7
Battal Boy Yatak Örtüsü kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Örtüm İvy Gri Çift Kişilik Microfiber Kapitone Yatak Örtüsü

789 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049,90 TL

Ürün Bilgileri

Örtüm İvy Gri Çift Kişilik Microfiber Kapitone Yatak Örtüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Örtüm Satıcı Ünvanı: PAMUKKALE BOYA BASKI TEKSTİL KİMYEVİ MADDE MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721023329200001 Vergi Kimlik Numarası: 7210233292
    Bu ürün Örtüm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 54 TEL DOKUMA SIKLIĞINA SAHİP KUMAŞTAN ÜRETİLMEKTEDİR.
  • %100 MİCRO KUMAŞ KULLANILMAKTADIR
  • HAFİFTİR HAVA GEÇİRGENLİĞİ YÜKSEKTİR
  • YATAK ÖRTÜSÜ : 250 x 260 (1 ADET)
  • YASTIK KILIFI : 50 x 70 (2 ADET)
  • 30 DERECE SUDA AĞARTICI KULLANMADAN YIKAYINIZ.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 250 x 260
  • Materyal Polyester
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Dolgu Materyali Elyaf
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Renk Beyaz
  • Desen Çiçekli
  • Paket İçeriği 3'lü

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% MİCRO

Yıkama Talimatları

  • Type0
Geri Bildirim Ver

Örtüm Ivy Gri Çift Kişilik Microfiber Kapitone Yatak Örtüsü

Hayatınızın büyük bir bölümü uykuda geçer. Huzurlu ve kaliteli bir uyku, günü dinç geçirmek için gereklidir. Yorucu ve uzun çalışma saatlerinden sonra eve döndüğünüzde konforlu ve dinlendirici bir yere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu nedenle yatak odanızı kendinizi iyi hissettiren eşyalarla tasarlamanız gerekir. İyi dizayn edilen bir yatak odası ile güne dinç ve enerjik başlayabilirsiniz. Kaliteli bir gece uykusu isteyenlerin sıkça tercih ettiği Ivy gri çift kişilik microfiber kapitone yatak örtüsü, yumuşak dokusuyla size hafiflemiş hissettirir. Ayrıca yatağınıza şık bir görünüm kazandırarak odanızın ambiyansını değiştirir. Örtüm Ivy gri çift kişilik microfiber kapitone yatak örtüsü, desenleri sayesinde göze hitap eder. 54 tel dokuma sıklığına sahip kumaştan üretilen çift kişilik kapitone yatak örtüsünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Dayanıklı ve kullanışlı tasarım
  • Kaliteli ve yumuşak kumaş
  • Her mevsime uygun materyal

Örtüm Ivy Gri Çift Kişilik Yatak Örtüsü ile Şıklık

Örtüm Ivy Gri Çift Kişilik Yatak Örtüsü ile Şıklık

Ev dekorasyonu modasının önemli parçalarından olan yatak örtüsü, desenli modeliyle ilgi çeker. Günlük kullanım için, sağlığınız ve konforunuz dikkate alınarak %100 mikro kumaş malzemesiyle üretilen kapitoneli yatak örtüsü çift kişilik, iyi bir tercih olabilir. Modayı takip eden tasarımıyla yatak odanıza zarafet katar. İdeal ölçülerdeki modeli ve kumaşın dokusu sayesinde her yatak için uygun olabilir. Kaliteli kumaşı sayesinde gönül rahatlığı ile dört mevsimde de kullanılabilir. Yenilikçi dizaynı ile konforu önemli derecede artırır. Rahatlamayı ve odaklanmayı sağlayan gri rengi ile yatak odanıza ferah bir görünüm kazandırır. Yatak örtüsü gri çift kişilik, odanızın dekoruna etkileyici bir dokunuş yapar. Yüksek standartlarda kumaş kalitesi ve dokuma teknikleriyle yıkama işlemlerine dayanıklıdır. Hoş tasarımı ve her mobilyayla kullanılabilen rengi ile sizi memnun eder.

Örtüm Ivy Gri Yatak Örtüsü Çift Kişilik Fiyatları

Örtüm Ivy Gri Yatak Örtüsü Çift Kişilik Fiyatları

Örtüm Ivy gri çift kişilik microfiber kapitone yatak örtüsü fiyatları, kaliteli ve dayanıklı yapısının yanı sıra kullanılan ham maddenin özellik ve kalitesi göz önünde tutularak belirlenir. Uzun ömürlü kullanım sağlayan kaliteli materyali ve her yaşa hitap eden şık tasarımı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Odanızın düzenli ve temiz görünmesinde etkili olur. Pratik ve ergonomik olması bakımından yataktaki formunu korur. Uyku ve dinlenme sırasında üşümenizi engelleyerek vücut ısınızı dengeler. Gri kapitone yatak örtüsü, iyi bir gece uykusu sağlamak için trend tasarımı ve huzur veren rengi odanıza zarafet katar. Ivy gri çift kişilik microfiber kapitone yatak örtüsü D-YÖÇK06 ile yatak odanızda düzen, uyum ve estetik görünüm sağlayabilirsiniz. Kumaşın verdiği yumuşaklık hissi sayesinde konforlu bir şekilde uyuyabilirsiniz. Hediyelik olarak da alabilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Örtüm Ivy Kapitone Yatak Örtüsü Değerlendirmeleri

Örtüm Ivy Kapitone Yatak Örtüsü Değerlendirmeleri

Uyku kalitesini artıran ve olumlu yönde etkileyen bu ürüne yönelik detaylı inceleme yapmak için dilerseniz Örtüm Ivy gri çift kişilik microfiber kapitone yatak örtüsü kullananlar tarafından yapılan değerlendirmelere bakabilirsiniz. Modern tasarımı sayesinde tarzınızı yansıtan modeliyle evinizde estetik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Gri çift kişilik yatak örtüsünün şık tasarımı sayesinde yatak odanızın keyfini çıkarabilirsiniz. Uzun ömürlü ve ince düşünülen detaylara sahip eşyalara evinizde yer vererek yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. Daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerine Örtüm Ivy gri çift kişilik microfiber kapitone yatak örtüsü yorumları bölümünden ulaşarak fikir sahibi olabilirsiniz. Sahip olduğu özellikler ve kalitesi dolayısıyla güvenle ve içiniz ferah bir şekilde alabilirsiniz. Uygun kaliteli bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla ve kolay sipariş imkanıyla sahip olabilirsiniz.