Genel Markalar Oruçoğlu Yağ 18 Lt Teneke Ayçiçek Yagı

834,90 TL
(46,38 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Oruçoğlu Yağ 18 Lt Teneke Ayçiçek Yagı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MevsimMarket Satıcı Ünvanı: ALİ VE RECEP YÜNCÜ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Vergi Kimlik Numarası: 9950027350
    Bu ürün MevsimMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağ

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Light Ürün
  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Oruçoğlu Yağ 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı

Ayçiçek yağı kullanımı, yaklaşık 400 yıl kadar önce, Kuzey Amerika’ya dayanır. Ürüne, günlük hayatta birçok yemeğin yapımında ihtiyaç duyulur. Oruçoğlu yağ 18 lt teneke ayçiçek yağı saf, bitkisel içeriği ve ideal boyutuyla sıklıkla tercih edilir. Mutfakları sağlıklı, bitkisel temel besin maddesi ile buluşturan Oruçoğlu 18 litre yağı yemeklerinize ayrı bir lezzet katar. İçeriğinde bol miktarda temel besin öğeleri ve antioksidanlar bulunur. Bu özelliği ile beyin gelişimini destekler. Ürün; A, D, E, K vitaminlerini barındırır ve bu vitaminler insan yaşamı için hayati öneme sahiptir. Yüksek kalitede olan ürün, kendine özgü açık sarı, altın rengi, doğal berraklığı ve kıvamıyla mutfağınızda sizi memnun eder. Sofralara doğal, saf ve eşsiz bir lezzet sunar.

  • Özel teneke kutu
  • İdeal boyut
  • Bitkisel ve sağlıklı

Lezzetiyle Öne Çıkan Oruçoğlu 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı

Lezzetiyle Öne Çıkan Oruçoğlu 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı

Oruçoğlu 18 lt ayçiçek yağı tamamen bitkiseldir. Ürünün yüksek performanslı aktif mineral oranı kolesterolü, kan dolaşımını ve tansiyonu düzenleyerek daha sağlıklı bir yaşam sunar. Bünyesinde bulunan Omega-6 ve Omega-9 asitleri sayesinde, metabolizmayı hızlandırır ve hücrelerin yenilenmesini sağlar. Hücre zarı bariyerini güçlendirerek enfeksiyonlara karşı mücadeleyi artırır. Hafif ve bitkisel olması, sindirimi kolaylaştırır ve bağırsak florasını düzenler. İçerisindeki antioksidanlar sayesinde ağız içinde oluşan yaralarda, bölgeye sürülüp bekletilirse yaraların iyileşmesine destek olur. Bebek bakımında, vücudu nemlendirir ve özellikle pişikler için tedaviye destek olacak bir yöntemdir. Saçlara düzenli olarak uygulandığında hacimli, parlak ve sağlıklı görünümüne kavuşturur. Defalarca kullanılan ve tekrar tekrar ısınan yağın yapısı bozulur ve sağlık için tehlike arz edebilir. Bu sebeple ihtiyacınız olan miktarda yağı kullandıktan sonra dökmeniz tavsiye edilir.

Dikkat Çeken Oruçoğlu 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı Fiyatı

Dikkat Çeken Oruçoğlu 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı Fiyatı

Oruçoğlu yağ 18 lt teneke ayçiçek yağı fiyatı, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, linoleik asit bakımından zengin olup cildi nemlendirir ve daha genç görünmenizi sağlar. İnsülin gereksinimini azaltır ve damar sertliğini önler. Ürün, 18 litre olup bu ideal boyutuyla günlük hayatta kullanıma uygundur. Özel presleme aşaması sayesinde yüksek proteinli yapısı günlük ihtiyaç duyulan kalori miktarını önemli ölçüde karşılar. Saf ve bitkisel ürün, yüksek rafine edilmiş özelliği sayesinde tüm sıcak, soğuk yemeklerle, salata ve çorbalarla gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ayçiçek tohumlarının, saf ve doğal halini evlerinize getiren ürün kokusu, lezzeti ve yumuşaklığı ile yemeklerinize hafiflik katar ve yemek sonrası rahatsızlık hissini önler. Mide zarını koruyarak mide rahatsızlıklarının önlenmesine yardımcı olur. Vücudun yakması gereken besin ile proteinlere katalizör etkisi yapar ve vücuttaki emilimi artırır.

Beğeni Toplayan Oruçoğlu 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı Yorumları

Beğeni Toplayan Oruçoğlu 18 lt Teneke Ayçiçek Yağı Yorumları

Oruçoğlu yağ 18 lt ayçiçek bitkisinin saflığı ve doğallığını sofralarınıza konuk eder. Özel ve sızdırmaz teneke kutusu sayesinde, içerisine ışık ve ısıyı geçirmez. Bu özelliği ile ürün, ilk günkü gibi taze kalır ve uzun raf ömrüne sahip olur. Ürünün özel üretim kutusu gıda saklamaya uygun bir ambalaj olup sağlıklı bekleme koşulları sağlar. Darbelere karşı dayanıklı kutusu, tutma kulpu ve pratik kapağıyla ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Oruçoğlu yağ 18 lt teneke ayçiçek yağı yorumlarına bakıldığında bitkisel, berrak, tadı ve kokusu ile yüksek kalitede olan bu ürün beğeni toplar. Yemeklerinize, damakta kalan bir tat sağlar ve özellikle salata soslarında hafif olduğu için tercih edilir. Evinizin konforunda sizlere adeta bir gurme deneyimi yaşatan bu ürünü Trendyol’dan detaylı inceleyebilir ve ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.