı noktalarının ihtiyacı olan kayganlığı sağlar. Böylelikle ağrılar azalır, kemikler korunur ve çevrelerindeki bağ dokunun oluşumu güçlenir. Sağlıklı kas, iskelet sistemleri için bir takviye arıyorsanız Cosakondrin 8697595870594 plus 60 tableti Trendyol üzerinden sipariş edebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.