Orkid Platinum Gece Extra 6 Adet Tekli Paket Hijyenik Ped

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
132 TL55 TL
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
74,71 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orkid Platinum Gece Extra 6 Adet Tekli Paket Hijyenik Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczanedeyim Satıcı Ünvanı: GARDENYA SAĞLIK KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389154539200001 Vergi Kimlik Numarası: 3891545392
    Bu ürün Eczanedeyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Orkid platinum hijyenik pedler sıfır his sistemine göre tasarlanmıştır, böylece gününüzü endişesiz tamamlayabilirsiniz. Bu muhteşem hijyenik pedler ipeksi kanatları, 3 boyutlu sızıntı kalkanı, 1000 yumuşak mikro yastığı, yumuşak ve uyumlu tasarımı ve kokuları hapsetme teknolojisi sayesinde 5 kat rahatlık sunar. Orkid platinum kanatlı uzun (boy 2) orta akıntınız varsa gündüz kullanım için tavsiye edilir. Gece boyu orkid’in en iyi koruması için orkid platinum gece ekstra'yı (boy 4) deneyin. · korumadan başka bir şey hissetmemenize yardımcı olan 5 kat rahatlık · cildinize karşı nazik olacak ve tahrişi önleyecek şekilde tasarlanmış kanatlı hijyenik pedler · 3 boyutlu sızıntı kalkanı yanlardan sızıntıyı önler · daha rahat ve daha yumuşak bir his için 1000 mikro yastık · yumuşak ve uyumlu tasarım vücudunuza uyum sağlar · kokuları hapsetme teknolojisi, kötü kokuları maskelemek yerine

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gece
Geri Bildirim Ver

Orkid Platinum Ped Gece Extra Tekli Paket ile Hijyenik Uykular

Kadınların daha rahat hareket etmesini sağlayan ve olası akıntılara karşı tam koruma sağlayan pedler, yumuşak yapısıyla gün içerisinde en sık kullanılan ürünler arasında yer alır. Özel günlerde üstesinden gelinemeyen akıntılardan kurtulmanın yolu hijyenik pedlerden geçer. Hayatın her anında kadınların kullandığı ve üstün korumayı beraberinde getiren bu ürünlerle sızıntılar engellenebilir. Regl dönemlerinde önemli bir yere sahip olan orkid platinum hijyenik ped, ince yapısıyla, emici kuvvetiyle ve güçlü kanatlarıyla kadınlara kolaylık sağlar. Konforlu yapısıyla cilt dostu olan bu ürün yürürken herhangi bir rahatsızlık vermez ve rahat bir kullanım sunar. Kaliteli pamuklu yapısıyla olası tahriş ya da alerjik reaksiyonların önüne geçen ürün bunun yanı sıra bakteri oluşumuna izin vermez. Güven içerisinde bir kullanım sunan Orkid, özel günlerde rahat hareket etme olanağı sunmaktadır.

  • Yumuşak Dokulu
  • Sıvıyı Hapseden Yapı
  • Üstün Koruma

Orkid Platinium Ped Gece Extra ile Gün Boyu Rahatlık

Orkid Platinium Ped Gece Extra ile Gün Boyu Rahatlık

Kadınların özel günleri içerisinde rahatlığı sağlayan ürünleri kullanıcıların beğenisine sunan Orkid, üretmiş olduğu üstün korumalı pedlerle adından söz ettirmektedir. Sıvının hapsedilmesine ve kuruluğun sağlamasına olanak tanıyan pedlerin yanı sıra kadınların özel günleri dışında kullanmış olduğu günlük ped ürünleriyle de hizmet verir. Kadınlar adet zamanlarında rahat ve güven içerisinde olmak ister. Orkid gece extra 3 kat korumayla beraber anında kuruluğun sağlanması açısından etkili bir üründür. Islaklığı hapseden yapısı ile rahat uyumun sağlanmasında önemli bir rol oynar. Reglin başladığı andan itibaren geceleri daha rahat uyunmasını sağlayan bu ped, kuru, pamuksu ve yumuşaklığı ile herhangi bir rahatsızlık vermez. Orkid platinum gece extra daha üstün koruma sağlamasıyla beraber daha iyi bir yumuşaklık sunar. Pamuksu yumuşak mikro yastıklarla daha fazla yumuşaklığın sağlanmasına olanak tanır.

Orkid Platinium Ped ile Daha Güvenilir ve Konforlu Zamanlar

Orkid ile Daha Güvenilir ve Konforlu Zamanlar

Dermatolojik olarak teste tabii tutulan edilen Orkid markasının ürünleri konforlu bir yaşam sunar. Aynı zamanda cilt dostu olan markanın ped ürünleri, özel günlerde rahat bir kullanım sağlar. Emme gücünün yüksek olması ve yumuşak yapısıyla dikkatleri üzerinde toplayan pedler, rahat kullanımıyla özel günlerde kurtarıcı bir göreve sahiptir. Orkid ultra platinum gece pedleri, çift katmanı bulunan üst yüzeyiyle birlikte merkezinin emme gücünün daha fazla olması ile oldukça kullanışlı bir üründür. Cildin gün boyu yumuşak bir dokuyla temas halinde kalmasını sağlayan bu ürün, nefes alan yapısıyla gün içerisinde ve gece yatarken konforlu bir kullanıma olanak tanır. Orkid platinum hijyenik ped gece ürünü üst düzey emici kenar bariyerlerle daha iyi bir koruma sağlar. Kadınların severek tercih ettiği Orkid ürünleri oldukça geniş bir çeşitliliğe sahiptir.

Orkid Platinium Ped Gece Extra Fiyatları ve Yorumları

Orkid Platinium Ped Gece Extra Fiyatları ve Yorumları

Geceleri kadınların daha rahat hareket etmelerine ve sorunsuz uyumaları adına özel olarak üretilen ped çeşitleri bulunmaktadır. Orkid gece extra 4 boy ürünü geceleri koruma sağlama açısından oldukça etkilidir. Daha geniş arka kısmı ile gece boyunca koruma sağlar. Kadınların uyurken daha rahat uyumalarına ve hareketlerini engellemeyecek türden olan ped çeşitleri Orkid markası adı altında oldukça kaliteli bir şekilde yer alır. Orkid platinum gece extra hijyenik ped ürünü yumuşaklığı ile ve daha emici özelliği ile geceleri rahat bir kullanım sunar. Çamaşırlarda kayma gibi sorunlara neden olmayan ve çamaşırın dokusunu zarara uğratmayan bu ürün, kadınların rahat ve temiz hissetmelerini sağlar. Platinum Hijyenik Ped Gece Extra Tekli Paket 6 Ped ürünü paket şeklinde 6 adet pedi bir arada kadınların beğenisine sunmaktadır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Orkid Platinium kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilir ve bu ürüne uygun fiyatlarla Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.