ORNATE Göz Altı Koyu Görünümü Ve Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi 30 ml

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ORNATE Göz Altı Koyu Görünümü Ve Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ornate Satıcı Ünvanı: FE GRUP PHARMA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385145167100001 Vergi Kimlik Numarası: 3851451671
    Bu ürün Ornate tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırmızı Yosun Göz Altı Kremi Kırmızı yosun kremi içeriğindeki kırmızı deniz yosunu sayesinde günlük bakım için kullanılan göz altı kremi olup serbest radikalleri harekete geçirerek pigment dengesinin sağlanmasında yardımcı olur. Tüm göz altı problemleri için kullanılır. Hassas ciltler için üretilmiş ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Göz altı kırışıklıklarını
  • Göz altı morluklarını
  • Göz altı torbalarını .
  • Göz çevresini nemlendirme.
  • Kaz ayaklarında
  • Cilt tonunu eşitlemede
  • Aydınlık görünümler ve
  • Koyu halka görünümünün azaltılmasında yardımcıdır. Kırmızı Yosun Kremi Kullanımı Kırmızı yosun göz altı kremi günde iki defa sabah akşam y eterli miktarda ürünü göz çevrenize tamamen nüfuz edene kadar parmak uçlarınızla uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Form Krem
  • İçerik Kolajen
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Hacim 15 - 30 ml
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Ornate Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi 30 ml

Cildin tüm bölgelerinin sağlıklı yapısını ve görüntüsünü koruması için gerekli takviyeler ve miktarları farklılık gösterir. Ornate kırmızı yosun göz çevresi kremi 30 ml de kullanıldığı bölgenin ihtiyaçlarına göre formülize edilen bir kişisel bakım ürünüdür. İçeriğindeki birden fazla etken madde sayesinde cildi nemlendirir, korur, yaşlanmanın getirdiği etkilerin giderilmesine yardımcı olur. 30 mililitrelik ambalajı oldukça uzun süre kullanılabilir. Cilde uygulanması, kullanılan miktarın kontrol edilmesi oldukça basittir. Tüp formundaki ambalajında uzun süre bozulmadan muhafaza edilebilir. Göz altı bölgesi için özelleşen krem bu alandaki çevre ve yaş etkilerini gidermek için formülize edilir. Nem ve vitamin ihtiyacının elastik yapısını koruması için gerekli etken maddeleri içerir. Ornate kırmızı yosun göz kreminin öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Şık, pratik tasarımlı ambalaj
  • Etkili ve zengin içerik
  • Hızlı ve derinlemesine etki

Derinlemesine Etkili Ornate Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi

Derinlemesine Etkili Ornate Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi

Ürünün içeriğinde hyaluronik asit, B5 vitamini, C vitamini, shea yağı ve kolajen bulunur. Hyaluronik asit, cildin sağlıklı yağ dengesinin korunmasına ve nemlenmesine yardımcı olur. Yoğun nem çeken ve tutan özellikleri sayesinde uygulandığı bölgeye uzun süreli kalıcılık sağlar. B5 vitamini tenin onarılması ve korunması açısından hayati bir önem taşır. Glutatyon oranının artmasını sağlar. Böylece ten hava aşındırması, hava kirliliği, UVA ışınları gibi zararlı etkenlerden korur. Yaşlanma etkilerinin en aza indirilmesini sağlar. Kırışıklıklar azalmasına ve cilt bariyerinin güçlendirilmesine yardımcı etkileri bulunur. B5 vitamini aynı zamanda nemlendirmeye de katkı sağlar. Ornate kırmızı yosun göz çevresi kremi 30 ml kullananlar bu etken maddelerin faydalarını kısa süreli bir düzenli kullanım sonrasında görebilir. Az bir zamanda gözle görülebilen, güçlü etkiye sahip bir formülü vardır.

Ornate Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi ile Derin Bakım

Ornate Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi ile Derin Bakım

Ürünün içeriğindeki bir diğer madde ise C vitaminidir. C vitamini besleyici özelliğinin yanında canlandırıcı ve parlatıcı etkilere de sahiptir. Kızarıklık, renk eşitsizlikleri, küçük boyutlu şişkinlikler gibi birçok dengesizliğin giderilmesinde etkilere sahiptir. Güçlü bir antioksidan özelliği bulunur. Bu sayede teni hem besler hem de zarar verebilecek bazı maddelerin uzaklaştırılmasını sağlar. Formülündeki shea yağı besleyici ve nemlendirici özellikleri konusunda oldukça yüksek değerleri bulunan bir yağ çeşididir. Cildin sağlıklı yağ oranını korur ve besler. Kolajen, deride yoğun bulunan bir protein çeşididir. Tenin elastik, gergin yapısının korunması için gereken başlıca bileşenden biridir. Dokuların geç kalmasına ve görünmesine yardımcı özellikleri bulunur. Ornate kırmızı yosun göz çevresi kremi 30 ml yorumları sekmesinden faydalanarak ürünü satın alıp deneyimlemiş olanların fikirlerine ve tecrübelerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Ornate Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi 30 ml Fiyatları

Ornate Kırmızı Yosun Göz Çevresi Kremi 30 ml Fiyatları

İçeriğindeki maddelerin faydaları birleştiğinde göz altı çevresindeki birçok sorunun çözülmesine yardımcı olur. Sağlığının ve ışıltısının korunmasında etken rol oynar. Cilt eşitsizlikleri, morarmalar, kuruluk gibi birçok sorunun çözümünde yardımcıdır. Kazayaklarının, göz çevresindeki mimik çizgilerinin azaltılması ve oluşumlarının engellenmesi için de kullanılabilir. Ürün 30 mililitre tüp ambalaja sahiptir. Ideal boyutlardaki bu tüp ambalaj uygulama esnasında ürünün miktarını kontrol etmeyi kolaylaştırır. Ürün göz altı bölgesine küçük noktalar halinde sürülür ve temiz el ya da uygulama aletleriyle çok baskı yapmadan masaj yaparak yedirilir. Çok küçük bir alana, az miktarda tüketilir. Bu sayede bir tüp krem çok uzun süre dayanabilir. Bu yönüyle ekonomik ve verimli bir üründür. Ornate kırmızı yosun göz çevresi kremi 30 ml fiyatları ve kampanyalarını takip ederek kolaylıkla ürünü satın alabilirsiniz.