ORJİNAL_STORE Sabır Taşı 20 Gr

57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
300 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ORJİNAL_STORE Sabır Taşı 20 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMİK BİTKİSEL Satıcı Ünvanı: ALEYNA SARAÇ KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7440754397
    Bu ürün KOZMİK BİTKİSEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sabır taşı
  • Emziren Anneler İçin Bebeklerini Sütten Kesme Amacıyla Kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Orjinal Store 20 g 1 Adet Sabır Taşı

Bazı bebekleri anne sütünden kesmek zorlayıcı olabilir. Orji̇nal Store 20 g sabır taşı ise bu noktada annelerin yardımına koşan bir üründür. Bahsedilen taşın tadı ve kokusu, bebeği memeden uzaklaştırmayı sağlar. Bu sayede çocuk, bir sonraki beslenme aşamasına daha kolay geçebilir. Ayrıca söz konusu taş, bebekle anne arasındaki bağa zarar vermeden ve her iki tarafı zorlamadan emzirme sürecini atlatmaya yardımcı olur. Emzirme dönemi uzayan pek çok anne, bu doğal ürünü kullanarak bebeğine memeyi bıraktırabilir.

  • Ekşi bir tada sahiptir.
  • Doğal nitelikli üründür.
  • Sulandırılarak kullanıma uygundur.

Orjinal Store 20 Gr Sabır Taşının Özellikleri Nelerdir?

Orjinal Store 20 Gr Sabır Taşının Özellikleri Nelerdir?

Yeni annelerin sıkça tercih ettiği Orji̇nal Store sabır taşı, kendine has özelliklere sahip bir üründür. Bahsi geçen taşın siyah renge yakın bir özü bulunur. Söz konusu ürünün tadı ise oldukça buruktur. Bu doğal ürün, ağızda kötü bir aroma bırakır. Taşın içerisinde antrakinon benzeri uçucu yağlar yer alır. Bahsedilen taşın damakta ekşimsi bir tat bırakmasının nedeni aslında içerdiği bu maddelerdir. Orji̇nal Store 20 g sabır taşının rengi ise koyudur. Bu bakımdan bebek, söz konusu ürünün ilk anda görüntüsünü yabancılar. Ayrıca bebekler, sabır taşının ağızda hoş bir his uyandırmayan tadını hemen alır. Bahsedilen ürünün herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Çünkü bu taş, katkı maddesi içermez. Ancak ürünü yine de yoğun miktarda kullanmaktan kaçınılmalıdır. Bebeğinize emzirmeyi bıraktırmak istiyorsanız bu ürün doğru ideal olabilir.

Orjinal Store 20 Gr Sabır Taşı Ne İşe Yarar?

Özgün tadı ve kokusuyla bilinen Orji̇nal Store 20 g sabır taşı, emzirme dönemindeki annelerin ilgi gösterdiği ürünler arasında yer alır. Bu doğal taş, bebeğini emzirme süreci uzayan kadınlar tarafından tercih edilebilir. Çünkü bahsi geçen ürün, bebeğe aradığı lezzeti vermeyecektir. Ayrıca söz konusu taşın memede yarattığı görüntü de çocuğu uzaklaştırmaya yardımcı olabilir. Orji̇nal Store 20 g sabır taşının tadını bir kez alan bebek, anneden gelen sütün aynı lezzette olduğunu düşünür. Bu sayede çocuk, anne sütünün tükendiği algısına da kapılabilir ve emme isteğinde bulunmaz. Bahsedilen taşın doğal ekşimsi tadı, katı mama dönemine geçmeyi hızlandırabilir. Üstelik bu ürün, bebeğin anneyle bağını zayıflatmadan sütü bırakmasına yardımcı olur. Bu taş, etkili bir yöntemle bebeğini emmekten uzaklaştırmak isteyen anneler için avantajlı olabilir.

Orjinal Store 20 Gr Sabır Taşı Nasıl Kullanılmalıdır?

Organikliği sayesinde annelerin gönül rahatlığıyla tercih ettiği Orji̇nal Store 20 g sabır taşı, kullanımı zahmetsiz bir üründür. Söz konusu taş, cam bir kavanozun içerisinde yer alır. Ürünün özünü ve tadını ortaya çıkarmak için sulandırmak gerekir. Bu nedenle Orji̇nal Store 20 g sabır taşını kaynatarak özünü çıkabilir ve dezenfekte edebilirsiniz. Elbette taş sulandıktan sonra biraz ılık hâle gelmesi beklenebilir. Ürünü çok sıcakken sürerseniz hem memenin hem de bebeğin ağzının yanmasına neden olabilirsiniz. Bahsi geçen taşın özü ılıklaştıktan sonra temiz bir pamuğa bandırarak meme ucuna sürülebilir. Ancak söz konusu ürünü nazik bir şekilde yaymalı ve bebeğin tadını alabileceği yoğunlukta kullanmalısınız. Yan etkisi bulunmasa da Orji̇nal Store 20 g sabır taşını aşırı miktarda uygulamaktan kaçınmak gerekir. İşlem sırasında kullanılan tüm malzemelerin hijyenik olmasına dikkat da edilmelidir. Ürünü daha önce kullananların değerlendirmelerini Orji̇nal Store 20 g sabır taşı yorum bölümünde görebilirsiniz. Üstelik bu etkili ürünü Trendyol’dan güvenli bir şekilde ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.